Επιστρέφει στις νίκες και πληρώνει 3.18

Επιστρέφει στις νίκες και πληρώνει 3.18

Δυάδα απόδοσης 3.18 σε Βέλγιο και Γερμανία μας προτείνει για σήμερα Παρασκευή στα προγνωστικά του ο #Goleador.

Χαιρετώ τα φιλαράκια του koubanezos.gr. Μετά το διάλειμμα λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, επιστρέφουμε σε φουλ ρυθμούς καθώς τα πρωταθλήματα σιγά σιγά μπαίνουν στην τελική τους ευθεία. Πάμε λοιπόν να δούμε τα σημερινά προγνωστικά με στόχο στο τέλος της ημέρας το ταμείο μας να είναι θετικό.

Προγνωστικά Παρασκευής: Επιστρέφει στις νίκες η Φρανκφούρτη

Ξεκίνημα από την αναμέτρηση της Άιντραχτ Φρανκφούρτης με τη Μπόχουμ.

Στην 6η θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η γηπεδούχος και στόχος της είναι να μην υποχωρήσει άλλο ώστε να συνεχίσει και του χρόνου να αγωνίζεται σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Αισθάνεται όμως έντονη πίεση καθώς ακολουθούν τρεις ομάδες σε απόσταση μόλις μίας νίκης και έτσι έχει ανάγκη την επιστροφή στις νίκες. Τελευταία της νίκη ήταν πριν ένα μήνα αφού μεσολάβησαν τέσσερα ανεπιτυχή αποτελέσματα (δύο ισοπαλίες – δύο ήττες) και στο σημερινό παιχνίδι θα κοιτάξει να μη συνεχίσει αυτό το αρνητικό σερί. Στην έδρα της μετράει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια με τέρματα 13-3 υπέρ της.

Ανάσα για τη Μπόχουμ καθώς με τις δύο τελευταίες νίκες της βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη, όμως η απόστασή της δεν είναι ασφαλής. Εκτός έδρας είναι από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας, καθώς μετράει 11 ήττες σε 13 παιχνίδια με τέρματα 9-35, κάτι το οποίο μεταφράζεται σε λιγότερο από ένα γκολ ενεργητικό ανά παιχνίδι.

Με βάση τα παραπάνω θα επιλέξουμε τη νίκη της γηπεδούχου, αλλά επειδή ο άσος παίζει χαμηλά, θα πάμε με το συνδυασμό 1 & over 1.5 που πληρώνει 1.82 στη Betshop.

Ροντέο οι αναμετρήσεις της Βάρεγκεμ

Η στήλη θα κλείσει με την αναμέτρηση της Ζούλτε Βάρεγκεμ εναντίον της Αντβέρπ.

Παλεύει για τη σωτηρία της η γηπεδούχος ευρισκόμενη στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, αλλά σε απόσταση μόλις μιας νίκης από τη 15η Ούπεν. Τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες είναι τα τελευταία πέντε αποτελέσματά της, τα οποία είναι αρκετά πλούσια σε τέρματα. Ενώ διαθέτει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία, εντούτοις η επίθεσή της είναι στα επίπεδα ομάδων που βρίσκονται στη μέση της βαθμολογίας. Τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια στην έδρα της είχαν over 2,5 τέρματα με χαρακτηριστικά τα τελευταία δύο (3-3 με την Κόρτραϊκ και 2-6 με τη Γάνδη).

Eδώ σε περιμένει μία δωρεάν έκπληξη*!

Στην 3η θέση βρίσκεται η φιλοξενούμενη, η οποία περιμένει την έναρξη των πλέι οφ για να δει σε ποια ευρωπαϊκή διοργάνωση θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν. Αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια εκτός έδρας, πετυχαίνοντας τρεις νίκες. Πλούσια σε γκολ και τα μεταξύ τους στο ίδιο γήπεδο με τέσσερα εκ των τελευταίων πέντε να βγαίνουν over 2,5.

Έτσι, η επιλογή μας από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι το over 2,5 σε απόδοση 1.75 στη Betshop.

Όλα τα προγνωστικά μου

Δυάδα απόδοοσης 3.18
21:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Μπόχουμ
1 & over 1,5
1.82
21:45
Ζούλτε Βάρεγκεμ - Αντβέρπ
Over 2,5
1.75
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις