Ιταλία – Αγγλία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ιταλία - Αγγλία προγνωστικά

Ιταλία - Αγγλία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ιταλία – Αγγλία ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ιταλία – Αγγλία προγνωστικά

  • «Στάδιο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα» (54.726), Νάπολη.
  • Διαιτητής: Σέρτζαν Γιοβάνοβιτς.
  • Στο Nations League: Αγγλία – Ιταλία 0-0, Ιταλία – Αγγλία 1-0.
  • Στις 30 αναμετρήσεις τους το προβάδισμα έχει η Ιταλία με έντεκα νίκες, δέκα ισοπαλίες και εννιά ήττες. Το αντίστοιχο ρεκόρ της Ιταλίας σε επίσημους αγώνες είναι 6-4-1.
  • Η Αγγλία δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στα τελευταία έξι παιχνίδια απέναντι στην Ιταλία, και έχει μόλις μία νίκη στα τελευταία έντεκα μεταξύ τους ματς.
  • Στα τελευταία πέντε παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν σημειωθεί under 2,5 γκολ.

Ρεπορτάζ Ιταλίας

Για δεύτερη φορά στην ιστορία της μπαίνει στα προκριματικά του Euro ως τροπαιούχος και πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ωστόσο, μετά την τεράστια επιτυχία του καλοκαιριού του 2021, η Ιταλία γνώρισε τεράστια αποτυχία στην προσπάθεια να προκριθεί στο Μουντιάλ του Κατάρ, καθώς αποκλείστηκε στα μπαράζ από τη Βόρεια Μακεδονία. Ακολούθησε η κατάκτηση της πρωτιάς στον τρίτο όμιλο της πρώτης κατηγορίας του Nations League, κάτι που θα της δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσει το τρόπαιο μετά την πρόκριση στο final four της διοργάνωσης. Ο Μαντσίνι παραμένει στον πάγκο της ομάδας, το ρόστερ έχει ανανεωθεί δραματικά και στόχος πλέον είναι η πρόκριση στο Euro 2024 κι η υπεράσπιση του τίτλου για την «σκουάντρα ατζούρα».

Stat attack: Είναι αήττητη στα τελευταία 40 ματς για τα προκριματικά του Euro.

Απουσίες: Εκτός έμειναν λόγω τραυματισμού οι Ιμόμπιλε, Κιέζα, Κεν, Ντιμάρκο, Μπιράγκι, Πρόβεντελ και Ζακάγκνι. Από τους υπόλοιπους απόντες ξεχωρίζουν οι Μπαστόνι, Λοκατέλι, Τζανιόλο, Ρασπαντόρι και Μπελότι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντοναρούμα – Ντι Λορέντσο, Μπονούτσι, Ρομανιόλι, Σπινατσόλα – Μπεράρντι, Γκρίφο, Σκαμάκα. 

Έκπληξη για όλους! Δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Ρεπορτάζ Αγγλίας

Άλλη μία μεγάλη διοργάνωση τελείωσε απογοητευτικά για την Αγγλία, η οποία έφυγε από το Κατάρ με άδεια χέρια. Τα πήγε άψογα στη φάση των ομίλων όπου πήρε εύκολα την πρωτιά με 2-1-0 απέναντι σε ΗΠΑ, Ιράν και Ουαλία, αλλά και στη φάση των «16» με το 3-0 επί της Σενεγάλης. Είχε την καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης μέχρι εκείνο το σημείο, όμως δεν κατάφερε να ξεπεράσει την προημιτελική φάση. Εκεί συνάντησε την τότε πρωταθλήτρια κόσμου και μετέπειτα φιναλίστ Γαλλία, από την οποία ηττήθηκε με 2-1. Η FA διατήρησε την εμπιστοσύνη της στον Σάουθγκεϊτ, ο οποίος θα ηγηθεί της προσπάθειας για την κατάκτηση ενός τροπαίου. Πριν το Μουντιάλ ήρθε η παταγώδης αποτυχία στο Nations League, όπου τα «τρία λιοντάρια» τερμάτισαν στην τελευταία θέση του τρίτου ομίλου και υποβιβάστηκαν στη δεύτερη κατηγορία.

Stat attack: Σε πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια της έχουν επιτευχθεί over 2,5 γκολ.

Απουσίες: Τραυματίες οι Ράσφορντ, Πόουπ και Μάουντ, δεν κλήθηκαν οι Αλεξάντερ-Άρνολντ, Στέρλινγκ, Γουάιτ, Τομόρι, Γουόρντ-Πράους και Ν. Χέντερσον.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πίκφορντ – Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Σο – Χέντερσον, Ράις, Μπέλινγχαμ – Σάκα, Γκρίλις, Κέιν.

Ιταλία - Αγγλία προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

«Πελατειακές» τείνουν να γίνουν οι σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων, καθώς η Ιταλία, με εξαίρεση ένα φιλικό το 2012, δε χάνει από την Αγγλία από το 1997. Όσο κι αν αμφότερες είναι τα μεγάλα φαβορί για να προκριθούν στο Euro από αυτό τον όμιλο, θέλουν να ξεκινήσουν «με το δεξί» και να αφήσουν πίσω η μία την άλλη. Η ομάδα του Σάουθγκεϊτ υπερέχει ποιοτικά, αλλά αυτό λίγες φορές ήταν αρκετό απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους. Στηρίζουμε τους γηπεδούχους αλλά και την παράδοση των λίγων τερμάτων στα μεταξύ τους. Επιλογή μας το 1Χ & under 3,5, με απόδοση 1.91 στη Novibet.

Combo
21:45
Ιταλία - Αγγλία
1Χ & under 3,5
1.91
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις