Ορεκτικό με 1.94 στο «Γκρουπάμα»

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας. Σπουδαία αναμέτρηση στο «Γκρουπάμα» με φόντο τον ημιτελικό του κυπέλλου. Επιλογές με γκολ στη National.

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Με την πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση Λιόν – Ναντ μας συστήνεται η 28η αγωνιστική της Ligue 1. Δύο από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά μεγέθη της κατηγορίας που βέβαια (και) φέτος βρίσκονται αρκετά πίσω από τους στόχους τους. Εύλογα τα προγνωστικά Γαλλίας ξεκινούν από το «Γκρουπάμα» ωστόσο, λέω και σήμερα να ασχοληθώ με τη National που μας καλοπλήρωσε πριν μία εβδομάδα. Για πάμε.

Προγνωστικά Γαλλίας: Πριν το κύπελλο… ορεκτικό

Το σημερινό αντάμωμα των δύο ομάδων λειτουργεί και σαν… ματς προετοιμασίας ενόψει του πολύ πιο σημαντικού ραντεβού τους στις 5 Απριλίου για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Άλλωστε η Λιόν έχει μείνει πίσω στο κυνήγι της πεντάδας (-7) και το κύπελλο μοιάζει πλέον ο πιο εύκολος δρόμος για την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Από την άλλη το κύπελλο ίσως να φαντάζει και πολυτέλεια για τη Ναντ που θα πρέπει να έχει στο μυαλό της το ότι βρίσκεται μόνο έξι βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Στα αγωνιστικά, αμφότερες προέρχονται από ισοπαλίες και μάλιστα αφού είχαν μείνει πίσω στο σκορ με δύο γκολ. Πιο μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας στην ανατροπή της Λιόν που έπαιζε στη δύσκολη έδρα της Λιλ ενώ η Ναντ ενδεχομένως να εκμεταλλεύτηκε την «χαλάρωση» της Νις που είχε στο μυαλό της και την ευρωπαϊκή ρεβάνς.

Άκρως θετική παράδοση διατηρεί η Λιόν απέναντι στη Ναντ. Συγκεκριμένα σε 18 αγώνες από το 2001 έως σήμερα οι «λιονέ» μετρούν 15-2-1.

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η Ναντ έχει πετύχει τα 17 από τα 29 συνολικά τέρματά της στο τελευταίο μισάωρο των αγώνων της.

Επίσης, ο ρέφερι Μπενουά Μιγιό είχε διευθύνει και το μοναδικό διπλό της Ναντ στα προαναφερθέντα 18 παιχνίδια στο «Γκρουπάμα» (0-1 στις 28 Σεπτεμβρίου του ’19).

Πρώτη μου επιλογή από το ματς θα είναι ένα combo με τα κόρνερ των γηπεδούχων (περίπου επτά κερδίζει ανά αγώνα εντός η Λιόν) και συνολικά γκολ αγώνα (1,94 pamestoixima.gr). Δεύτερη επιλογή το δελεαστικό 6,50 στην ασσίστ του Σερκί. Από τα πόδια του περνούν σχεδόν όλες οι επιθέσεις ενώ εκτελεί και τα στημένα. 

Προγνωστικά Γαλλίας: Επιλογές από National

Πάμε να δούμε τις επιλογές μας από το πρόγραμμα της National:

  • «Ψήθηκα» για την κόντρα της Μαρτίγκ. Δεν αντέδρασε καλά στην πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα της (0-2 από τον Ερυθρό Αστέρα), ήρθε ισόπαλη με 2-2 στην έδρα της προτελευταίας Παρί 13 και θα πρέπει μάλλον να αισθάνεται τυχερή βάσει εικόνας. Τώρα απέναντί της έχει μια Αβρανσέ που έχει κερδίσει τα τρία τελευταία ενώ είναι γενικότερα από τις πιο αποτελεσματικές ομάδες εκτός έδρας (6-2-4). Μέχρι και 4,60 φτάνει το διπλό, προσωπικά θα πάρω το καλοπληρωμένο Χ2 (2,02 fonbet.gr).
  • Εντυπωσιακή η παράδοση της Νανσί ως γηπεδούχος απέναντι στη Σατορού. Σε 14 παιχνίδια (11 για Ligue 2 και 3 για κύπελλο) οι ερυθρόλευκοι μετρούν 11-2-1). Σε καλό φεγγάρι η Νανσί (3-2-0 στα πέντε τελευταία), πήρε ώθηση με το 4-2 επί της Κονκαρνό η Σατορού, εκτιμώ ότι μπορεί να έχει γκολ το ματς (3-1 το ματς του πρώτου γύρου). Μέχρι και 2,40 το over 2,5, πιο ασφαλές το over 2 με επιστροφή πονταρίσματος στα δύο γκολ.
  • Δίκαιο φαβορί κατ’ εμέ η Λε Πουί απέναντι στη Παρί 13. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες με 3-2 σκορ απέναντι μάλιστα σε καλύτερες ομάδες από την ίδια (Σεντάν και Ερυθρό Αστέρα). Μπορεί να έχει μόνο δύο νίκες στο γήπεδό της φέτος αλλά η αδύναμη εκτός έδρας Παρί 13 είναι βατός αντίπαλός. Στο 2,40 ο άσος.
  • Πολύ καλή η εικόνα της Ορλεάν στο ματς με τη Βιλφράνς, είχε αρκετές κλασικές ευκαιρίες και θα μπορούσε να κερδίσει και με περισσότερα τέρματα. Έχει την ποιότητα και η Σεντάν να βρει ένα γκολ, θα πάμε με το αμφίτερμα σε τιμές διπλασιασμού.

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Combo
22:00
Λιόν - Ναντ
Over 1,5 γκολ & over 4,5 κόρνερ Λιόν
1.94
BET: 30 units
Ειδικό
22:00
Λιόν - Ναντ
Σερκί 1+ ασσίστ
6.50
BET: 5 units
Μονό
20:30
Μαρτίγκ - Αβρανσέ
Χ2
2.02
BET: 7 units
Μονό
20:30
Νανσί - Σατορού
Over 2
1.85
BET: 10 units
Μονό
20:30
Λε Πουί - Παρί 13
1
2.43
BET: 8 units
Μονό
20:30
Ορλεάν - Σεντάν
Goal/goal
2.02
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις