Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι προγνωστικά

Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι προγνωστικά

  • «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» (81.044), Μαδρίτη.
  • Διαιτητής: Φρανσουά Λετεσιέ.
  • Στις επτά αναμετρήσεις τους η Ρεάλ μετρά μόλις μία νίκη, η Τσέλσι τέσσερις και δύο ματς έχουν μείνει στην ισοπαλία.
  • Σε πέντε από τις επτά συναντήσεις τους έχει επιβεβαιωθεί το goal/goal, με την Τσέλσι να σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια.
  • Απολογισμό 22-13-16 μετρά η Ρεάλ απέναντι σε ομάδες από την Αγγλία, με την Τσέλσι να έχει 21 νίκες, 18 ισοπαλίες και 13 ήττες κόντρα σε ομάδες από την Ισπανία.

Ρεπορτάζ Ρεάλ Μαδρίτης

Ο θρίαμβος με 5-2 στο «Άνφιλντ» δεν άφηνε πολλά περιθώρια για αποκλεισμό στη Ρεάλ που απλώς έπρεπε να κάνει τα… βασικά στη ρεβάνς. Εν τέλει, η «βασίλισσα» έκανε παραπάνω από τα βασικά και κέρδισε με 1-0 για να προκριθεί με 2/2 στα προημιτελικά. Σε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις και για τις δύο ομάδες, το γκολ του Μπενζεμά στο 78’ έκρινε το τελικό αποτέλεσμα. Στο πρωτάθλημα οι «μερένχες» διάγουν εντελώς αντίθετη πορεία, καθώς με την ήττα από τη Βιγιαρεάλ έφτασαν στο -13 από την Μπαρτσελόνα. Αν και προηγήθηκε δύο φορές, τελικά η Ρεάλ δέχτηκε την ανατροπή και έχασε με 3-2 στο «Μπερναμπέου». Έτσι, όχι μόνο έχασε το εντός έδρας αήττητο στη La Liga, αλλά πλέον νιώθει την καυτή ανάσα της συμπολίτισσας Ατλέτικο που την απειλεί για τη δεύτερη θέση, φτάνοντας στο -2.

Stat attack: Έχει κερδίσει οκτώ από τα τελευταία εννιά εντός έδρας ματς στο Champions League, με μοναδική ήττα αυτήν πέρσι από την Τσέλσι.

Απουσίες: Τραυματίας και απών ο Μεντί, αμφίβολος κι ο Αλάμπα που αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με τη Βιγιαρεάλ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Μιλιτάο, Αλάμπα – Κρόος, Καμαβινγκά, Μόντριτς – Βαλβέρδε, Βινίσιους, Μπενζεμά.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Ρεπορτάζ Τσέλσι

Έκανε την καλύτερή της εμφάνιση μέχρι στιγμής για το 2023 στη ρεβάνς της φάσης των «16», επικρατώντας με 2-0 της Ντόρτμουντ. Ούσα αρκετά ανώτερη από την αντίπαλό της, δίκαια προκρίθηκε στα προημιτελικά, ανατρέποντας την ήττα με 1-0 στο πρώτο παιχνίδι. Ο Στέρλινγκ άνοιξε το σκορ στο 43’ με τελείωμα μέσα από την περιοχή, ενώ ο Χάβερτζ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 53’. Παρότι έχει περάσει ένας μήνας και κάτι από εκείνο το ματς, οι «μπλε» έκτοτε έχουν πανηγυρίσει μόλις μία νίκη. Ο Πότερ αποτέλεσε παρελθόν, ο Λάμπαρντ ανέλαβε για το υπόλοιπο της σεζόν και το δεύτερο ντεμπούτο του συνδυάστηκε με ήττα. Η Γουλβς ήταν ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε με 1-0 και διατήρησε το μηδέν στο δεύτερο για να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης. Οι Λονδρέζοι παρέμειναν στους 39 βαθμούς και στην 11η θέση, με τη 12η Πάλας να πλησιάζει στο -6.

Stat attack: Σε πέντε από τα οκτώ φετινά της ευρωπαϊκά παιχνίδια έχει επαληθευτεί το no goal.

Απουσίες: Εκτός λόγω τραυματισμού οι Τιάγκο Σίλβα, Μάουντ, Αθπιλικουέτα και Μπρόγια, αλλά και οι Ομπαμεγιάνγκ, Μαντουέκε και Μπαντιασίλ που δεν είναι δηλωμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κέπα – Τζέιμς, Φοφανά, Κουλιμπαλί, Τσίλγουελ – Λόφτους-Τσικ, Φερνάντεζ, Κόβασιτς – Χάβερτζ, Πούλισικ, Φέλιξ.

Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Υπό διαφορετικούς όρους σε σχέση με πέρσι συναντώνται φέτος στα προημιτελικά η Ρεάλ με την Τσέλσι. Ενώ η «βασίλισσα» εξακολουθεί να είναι πολύ δυνατή αλλά και ευάλωτη σε κάποιους τομείς, η αγγλική ομάδα μοιάζει… χαμένη. Ό,τι απόφαση έχει παρθεί αυτή την σεζόν στους «μπλε» είχε αντίστροφο αποτέλεσμα από το επιθυμητό και δύσκολα ο Λάμπαρντ θα μπορέσει να σώσει αυτή την σεζόν. Το μόνο που απέμεινε είναι να διεκδικήσει το θαύμα της κατάκτησης του Champions League, αλλά υπάρχει λόγος που θεωρείται θαύμα. Ακόμα και στις τάξεις του 1.70 η νίκη των γηπεδούχων συμφέρει αρκετά, οπότε ο άσος σε συνδυασμό με το over 1,5 στο 2.27 της WinMasters μοιάζει ευκαιρία.

Combo
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Τσέλσι
1 & over 1,5
2.27
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις