Combo με… τζούρα από Βόλο

Combo με... τζούρα από Βόλο

Καλημέρα απανταχού κουβανέζοι, μετά από μικρή αποχή λόγω εθνικών, επανερχόμεθα στα συλλογικά πρωταθλήματα και δη στη Σκανδιναβία.

Κρίστιανσουντ εναντίον Βίκινγκ. Η γηπεδούχος ανεβαίνει σιγά σιγά με πέντε νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια και θα προσπαθήσει να προλάβει κάποια από τις θέσεις που βγάζουν Ευρώπη (δύσκολο). Παίζει με μια ομάδα όπου μετά από ένα κακό σερί, απομακρύνθηκε λίγο από τη ζώνη του υποβιβασμού, με 2/2 νίκες στα τελευταία παιχνίδια. Όμως, σήμερα έχει δύσκολη αποστολή.

Δεν βλέπω πώς μπορεί να νικήσει μιας και εκτός έδρας δέχεται δύο γκολ ανά παιχνίδι. Αντίστοιχα, η Κρίστιανσουντ στην έδρα της σκοράρει πάνω από δύο γκολ ανά ματς. Βέβαια, μπορεί το ματς να δείχνει άσσο αλλά έχει και πολύ Χ μέσα καθώς η Κρίστιανσουντ είναι από τις ομάδες με τις περισσότερες ισοπαλίες. Στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει στην έδρα της Βίκινγκ με ανατροπή. Επίσης, αν δούμε την προϊστορία, σε έξι ματς που έχουν αναμετρηθεί ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης, η Βίκινγκ πάντα βρίσκει τρόπο να σκοράρει είτε χάνει είτε κερδίζει εν τέλει τον αγώνα. Στο δια ταύτα, 1Χ με goal/goal έχει καλή απόδοση και θα το τιμήσω.

Πάμε και στον ελληνικό τελικό Κυπέλλου. Μετά από χίλια κύματα, το ματς θα γίνει σήμερα στις δέκα το βράδυ (ας ελπίσουμε) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Με τα περσινά ρόστερ οι δύο ομάδες και οι προπονητές θα προβούν σε αλχημείες για τον καταρτισμό των εντεκάδων. Θεωρώ πως περισσότερο βάθος με την ανάλογη ποιότητα έχει ο Ολυμπιακός και δικαίως είναι το φαβορί να σηκώσει το τρόπαιο.

Είναι και ο πολυνίκης του θεσμού με 27 κατακτήσεις, ενώ η ΑΕΚ έχει 15. Δεν βλέπω να γίνεται καλό παιχνίδι, αφού πιο πολύ σαν ένα δυνατό φιλικό προετοιμασίας θα το δουν οι δύο ομάδες καθώς πιστεύω πως και οι δύο έχουν ξενερώσει με αυτά που συμβαίνουν στο… καταπληκτικό ελληνικό ποδόσφαιρο. Αν κάποιος τους έλεγε να το ρίξουν στο κορώνα-γράμματα, δε νομίζω να είχαν αντίρρηση. Τα δείγματα που έχουμε από τις δύο ομάδες είναι κάτι φιλικά που όμως δεν είναι αξιόπιστα καθώς αγωνίστηκαν ποδοσφαιριστές που σήμερα δεν έχουν το δικαίωμα συμμετοχής. Τα πιο πρόσφατα παιχνίδια και για τις δύο ομάδες ήταν οι ήττες από τον Ατρόμητο.

Καθαρά λόγω ονόματος κι επειδή ο Ολυμπιακός υπερέχει σε ποιότητα σε τελική ανάλυση, βλέπω να το σηκώνει ίσως και στην κανονική διάρκεια.

Μονό

19:00 Κρίστιανσουντ – Βίκινγκ: 1Χ & goal/goal (1.97)

Δυάδα (απόδοσης 3.49)

19:00 Κρίστιανσουντ – Βίκινγκ: 1Χ & goal/goal (1.97)

22:00 ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Κατάκτηση, Ολυμπιακός (1.77)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις