Το αήττητο σερί της πληρώνει 3.64

Το αήττητο σερί της πληρώνει 3.64

Δυάδα απόδοσης 3.64 σε Ιταλία και Γερμανία μας προτείνει για σήμερα Σάββατο στα προγνωστικά του ο #Goleador.

Χαιρετώ την παρέα του koubanezos.gr. Σάββατο σήμερα και το κουπόνι μας είναι κλασσικά γεμάτο μετά την επιστροφή των πρωταθλημάτων λόγω της διακοπής για τις εθνικές ομάδες. Πάμε λοιπόν να δούμε τι περιέχουν τα σημερινά προγνωστικά της στήλης μας.

Προγνωστικά Σαββάτου: Περνάει από την έδρα των υποβιβασμένων

Ξεκίνημα από την αναμέτρηση της Κρεμονέζε με την Αταλάντα.

Για τη νέα σεζόν κάνει πλάνα η γηπεδούχος, η οποία θα βρίσκεται στη 2η κατηγορία αφού σε 27 αγωνιστικές έχει πετύχει μόλις μία νίκη. Έτσι η διαφορά της από τη σωτηρία είναι έντεκα βαθμοί, οι οποίοι μοιάζει ανέφικτο να καλυφθούν. Στην έδρα της σε 13 αναμετρήσεις έχει σκοράρει μόλις επτά τέρματα, το οποίο μεταφράζεται σε λιγότερο από ένα γκολ ανά παιχνίδι μέσο όρο. Εκτός των άλλων, από το σημερινό ματς θα λείψει ένας από τους πρώτους σκόρερ της ομάδας, ο Νιγηριανός Οκερέκε, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, δηλαδή ακόμα ένα πλήγμα για την ήδη προβληματική επίθεσή της.

Η Αταλάντα από την άλλη βρίσκεται στην 6η θέση και στόχος της είναι να μπει στην πρώτη τετράδα, ώστε να συμμετάσχει στο Champions League της νέας περιόδου. Η απόσταση που τη χωρίζει αυτή τη στιγμή είναι μόλις τρεις βαθμοί από την 4η Μίλαν, η οποία έχει δύσκολο έργο στην έδρα της Νάπολι, άρα με νίκη η Αταλάντα έχει ευκαιρία να την πλησιάσει. Η Αταλάντα εκτός έδρας έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς απ’ ότι στην έδρα της και αναμένουμε εύκολα ή δύσκολα να περάσει από την έδρα της αδύναμης Κρεμονέζε.

Έτσι θα επιλέξουμε το διπλό αλλά σε συνδυασμό με over 1,5 που πληρώνει 2.01 στη Betshop.

Συνεχίζει την προσπάθεια η Σάλκε

Η στήλη μας θα κλείσει με την αναμέτρηση της Σάλκε εναντίον της Λεβερκούζεν.

Μεγάλο αγώνα για τη σωτηρία κάνει η γηπεδούχος , ωστόσο συνεχίζει να βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης και έτσι κάθε ματς μέχρι το τέλος θα είναι τελικός. Είναι στην προτελευταία θέση, αλλά μόλις ένα βαθμό πίσω από την 15η Χόφενχάιμ, η οποία στη θέση που βρίσκεται σώζεται από σενάρια υποβιβασμού. Διατηρεί αήττητο οκτώ αναμετρήσεων και αν καταφέρει να το διευρύνει , θα βρεθεί σε πολύ καλό δρόμο ενόψει της τελικής ευθείας.

Η Λεβερκούζεν από την άλλη, παλεύει για να βγει στην Ευρώπη, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 8η θέση με τρεις βαθμούς διαφορά από την 6η Βόλφσμπουργκ. Προέρχεται από τρεις σερί νίκες (η τελευταία μάλιστα εναντίον της Μπάγερν), εκτός έδρας όμως δέχεται αρκετά γκολ  καθώς σε δώδεκα αναμετρήσεις έχει δεχθεί 22 τέρματα (σχεδόν δύο γκολ παθητικό ανά παιχνίδι).

Δεν θα μπλέξουμε με σημείο, αλλά θα κρατήσουμε το goal/goal το οποίο πληρώνει 1.81 στη Betshop.  

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Δυάδα απόδοσης 3.64
16:00
Κρεμονέζε - Αταλάντα
2 & over 1,5
2.01
16:30
Σάλκε - Λεβερκούζεν
goal/goal
1.81
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις