Europa League & Europa Conference League: Τα εισιτήρια για τους «8» «σφραγίζονται» στην COSMOTE TV

Σέντρα σε Αγγλία και Ισπανία, οι μεταδόσεις

Πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα με 16 αναμετρήσεις το διήμερο 15-16/3 στα κανάλια COSMOTE SPORT

Με αποκλειστικό προορισμό την COSMOTE TV ολοκληρώνεται η φάση των «16» των UEFA Europa League και UEFA Europa Conference League. Το διήμερο 15-16/3 το τηλεοπτικό πρόγραμμα μεταδόσεων περιλαμβάνει συνολικά 16 αγώνες ρεβάνς, που θα καθορίσουν τις ομάδες που θα προκριθούν στους προημιτελικούς των δυο διοργανώσεων. Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT θα βρίσκεται μέσα σε κάθε φάση, για να μεταφέρει όλα τα στιγμιότυπα και πλήρες ρεπορτάζ από κάθε αναμέτρηση.

UEFA Europa League: τα ματς που ξεχωρίζουν 

Μετά από ένα «χορταστικό» παιχνίδι στη Λισαβόνα, Άρσεναλ και Σπόρτινγκ έχουν μεταξύ τους ανοιχτούς λογαριασμούς, με τη ρεβάνς στο «Emirates» να κρίνει ποια ομάδα θα προχωρήσει στους «8» του UEFA Europa League (22.00, COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K). Στις 19.45 η Ρεάλ Μπέτις φιλοξενεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (COSMOTE SPORT 2HD), η οποία έχει σαφές προβάδισμα πρόκρισης μετά το 4-1 στο «Ολντ Τράφορντ». Την ίδια ώρα (19.45, COSMOTE SPORT 5HD) η Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της Φράιμπουργκ, σε ένα ματς, όπου η «Μεγάλη Κυρία» περνάει στην επόμενη φάση ακόμη και με ισοπαλία.  

Δυνατές αναμετρήσεις στο UEFA Europa Conference League για το εισιτήριο πρόκρισης

Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η ΑΕΚ Λάρνακας μετά την εντός έδρας ήττα με 2-0 από τη Γουέστ Χαμ, με τους Κύπριους να καλούνται να κάνουν την υπέρβαση στη ρεβάνς του Λονδίνου (22.00, COSMOTE SPORT 6HD). Την ίδια μέρα στις 19.45 (COSMOTE SPORT 6HD), η Φιορεντίνα ταξιδεύει στην Τουρκία για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Σίβασπορ των Γούτα-Χαρίση, ενώ στις 22.00 ξεκινά η αναμέτρηση της ολλανδικής Άλκμααρ του Βαγγέλη Παυλίδη με τη Λάτσιο (COSMOTE SPORT 7HD). 

Η δημοσιογραφική κάλυψη των καναλιών COSMOTE SPORT

Από τις 18.30 η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT θα βρίσκεται στις επάλξεις, με την εκπομπή «European Football Show» (COSMOTE SPORT 1HD) και τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα. Τα μεσάνυχτα η εκπομπή θα επιστρέψει με τα καλύτερα στιγμιότυπα, πλούσιο ρεπορτάζ και ψηφιακή ανάλυση των αναμετρήσεων της βραδιάς.

Το «European Football Λεπτό προς Λεπτό», με τον Τόλη Χριστοφοράκη, θα μεταφέρει τον παλμό από τα ευρωπαϊκά γήπεδα αποκλειστικά για τους τηλεθεατές της COSMOTE TV (19.45, COSMOTE SPORT 1HD), παρουσιάζοντας όλα τα γκολ και τα σημαντικότερα highlights της Πέμπτης 16/3, τόσο του UEFA Europa League, όσο και του UEFA Europa Conference League. 

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων του διημέρου 15-16/3:

UEFA Europa League

ΠαιχνίδιΏραΚανάλι
Ρεάλ Μπέτις – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

19.45

COSMOTE SPORT 2HD
Φενερμπαχτσέ – ΣεβίλληCOSMOTE SPORT 3HD
Φράιμπουργκ – ΓιουβέντουςCOSMOTE SPORT 5HD
Φέγενορντ – Σαχτάρ ΝτόνετσκCOSMOTE SPORT 8HD
Άρσεναλ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας

22.00

COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K
Φερεντσβάρος – ΛεβερκούζενCOSMOTE SPORT 3HD
Ρεάλ Σοσιεδάδ – ΡόμαCOSMOTE SPORT 4HD
Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ – Ουνιόν ΒερολίνουCOSMOTE SPORT 9HD

 

UEFA Europa Conference League

Τετάρτη 15/3

ΠαιχνίδιΏρα Κανάλι
Μπασάκσεχιρ-Γάνδη19.00COSMOTE SPORT 9HD

 

Πέμπτη 16/3

ΠαιχνίδιΏραΚανάλι
Σίβασπορ – Φιορεντίνα 

19.45

COSMOTE SPORT 6HD
Τζουργκάρντεν – Λεχ ΠόζνανCOSMOTE SPORT 7HD
Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΒασιλείαCOSMOTE SPORT 9HD
Νις – Σέριφ Τιρασπόλ      

     

      22.00

COSMOTE SPORT 5HD
Γουέστ Χαμ – ΑΕΚ ΛάρνακαςCOSMOTE SPORT 6HD
Άλκμααρ – ΛάτσιοCOSMOTE SPORT 7HD
Βιγιαρεάλ – ΆντερλεχτCOSMOTE SPORT 8HD

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις