Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός προγνωστικά

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ερυθρός Αστέρας – Ολυμπιακός προγνωστικά

  • Γήπεδο: Aleksandar Nikolic Hall
  • Χωρητικότητα: 8.000
  • Προϊστορία: Σε δώδεκα ματς από το 2000 και μετά, ο Ολυμπιακός έχει επτά νίκες και ο Ερυθρός Αστέρας πέντε.

Ρεπορτάζ Ερυθρού Αστέρα

Προσπάθησε, έκανε ηχηρές μεταγραφές, αλλά τελικά δεν κατάφερε να μπει στην οκτάδα. Είναι στην 11η θέση με 15 νίκες και 17 ήττες και προέρχεται από ένα σερί πέντε συνεχόμενων νικών σε όλες τις διοργανώσεις. Την περασμένη εβδομάδα, στη διπλή αγωνιστική κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας τη Μπασκόνια με 74-63 και τη Βιλερμπάν, εκτός έδρας, με 76-60. Κομβικός ο Καμπάτσο, σε πολύ καλή κατάσταση ο Ντόμπριτς, ενώ σε ανοδική πορεία φαίνεται να βρίσκεται και ο Βιλντόζα. Στον αγώνα του πρώτου γύρου, κατάφερε να φύγει με το διπλό από το ΣΕΦ, κερδίζοντας με 90-86!

Stat attack: Υστερεί στις τάπες, αφού σε αυτή τη στατιστική κατηγορία είναι 17ος στη διοργάνωση με μόλις 1,7 ανά παιχνίδι.

Απουσίες: Εκτός παραμένει ο Λάζιτς. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Νέντοβιτς και Μπέντιλ.

ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Σταθερά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και μάλιστα μπορεί να την κλειδώσει με μία νίκη στα δύο ματς που απομένουν. Εξαιρετική «διαβολοβδομάδα» για την ομάδα του Μπαρτζώκα, που ξεπέρασε την ήττα από την Παρτιζάν με δύο εντός έδρας νίκες. Επικράτησε αρχικά της Βιλερμπάν με σβηστές μηχανές, με 81-55. Ακολούθησε η νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τελικό σκορ 81-73. Απίστευτη εμφάνιση από τον Γουόκαπ, που έκανε double double με 11 πόντους και 13 ασίστ. Εξαιρετικός ήταν και ο Μπλακ που κυριάρχησε κάτω από τα δύο καλάθια.

Stat attack: Είναι πρώτος σε ασίστ στη διοργάνωση, με 21,9 ανά ματς.

Απουσίες: Ταξίδεψε στο Βελιγράδι χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

 

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Παιχνίδι με μικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δυο ομάδες. Ωστόσο, κανένα ματς δεν είναι αδιάφορο στη Euroleague και έχει αποδεχτεί πολλάκις. Δε θα μπλέξουμε με σημείο, αν και μάλλον αδικούνται οι γηπεδούχοι από τις αποδόσεις. Στα ειδικά παικτών αξίζει το ποντάρισμα στους πόντους του Τάρικ Μπλακ. Ο έμπειρος σέντερ είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Το όριο των πόντων του έχει τοποθετηθεί στο 5,5 και το έχει ξεπεράσει στα τέσσερα τελευταία ματς. Ξεκάθαρη αξία σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού.

Ειδικό
20:00
Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός
Μπλακ over 5,5 πόντοι
2.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις