Δώρο* που τα σπάει και στο Champions League από τη Fonbet!

Δώρο* που τα σπάει και στο Champions League από τη Fonbet!

Προσφορές* και στο Champions League από τη Fonbet!

Η μοίρα φέρνει της Σίτι και Μπάγερν αντιμέτωπες για τέταρτη φορά μεν στο Champions League – αλλά για πρώτη σε νοκ άουτ μιας και οι άλλες ήταν όλες στη φάση των ομίλων. Και με απόλυτα μοιρασμένα αποτελέσματα: από 3 νίκες η καθεμιά!

Και μη ξεχνάς: Παίζεις τώρα στα νοκ άουτ του Champions League με δώρο* που τα «σπάει»!

Το 2011-12 ο Μάριο Γκόμεζ σημείωσε και τα δύο γκολ των Βαυαρών στο 2-0 του Μονάχου για την Μπάγερν του Γιούπ Χάινκες και η Σίτι του Ρομπέρτο Μαντσίνι επικράτησε με το ίδιο σκορ στο «Ετιχαντ» με τέρματα του Νταβίδ Σίλβα και του (γνωστού μας) Γιάγια Τουρέ. Η Νάπολι τότε άφησε εκτός τη Σίτι από τους «16» ενώ η Μπάγερν έφτασε ως τον τελικό, στο Μόναχο, χάνοντας στα πέναλτι από την Τσέλσι.

Το 2013-14 σημείωσαν ξανά από μία νίκη στον όμιλο, αλλά αυτή τη φορά εκτός έδρας. Η Μπάγερν επικράτησε 3-1 στο Μάντσεστερ με γκολ των Φρανκ Ριμπερί, Τόμας Μίλερ και Αριεν Ρόμπεν, με τον Αλβαρο Νεγράδο να μειώσει στο τέλος. Στο Μόναχο οι «πολίτες» πήραν το… αίμα τους πίσω με 3-2 και με γκολ των Σίλβα, Ολεξάντρ Κολάροφ με πέναλτι και Τζέιμς Μίλερ, για τους Γερμανούς είχαν σκοράρει οι Μίλερ και Μάριο Γκέτσε. Εκείνη τη σεζόν στον πάγκο της Μπάγερν ήταν ο… νυν της Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα. Αμφότερες προκρίθηκαν από τον όμιλο, η Σίτι αποκλείστηκε στους «16» από την Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν στα ημιτελικά από τη Ρεάλ.

Και, το 2014-15 αντάμωσαν για τρίτη και τελευταία, ως φέτος, φορά. Στη Βαυαρία η Μπάγερν (ξανά με τον Γκουαρδιόλα) επικράτησε με 1-0 με τέρμα του Ζερόμ Μπόατενγκ στο 91’ και στο Μάντσεστερ η Σίτι του Μανουέλ Πελεγρίνι νίκησε με 3-2 με χατ-τρικ του Σέρχιο Αγουέρο και λύτρωση στο 91’, οι Τσάμπι Αλόνσο και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είχαν σκοράρει για την Μπάγερν που έπαιζε με δέκα από το 20ό λεπτό λόγω αποβολής του Μεχντί Μπενατιά. Εκ νέου προκρίθηκαν χέρι-χέρι από τον όμιλο, με τη Σίτι να αποκλείεται ξανά στους «16», ξανά από την Μπαρτσελόνα και την Μπάγερν… ξανά στα ημιτελικά, ξανά από ισπανική ομάδα (την Μπάρτσα).

Δείτε επίσης: Δώρο* που τα σπάει! Η διασκέδαση εκτοξεύεται με τη νέα σούπερ combo προσφορά*!

Η Σίτι έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στα τελευταία 18 παιχνίδια της ενάντια σε γερμανικές ομάδες (14-3-1), ενώ υποδεχόμενές της αριθμεί δέκα σερί νίκες, εκ των οποίων και δύο… επτάρες (με Σάλκε το 2019 και Λειψία πριν λίγο καιρό). Η τελευταία γερμανική ομάδα που τη νίκησε στο Μάντσεστερ ήταν… η Μπάγερν του Γκουαρδιόλα το 2013.

Η Μπάγερν μετρά τέσσερις σερί νίκες επί αγγλικών ομάδων και είναι αήττητη στα τελευταία οκτώ (7-1-0), ήτοι από το 2-0 από την Αρσεναλ στο Λονδίνο τον Οκτώβριο του 2015. Επί αγγλικού εδάφους μετρά 8-9-10 με έξι… διπλά στις τελευταίες δέκα της επισκέψεις.

Πεπ Γκουαρδιόλα και Τόμας Τούχελ έχουν αναμετρηθεί άλλες 10 φορές. Στο 5-2-3 ο απολογισμός υπέρ του Ισπανού και, επιμέρους ως γηπεδούχος, 3-0-1.

Δώρο* που τα σπάει! Σούπερ Easter προσφορά*. Bet builder, μοναδικά ειδικά στοιχήματα, υψηλές αποδόσεις, εβδομαδιαίο cashback.

———————————————————————————————————————————-

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις