Αποδεκατισμένη η Παρί!

Αποδεκατισμένη η Παρί!

Χαιρετώ όλους τους κουβανέζους, πληρωθήκαμε ωραιότατα χθες από μια ψαγμένη δυάδα! Θα μπω κατευθείαν στο ζουμί της στήλης. Και σήμερα θα ασχοληθούμε με δύο ματς στα οποία ευελπιστούμε να δούμε γκολ, και θα τα συνδυάσουμε έτσι ώστε να τριπλασιάσουμε τα χρήματά μας.

https://www.facebook.com/kouvanezos/posts/195031128898791

Πρώτο ματς αυτό ανάμεσα στις Χόμπρο και Βίμποργκ για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της 1ης Δανίας. Η Χόμπρο μετά τον περσινό υποβιβασμό, αφού ηττήθηκε στον τελικό των πλέι οφ από την Λίνγκμπι, θέλει να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία και για να το πετύχει αυτό πρέπει να δείξει σταθερότητα και σοβαρότητα, αρχής γενομένης από το σημερινό ματς.

Η Βίμποργκ τερμάτισε δεύτερη τη περασμένη χρονιά, με διαφορά 9 πόντων από την πρώτη Βέιλε που πήρε την άνοδο, και έτσι θέλει φέτος να προσπαθήσει ακόμη μια φορά να κυνηγήσει την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια. Δύο επιθετικές ομάδες, που δημιουργούν φάσεις και γκολ, και δεν δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στα μετόπισθεν. Η Χόμπρο, προέρχεται από ένα σερί 8 συνεχόμενων αγώνων goal/goal εντός έδρας ενώ από την άλλη η Βίμποργκ έχει ένα σερί 6 αγώνων σε 7 παιχνίδια εκτός έδρας όπου σκόραρε και δέχτηκε γκολ. Οπότε το αμφίτερμα θα είναι η επιλογή μας για αυτό το ματς.

Στο άλλο παιχνίδι της δυάδας μας, η Λανς υποδέχεται την πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έχει πληγεί από την πανδημία. Το παιχνίδι είναι οριακό στο να διεξαχθεί, καθώς η ομοσπονδία ανακοίνωσε πως εάν ξεπεραστούν τα τέσσερα κρούσματα σε μία ομάδα, τότε αναβάλλεται η αναμέτρηση. Η Παρί δεν θα έχει στην διάθεσή της τους Ικάρντι, Ντι Μαρία, Εμπαπέ, Νάβας, Νεϊμάρ και Παρέδες, όπως και τον δεύτερο κίπερ Ρίκο (θα παίξει ο Μπούλκα)!

Το συγκεκριμένο ματς αποτελεί την πρεμιέρα του πρωταθλήματος για τους Παριζιάνους, λόγο της παρουσίας τους στον τελικό του Champions League ενώ η Λανς την πρώτη αγωνιστική γνώρισε την ήττα από την Νις με σκορ 2-1 εκτός έδρας.

Με τις τόσες απουσίες της κουρασμένης πρωταθλήτριας, αλλά και με τη φιλόδοξη Λανς η οποία βρίσκει συχνά δίχτυα και ειδικά εντός έδρας θα κινηθούμε και εδώ στο αμφίτερμα. Το διπλό κυμαίνεται σε καλές τιμές γύρω στο 1.70, για όποιον θέλει να κατευθυνθεί προς τα εκεί, αλλά με τα μεγάλα αστέρια της εκτός, θα δυσκολευτεί αρκετά να βρει ρυθμό και πατήματα.

Δυάδα (απόδοσης 3.29)

20:00 Χόμπρο – Βίμποργκ: Goal/goal (1.72)

22:00 Λανς – Παρί Σεν Ζερμέν: Goal/goal (1.90)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις