Στοίχημα Up and Down: Γιατί είναι το απλούστερο σύστημα;

στοίχημα up and down με έναν άνθρωπο να σημειώνει αποτελέσματα.

Στοίχημα Up and Down: Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να πας ταμείο;

Στοίχημα up and down – Τι είναι, αξίζει; 

Το στοίχημα up and down είναι το απλούστερο της ομάδας συστημάτων που προϋποθέτει τη νίκη στο πρώτο από τα στοιχήματα, ώστε να συνεχίσει να υπολογίζει και στα υπόλοιπα (γνωστά και ως ATC ή if cash). Στην περίπτωση του up and down, για παράδειγμα, ο παίχτης καταθέτει δύο μονά αποδεκτά στοιχήματα. Στην περίπτωση που κερδίσει στο πρώτο, ισχύει και το δεύτερο. Διαφορετικά, έχει χάσει.

Μπορεί, από τη μία, να μην προσφέρει εναλλακτικούς συνδυασμούς που άλλοι κερδίζουν κι άλλοι όχι, αλλά από την άλλη, το up and down καταφέρνει να διπλασιάσει τα κέρδη στα δύο στοιχήματα που έχουν κατατεθεί. Κι αυτό επειδή το ποσό που κατέθεσε ο παίχτης στο πρώτο από τα δύο στοιχήματα του up and down ισχύει και ως ένα επιπλέον μονό στοίχημα στο άλλο, εφόσον, βέβαια, κερδίσει. Κι έτσι, ενώ το ποσό κατάθεσης ήταν αρκετό για ένα μόνο στοίχημα, τα κέρδη ισούνται με αυτά δύο στοιχημάτων.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ! 

 

Για παράδειγμα, αν ένας παίχτης στοιχηματίσει 10 ευρώ σε έναν αγώνα μπάσκετ και, με τη μέθοδο του up and down, προσθέσει έναν ακόμη αγώνα, δε χρειάζεται να καταθέσει επιπλέον χρήματα. Αν ο πρώτος αγώνας λήξει με το αποτέλεσμα που είχε προβλέψει, το στοίχημα συνεχίζεται και τα 10 ευρώ στοιχηματίζονται αυτόματα στον δεύτερο αγώνα. Έτσι, ο παίχτης έχει πληρώσει για ένα στοίχημα, αλλά έχει ποντάρει σε δύο – ανάλογα θα είναι και τα κέρδη του. Απαραίτητη προϋπόθεση, βέβαια, για να εισπράξει στο τέλος, είναι να επαληθευθεί η πρόβλεψή του και στον δεύτερο αγώνα. Διαφορετικά χάνει όλα του τα χρήματα.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις