Έρχεται νέο ριάλιτι με γυμνούς παίκτες που θα προκαλέσει χαμό! (BINTEO)

Έρχεται νέο ριάλιτι με γυμνούς παίκτες που θα προκαλέσει χαμό! (BINTEO)

Αν το Love Island σας είχε φανεί προκλητικό, δεν φαντάζεστε τι έρχεται στην τηλεόραση σε λίγους μήνες.

Τα όσα θα συμβούν εντός κι εκτός βίλας, δεν θα έχουν προηγούμενο…

Οι τηλεθεατές του Love Island, που αναζητούν ένα νέο ριάλιτι αγάπης, μπορούν να καθίσουν αναπαυτικά στον καναπέ και να απολαύσουν το Dating Naked, που μόλις έφτασε στην Ευρώπη. Το «βγαίνοντας ραντεβού γυμνοί», αν το μεταφράζαμε στα ελληνικά, είναι αυτό ακριβώς που λέει και ο τίτλος του. Άνδρες και γυναίκες συγκατοικούν σε μία πολυτελή βίλα και βγαίνουν ραντεβού, με σκοπό να βρουν το ιδανικό ταίρι. Ο βασικός κανόνας είναι να κυκλοφορούν συνεχώς γυμνοί.

Από τις ΗΠΑ στην Ευρώπη

Το ριάλιτι σαρώνει στις ΗΠΑ και μόλις έκανε ντεμπούτο και στην Ευρώπη, καθώς τον Ιανουάριο άρχισε να προβάλλεται στη Γερμανία. Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2014, μέσα από τη συχνότητα του VH1 και με οικοδέσποινα την -ντυμένη- Amy Paffrath. Η πρώτη σεζόν του γυρίστηκε στον Παναμά, η δεύτερη με τίτλο «Dating Naked: Playing for Keeps» στις Φιλιππίνες και η τρίτη με παρουσιαστή τον Rocsi Diaz αυτή τη φορά  στη Μπόρα Μπόρα.

Στις 14 Απριλίου 2017, το VH1 ανακοίνωσε ότι το «Dating Naked» μετά από τρεις σεζόν δεν θα προβληθεί ξανά. Στις 24 Φεβρουαρίου 2021, ανακοινώθηκε ότι η σειρά θα ανανεωνόταν από την Paramount+.

Αν και προς το παρόν η προβολή του στην Αμερική έχει μπει στον πάγο, στην Ευρώπη προβάλλεται στη Γερμανία, με τους συμμετέχοντας να τα βγάζουν όλα στη φόρα χωρίς κανέναν δισταγμό. Μάλιστα, από την προβολή ορισμένων ακατάλληλων σκηνών, τα ζευγάρια φαίνεται πως έχουν ήδη συνευρεθεί ερωτικά. Πάντως σημειώνεται πως τα γεννητικά τους όργανα δεν φαίνονται στην κάμερα, αφού στο σημείο εκείνο «αλλοιώνεται» η εικόνα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις