Οι… φούσκες και τα φαβορί!

Οι… φούσκες και τα φαβορί!

Το ποδόσφαιρο στην εποχή του κορωνοϊού. Θα μπορούσε να είναι και τίτλος εργασίας καθώς και ο αθλητισμός πασχίζει να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της εποχής και να αντισταθεί στην πανδημία. Οι περισσότερες χώρες επιτρέπουν σταδιακά την επιστροφή των φιλάθλων με αυστηρούς βέβαια όρους. Στο Βέλγιο, από την τρέχουσα αγωνιστική, υπάρχουν και φίλαθλοι που καλούνται να ακολουθήσουν μια σειρά από κανόνες.

Η Μαλίν ήταν περήφανη για τις 11.200 κάρτες διαρκείας αλλά οι θεατές που μπορούν να βρεθούν στο «Αχτερ ντε Καζερνέ» στην επερχόμενη αναμέτρηση με την Οστάνδη, δεν θα ξεπερνούν τους 5,200 σύμφωνα με τις νέες οδηγίες. Ο σύλλογος χρειάστηκε να τοποθετήσει νέα καθίσματα («φούσκες») των πέντε ή λιγότερων θέσεων που θα έχουν απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρο μεταξύ τους (φωτό). Οι πρώτοι φίλαθλοι θα πρέπει να βρεθούν στις εξέδρες δύο ώρες πριν την έναρξη του ματς, ενώ οι τελευταίοι θα χρειαστεί να αποχωρήσουν δύο ώρες μετά το τέλος του!

Το σημερινό πρόγραμμα στις Κάτω Χώρες κρίνεται μέτριο, καθώς οι μπουκ σταδιακά προχώρησαν σε διορθωτικές κινήσεις στο σετ Χέρενφεν – Βίλεμ και χάθηκε πλέον η αρχική αξία του διπλού, καθώς οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν και με σημαντικές απουσίες. Η Τβέντε έχει τον πρώτο λόγο αλλά το 1.85 δεν με πείθει για πρεμιέρα κόντρα στην Φορτούνα Σιτάρντ καθώς και οι δύο ομάδες έχουν προχωρήσει σε σαρωτικές αλλαγές στα ρόστερ. Στο γειτονικό Βέλγιο, το λογικό αμφίτερμα στο Μαλίν – Οστάνδη πληρώνει… ψίχουλα, όπως και το διπλό της Σταντάρ που τις τελευταίες ώρες δέχεται μάλιστα πιέσεις και πήρε την… κατρακύλα.

Η αυριανή μέρα φαντάζει καλύτερη με πρώτη ματιά και έτσι το Σάββατο θα πορευτώ με δύο δυνατά φαβορί. Στην Eredivisie, η Φέγενορντ θέτει φέτος ως ρεαλιστικό στόχο την 2η θέση καθώς διαθέτει την εμπειρία και τον πολύπειρο Ντικ Αντβοκαατ στον πάγκο που πέρυσι την μεταμόρφωσε και την επανέφερε στον χάρτη. Εκτιμώ, πως θα επιστρέψει με τους τρεις βαθμούς από το Τσβόλε, κόντρα σε μια ομάδα που φέτος δεν δείχνει ικανή για κάτι περισσότερο από την παραμονή. Τέλος, ποντάρω και στο συνδυαστικό 1/1 με over 3 της Κλαμπ Μπριζ επί της προβληματικής Μπέβερεν που δεν βρίσκει λύσεις αμυντικά και οι περυσινοί πρωταθλητές, μπορούν να… υποδεχτούν τους φιλάθλους τους με φεστιβάλ τερμάτων. Καλές επιλογές.

Μονό

21:00 Τσβόλε – Φέγενορντ (-0,75): 2 (1.96)

Μονό

21:45 Κλαμπ Μπριζ – Μπέβερεν: 1 ημίχ. / 1 τελ. & over ΑΗ 3 (2.70)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις