Στο Τελ Αβίβ μέχρι 50.00

προγνωστικά Euroleague

Προγνωστικά Euroleague: Με την κλασική αγαπημένη ασχολείται ο #Dogass σε αποδόσεις που φτάνουν το 50.00

Καλημέρα σε όλους. Υπάρχει κίνητρο στις αναμετρήσεις της Euroleague όμως, οι εταιρίες είναι ψυλλιασμένες και έχουν ρίξει τις αποδόσεις στα τάρταρα. Εμείς θα πάρουμε κάποια ειδικά από την αναμέτρηση της Μακάμπι με τη Ρεάλ στα σημερινά προγνωστικά Euroleague.

Προγνωστικά Euroleague: Με το μαχαίρι στα δόντια και οι δύο.

Τελευταία αγωνιστική της Euroleague και η Μακάμπι (19-14) αντιμετωπίζει τη Ρεάλ (23-10). Αυτό το ζευγάρι δεν αποκλείεται να συναντηθεί και στα playoffs αφού με τα μέχρι τώρα δεδομένα βρίσκονται στις θέσεις 2 και 7 αντίστοιχα. Η Ρεάλ σε περίπτωση νίκη της και ήττας του Ολυμπιακού τερματίζει πρώτη και θα συναντήσει (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) τον κακό της δαίμονα Μπασκόνια. Σε περίπτωση ήττας της στο Ισραήλ θα τερματίσει δεύτερη και ο αντίπαλός της θα εξαρτηθεί από τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Με σημείο δεν θα μπλέξω οπότε, θα πάμε σε ειδικά.
Η βασική μας πρόταση είναι το over 0,5 τρίποντο του Γκάμπριελ Ντεκ. Ο Αργεντίνος φόργουρντ παίζει αρκετά και παίρνει ένα με δύο σουτ τριών πόντων σε κάθε αναμέτρηση. Θεωρώ πως για να μείνει στο παιχνίδι η Μακάμπι θα δώσει κάποια ελεύθερα σουτ. Εμείς θέλουμε ένα να βρει στόχο.
Από εκεί και μετά θα πάμε σε κάποιες fun bet επιλογές. Η πρώτη είναι το double-double του Λορέντζο Μπράουν. Ο Αμερικανός playmaker θα πάρει τη μπαγκέτα στη δημιουργία της Μακάμπι. Δεν θα μας κάνει εντύπωση να τα πάει τόσο καλά, ώστε να βγάλει 10+ ασίστ (αφού είναι σχεδόν βέβαιο πως θα σκοράρει 10 πόντους).
Η δεύτερη είναι τα over 6,5 ριμπάουντ του Ντεκ. Θα πάρει χρόνο συμμετοχής και το όριο το έχει βγάλει πριν δύο χρόνια στο ιδιο γήπεδο.

Όλα τα προγνωστικά μου

Ειδικό
21:05
Μακάμπι - Ρεάλ Μαδρίτης
Ντεκ over 0,5 τρίποντο
4.70
BET: 25 units
Ειδικό
21:05
Μακάμπι - Ρεάλ Μαδρίτης
Ντεκ over 6,5 ριμπάουντ
6.85
BET: 5 units
Ειδικό
21:05
Μακάμπι - Ρεάλ Μαδρίτης
Μπράουν double-double
11.75
BET: 5 units
Fun bet
21:05
Μακάμπι - Ρεάλ Μαδρίτης
Ντεκ over 7,5 ριμπάουντ & Μπράουν over 7,5 ασίστ
50.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις