Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σεβίλλη προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σεβίλλη προγνωστικά

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σεβίλλη προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σεβίλλη ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Σεβίλλη προγνωστικά

  • «Ολντ Τράφορντ» (74.310), Μάντσεστερ.
  • Διαιτητής: Φέλιξ Τσβάιερ.
  • Η Σεβίλλη έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία στις τρεις αναμετρήσεις της με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
  • 22 νίκες, 26 ισοπαλίες και 24 ήττες έχει απέναντι σε ομάδες από την Ισπανία η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την Σεβίλλη να μετρά εννιά ήττες, έξι ισοπαλίες και οκτώ ήττες κόντρα σε ομάδες από την Αγγλία.
  • Τη φετινή σεζόν η Γιουνάιτεντ έχει παίξει έξι ματς απέναντι σε ισπανικές ομάδες, μετρώντας τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Η Σεβίλλη έχει κερδίσει μόλις ένα από τα τελευταία έξι ματς με αντίπαλο αγγλική ομάδα και σε όλα έχει επιβεβαιωθεί το no goal.

Ρεπορτάζ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δεν αντιμετώπισε κάποια δυσκολία στην προσπάθειά της να ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπέτις και να προκριθεί στα προημιτελικά του Europa League. Μετά τη νίκη με 4-1 στο «Ολντ Τράφορντ» πήρε νίκη και στην Ισπανία με σκορ 1-0. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πιο απειλητικοί, όμως το γκολ του Ράσφορντ στο 56’ τους έκοψε τα φτερά, με την αγγλική ομάδα να χάνει ευκαιρίες και για δεύτερο τέρμα. Παραμένει σε όλες τις διοργανώσεις, αν και πρακτικά δεν έχει ελπίδες για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στόχος της είναι η τρίτη θέση, την οποία έχει χάσει στην ισοβαθμία από τη Νιούκαστλ. Πήρε δεύτερη συνεχόμενη νίκη με το 2-0 επί της Έβερτον, σε μια εξαιρετική εμφάνιση. Σκόρερ οι ΜακΤόμινεϊ (36’) και Μαρσιάλ (71’), με τον Γάλλο να επιστρέφει στο σκοράρισμα μετά από δύο μήνες.

Stat attack: Σε πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια της έχει επαληθευτεί το no goal & under 2,5.

Απουσίες: Οριστικά απών ο Ράσφορντ, που αποκόμισε τραυματισμό στο ματς με την Έβερτον. Σίγουρα εκτός οι τραυματίες Σο, Γκαρνάτσο, Χίτον και Φαν Ντε Μπέεκ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντε Χέα – Γουάν-Μπισάκα, Βαράν, Λ. Μαρτίνεζ, Μαλάσια – Κασεμίρο, Ζάμπιτσερ – Άντονι, Μπρούνο Φερνάντες, Σάντσο – Βέγκχορστ.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Ρεπορτάζ Σεβίλλης

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά στη διοργάνωση, η εντός έδρας νίκη του πρώτου αγώνα ήταν αρκετή ώστε να δώσει την πρόκριση επόμενη φάση για την Σεβίλλη. Στη φάση των «16», η ισπανική ομάδα κατάφερε να υπερασπιστεί το υπέρ της 2-0 επί της Φενερμπαχτσέ, και παρότι ηττήθηκε στη ρεβάνς ήταν η ομάδα που συνέχισε στο Europa League. Η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βαλένσια στο 41’ έδωσε προβάδισμα στους Τούρκους, οι οποίοι είχαν την κυριαρχία κι έχασαν πολλές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν το σκορ του πρώτου αγώνα. Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος και για άλλη μια φορά οι Ανδαλουσιάνοι έφτασαν στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Με τρίτο διαφορετικό προπονητή στον πάγκο της, τον Μεντιλιμπάρ, θα ταξιδέψει στο Μάντσεστερ με σκοπό ένα θετικό αποτέλεσμα. Έκανε σπουδαία προσπάθεια την Παρασκευή, καθώς παρότι έπαιζε από το 19’ με παίκτη λιγότερο προηγήθηκε με 2-0 εντός έδρας απέναντι στη Θέλτα. Η Σεβίλλη «λύγισε» στα τελευταία λεπτά, με αποτέλεσμα να δεχτεί δύο γκολ (89’, 90+3’), ενώ ο Ακούνια την άφησε και με εννιά παίκτες στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Οδυνηρή απώλεια που δεν της επέτρεψε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις, αν και το +5 από την ζώνη του υποβιβασμού εξακολουθεί να είναι μια καλή διαφορά.

Stat attack: Σε επτά από τα δέκα παιχνίδια της στην Ευρώπη φέτος έχει σημειωθεί το no goal.

Απουσίες: Δύσκολα θα προλάβουν το παιχνίδι οι Χορδάν και Κορόνα που αναρρώνουν από τους τραυματισμούς τους. Μοναδική δεδομένη απουσία αυτή του Γκέιγ, ο οποίος δεν είναι δηλωμένος

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπόνο – Μοντιέλ, Μπαντέ, Μαρκάο, Ακούνια – Φερνάντο, Γκουντέλι – Σούσο, Λαμέλα, Χιλ – Εν Νεσίρι.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σεβίλλη προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Σαφέστατα η Γιουνάιτεντ είναι το φαβορί λόγω έδρας και ποιότητας. Όμως το 1.40 του άσου είναι υπερβολικά χαμηλό και δεν αντικατοπτρίζει την εμπειρία της Σεβίλλης σε αυτή τη διοργάνωση. Τελείως αποτυχημένη η χρονιά σε εγχώριο επίπεδο, οπότε το αγαπημένο της Europa League αποτελεί τη μόνη διέξοδο. Καλύτερα να ασχοληθούμε με τα γκολ. Στα 2-3 γκολ κρίνονται συνήθως τα ματς των δύο ομάδων, και γι’ αυτό θα αποτελέσουν την επιλογή μας σε απόδοση 2.02 στην Betshop.

Μονό
22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Σεβίλλη
2-3 γκολ
2.02
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις