Champions League αποδόσεις: Ποιος θα σηκώσει την πολυπόθητη κούπα;

Champions League αποδόσεις

Οκτώ ομάδες απέμειναν και η αγωνία κορυφώνεται στην αναζήτηση του φετινού νικητή του UEFA Champions League.

Νάπολι και Ρεάλ Μαδρίτης “κλείδωσαν” το εισιτήριο για τους “8”, ολοκληρώνοντας το παζλ των προημιτελικών για το UEFA Champions League. Περιμένοντας την κλήρωση της Παρασκευής για να μάθουμε τα επόμενα ζευγάρια, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζεται όσον αφορά τις αποδόσεις για την κατάκτηση του τροπαίου.

Champions League αποδόσεις: Δύο τα μεγάλα φαβορί

Η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε με 7-0 τη Λειψία και έκανε το καθήκον της, παίρνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά για έκτη συνεχόμενη χρονιά. Η αρμάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα θέλει επιτέλους να ξορκίσει την κατάρα και να κατακτήσει το Champions League, κάτι που τείνει να γίνει απωθημένο για τους φίλους της ομάδας. Αυτή την στιγμή φαντάζει ως φαβορί, με απόδοση 2.80 για να γίνει πρωταθλήτρια Ευρώπης για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Παρότι είχε μια από τις δυσκολότερες κληρώσεις στη φάση των “16”, με αντίπαλο την Παρί Σεν Ζερμέν, η Μπάγερν πήρε εύκολα την πρόκριση στα προημιτελικά με συνολικό σκορ 3-0. Η πρωταθλήτρια Γερμανίας απέδειξε ότι μπορεί και χωρίς τον Λεβαντόφσκι, και σε οκτώ αγώνες στο Champions League φέτος μετρά ισάριθμες νίκες. Πάντοτε είναι από τις ομάδες που διεκδικούν με αξιώσεις το τρόπαιο, και το να φτάσουν στην κορυφή της Ευρώπης δίνεται σε απόδοση 3.80.

Κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει την τροπαιούχο Ρεάλ Μαδρίτης, που αποτελεί τρίτο κατά σειρά φαβορί. Η ομάδα του Αντσελότι άφησε εκτός συνέχειας τη Λίβερπουλ με συνολικό σκορ 6-2 και στοχεύει στο 15ο Champions League της ιστορίας της. Μπορεί να διανύει μέτρια σεζόν στο πρωτάθλημα, αλλά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση πάντα βρίσκει τον τρόπο. Σε απόδοση 7.00 βρίσκουμε την κατάκτηση από την πολυνίκη του θεσμού.

Λίγο μετά βρίσκουμε την πρώτη από τις τρεις ιταλικές ομάδες των προημιτελικών, τη Νάπολι. Η ομάδα-θαύμα των Κβαρατσχέλια και Οσιμέν έχει κλέψει τις εντυπώσεις τη φετινή σεζόν και το να φτάσει μέχρι το τέλος έχει απόδοση 8.00. Η Τσέλσι των πολλών προβλημάτων αλλά και της τεράστιας ποιότητας στο ρόστερ της δίνεται στο 12.00 για να πετύχει την τρίτη της κατάκτηση, ενώ η Ίντερ που επέστρεψε στα προημιτελικά μετά από δώδεκα χρόνια δίνεται σε απόδοση 20.00. Τέλος, η ιστορική Μίλαν κι η φιλόδοξη Μπενφίκα αποτελούν τα μεγαλύτερα αουτσάιντερ, με απόδοση 25.00 για κατάκτηση του Champions League.

Αναλυτικά οι αποδόσεις

ΟμάδαΑπόδοση
Μάντσεστερ Σίτι2.80
Μπάγερν3.80
Ρεάλ Μαδρίτης7.00
Νάπολι8.00
Τσέλσι12.00
Ίντερ20.00
Μπενφίκα25.00
Μίλαν25.00

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις