Αποδόσεις που δεν είναι πρωταπριλιάτικες

Αποδόσεις που δεν είναι πρωταπριλιάτικες

Το Σαββατοκύριακο είναι εδώ και ξεκινάει στα προγνωστικά με τέσσερις επιλογές και υψηλές αποδόσεις για τον #Bbarl

Μετά το «πρόγευμα» της Παρασκευής, σήμερα η αγωνιστική δράση κορυφώνεται με πλήθος αναμετρήσεων και τις ανάλογες στοιχηματικές επιλογές. Τα ερωτήματα που αφορούν στην κατάσταση που βρίσκεται κάθε ομάδα μετά το διάλειμμα για τις υποχρεώσεις των εθνικών γεννούν ενισχυμένες αποδόσεις και δυνατότητα κέρδους που θα μας βάλει με το δεξί στον τέταρτο μήνα του έτους. Αναλυτικότερα τα προγνωστικά στην συνέχεια του άρθρου.

Προγνωστικά: Φαβορί και γκολ

Από την Γερμανία και την Bundesliga προέρχεται η πρώτη σημερινή επιλογή της στήλης και συγκεκριμένα από τον αγώνα της Βόλφσμπουργκ με την Άουγκσμπουργκ στις 16:30. Με τους γηπεδούχους να είναι το φαβορί και να θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά τετράδας και τους φιλοξενούμενους να αναζητούν τους πρώτους τους βαθμούς εκτός έδρας μετά τις 9 Νοεμβρίου και το 2-2 με την Ουνιόν Βερολίνου για να διατηρηθούν σε απόσταση ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού. Από την πλευρά της η ομάδα του Κόβατς θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών και να φτάσει στην πέμπτη της επικράτηση στην «Volkswagen Arena» στο φετινό πρωτάθλημα. Το βασικό ατού των γηπεδούχων είναι οι επιθετικές τους αρετές και σε αυτές αναμένεται να βασιστούν προκειμένου να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Συνεπώς θα πορευθούμε με το combo άσου και over 1,5 στο 1.92 της Betshop.

Δύο επιλογές από Αγγλία

Συνέχεια με Premier League και δύο αναμετρήσεις από τη ζώνη των 17:00. Η πρώτη εξ αυτών διεξάγεται στο «Vitality Stadium» μεταξύ Μπόρνμουθ και Φούλαμ, δύο ομάδες που επανήλθαν φέτος στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου αλλά ακολουθούν εντελώς διαφορετικά μονοπάτια. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται αυτή την στιγμή στην 19η θέση και προέρχονται από την ήττα με 3-0 κόντρα στην Άστον Βίλα, ενώ οι Λονδρέζοι – όντες στην 9η – καλούνται να ανακάμψουν από τις ήττες με Μπρέντφορντ και Άρσεναλ και τον αποκλεισμό από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο FA Cup για να συνεχίσουν να διεκδικούν με αξιώσεις την υπέρβαση της εξόδου στις διεθνείς διοργανώσεις της UEFA. Καθαρά με βάση την ποιότητα των δύο ομάδων αλλά και γνωρίζοντας ότι τα «κεράσια» διαθέτουν την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, επιλέγω τον συνδυασμό διπλό και over 1,5 που προσφέρεται σε απόδοση 3.85 από την Betshop.

Την ίδια ώρα διεξάγεται το κρίσιμο για την μάχη της παραμονής ματς της Νότιγχαμ Φόρεστ με την Γουλβς. Αμφότερες είχαν ανάγκη την διακοπή για να ανασυνταχθούν, όπως έχουν ανάγκη και τους βαθμούς της νίκης απόψε. Όσο απρόβλεπτη κι αν είναι πάντα μία τέτοιου είδους σύγκρουση, το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έχουν αποδειχθεί «σκληρά καρύδια» κόντρα σε ομάδες ίδιας δυναμικής (18 βαθμούς πήραν σε εννέα αγώνες με τις ομάδες που βρίσκονται στις θέσεις 12-20, με πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες) σε συνδυασμό με το ότι οι 20 από τους 26 βαθμούς τους έχουν συγκεντρωθεί σε εντός έδρας παιχνίδια γέρνει ελαφρώς υπέρ τους την πλάστιγγα. Επιλογή με ρίσκο αλλά δύναται να δικαιώσει το combo 1X & over 1,5 στο 2.24 της Betshop.

Γιούβε κοντά στον διπλασιασμό

Επιστροφή και για την Serie A στο κουπόνι, με την αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Ελλάς Βερόνα στις 21:45 να ολοκληρώνει το πρόγραμμα του Σαββάτου στην Ιταλία. Περιττή οποιαδήποτε συζήτηση για το τελικό αποτέλεσμα (στο 1.44 ο άσος), αλλά γι΄αυτό υπάρχουν και τα συνδυαστικά. Από την μία πλευρά η ομάδα του Αλέγκρι που κατά κανόνα σκοράρει τόσο όσο χρειάζεται για να παίρνει τους βαθμούς της νίκης και από την άλλη η σαφώς πιο αδύναμη Βερόνα, 18η στην βαθμολογία αλλά με την καλύτερη αμυντική επίδοση μεταξύ των πέντε τελευταίων ομάδων του πρωταθλήματος. Οι «μπιανκονέρι» έχουν βρει μόλις σε τρία παιχνίδια περισσότερα από τρία τέρματα, ενώ οι φιλοξενούμενοι δέχθηκαν περισσότερα από τρία μόνο στην πρεμιέρα κόντρα στην Νάπολι. Με βάση αυτό το μοτίβο, το 1.93 του άσου & under 3,5 της Betshop μοιάζει εφικτό.

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Combo
16:30
Βόλφσμπουργκ - Άουγκσμπουργκ
1 & over 1,5
1.92
BET: 15 units
Combo
17:00
Μπόρνμουθ - Φούλαμ
2 & over 1,5
3.85
BET: 15 units
Combo
17:00
Νότιγχαμ Φόρεστ - Γουλβς
1X & over 1,5
2.24
BET: 10 units
Combo
21:45
Γιουβέντους - Ελλάς Βερόνα
1 & under 3,5
1.93
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις