Οι νέες αποδόσεις για την κατάκτηση της Stoiximan Super League!

Οι νέες αποδόσεις για την κατάκτηση της Stoiximan Super League!

Η 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League έφερε σημαντικές αλλαγές στην κατάταξη των αποδόσεων για τον πρωταθλητή.

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη κερδισμένη της 2ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League. Δεν ήταν μόνο η σπουδαία νίκη μέσα στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ (0-1), αλλά και οι δύο “αυτοκτονίες” Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Έτσι, στις αποδόσεις για τον τίτλο, η ΑΕΚ έγινε το μεγάλο φαβορί με 1.70 (από 3.00 μετά την 1η αγωνιστική), ενώ ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι μαζί στο 4.00. Την περασμένη αγωνιστική οι ερυθρόλευκοι ήταν στο 3.00 και το τριφύλλι στο 2.60. Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ είναι πλέον στο 30.00 από 14.00

Όλες οι αποδόσεις της Stoiximan για τα μακροχρόνια των playoffs

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

Σούπερ προσφορά* με Cosmote TV

Τώρα μπορείς να παρακολουθήσεις τα Playoffs, τα Playouts  και όλο το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο της Cosmote TV με μία εκπληκτική προσφορά* γνωριμίας από την Stoiximan!

Μία μηνιαία συνδρομή* δώρο που περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του ΟΦΗ, του Ιωνικού, του Παναιτωλικού και της Λαμίας, όπως και όλο το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο της Cosmote TV που περιλαμβάνει- μεταξύ άλλων- τις νοκ-άουτ αναμετρήσεις του Champions League, του Europa League και του Conference League αλλά και το ΝΒΑ!

Super προσφορά* γνωριμίας: Κωδικός “COSMOTETV”

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις