Σε κίνδυνο τα φαβορί

Σε κίνδυνο τα φαβορί

Προγνωστικά Ισπανίας: με οδηγό τους αγώνες κυπέλλου ο #Eltorο βρίσκει αξία και λάθη στα φαβορί της ημέρας και στοιχηματικές ευκαιρίες.

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες της στήλης και του site μας. Ξανά στα εγχώρια πρωταθλήματα μετά τους μεσοβδόμαδους αγώνες κυπέλλου. Όσο περνάνε αγωνιστικές τόσο περισσότερο θα γεμίζουν κάποιοι με άγχος και κάποιοι άλλοι θα χαλαρώνουν. Πάμε λοιπόν να δούμε τα σημερινά προγνωστικά Ισπανίας και γιατί φοβάμαι τα φαβορί.

Προγνωστικά Ισπανίας: ναι μεν αλλά

Αρχή με το Οσασούνα – Έλτσε.  Η Οσασούνα έχει δυνατή έδρα. Έχει κερδίσει δυνατούς αντιπάλους και πάει για να πετύχει μια άνετη παραμονή. Έχει δείξει πως όταν θέλει είναι ιδιαίτερα δύσκολος αντίπαλος για όλους. Η Έλτσε ουραγός παλεύει όλα της τα παιχνίδια, στο μέτρο που μπορεί και παλεύει για ένα τιμητικό αντίο στην κατηγορία. Όσο και να το θέλουν να το παλέψουν, η βαθμολογική και ψυχολογική διαφορά είναι μεγάλη. Υπό φυσιολογικές συνθήκες να πήγαινα στον άσο. Ωστόσο την Τετάρτη η Οσασούνα πέτυχε ιστορική πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, στην παράταση κόντρα στην Μπιλμπάο. Δεν λέω ότι θα πουλήσει των αγώνα, αλλά κάτι η χαρά, κάτι η κούραση, πιστεύω ότι θα είναι ποιο χαλαρή σε σχέση με τους αντιπάλους τους που καίγονται. Επειδή όμως είναι εκτός από μαχητική ομάδα είναι η Έλτσε είναι και αμυντικά αφερέγγυα θα πάω στο Χ2. Για τους πιοο ρισκαδόρους υπάρχει και το g/g σε συνδυασμό με over.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Στηριζόμενος στην ίδια λογική, γιατί εκεί βλέπω αξία είναι η νίκη της γηπεδούχου στο Εσπανιόλ – Αθλέτικ Μπιλμπάο. Καίγονται για βαθμούς οι μικροί Καταλανοί, από αποκλεισμό στην παράταση οι Βάσκοι, δεν θέλει και πολύ να γίνει το… μπαμ. Τέλος θα εμπιστευτώ την Ρεάλ κόντρα στην Βιγιαρεάλ. Τυφώνας Μπενζεμά πέρασε από την Καταλονία πετυχαίνοντας χατ τρικ στην νίκη – πρόκριση με 0-4 για τον τελικό κυπέλου. Αυτή η φόρμα και αυτό το μομέντουμ δεν μπορεί να αγνοηθεί ούτε κόντρα στην Βιγιαρεάλ που κυνηγάει την έξοδο στην Ευρώπη.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Μονό
15:00
Οσασούνα - Έλτσε
Χ2
2.20
BET: 20 units
Μονό
17:15
Εσπανιόλ - Αθλέτικ Μπιλμπάο
1
3.50
BET: 10 units
Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Βιγιαρεάλ
1 & over 2,5
2.20
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις