Η αντεπίθεση, τα ειδικά και ένα μακροχρόνιο

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague σε ένα ντέρμπι που κρίνει το μέλλον της Εφές, αλλά και με ένα μακροχρόνιο!

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά Euroleague. Εξαιρετικά πήγε η προηγούμενη εβδομάδα σε στήλη και telegram. Σήμερα είμαστε εδώ για μία εκκρεμότητα, αφού η αναμέτρηση της Εφές με τη Ρεάλ Μαδρίτης είχε αναβληθεί λόγω του σεισμού στην Τουρκία. Ενδιαφέρον ματς με αρκετά σημεία που αξίζουν.

Η αντεπίθεση, τα ειδικά και ένα μακροχρόνιο

Προγνωστικά Euroleague: Εφές – Ρεάλ Μαδρίτης

Πολύ μεγάλο ντέρμπι στην Κωνσταντινούπολη, ανάμεσα στις δυο ομάδες που βρέθηκαν πέρυσι στον τελικό της διοργάνωσης. Η Εφές υποδέχεται τη Ρεάλ με την πλάτη στον τοίχο. Η ομάδα του Αταμάν είναι στην 10η θέση, δύο νίκες μακριά από την οκτάδα και με ένα ματς λιγότερο. Η νίκη είναι κάτι παραπάνω από καθοριστική. Άλλωστε έχει χτίσει μια καλή παράδοση απέναντι στους Ισπανούς, με τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Ο άσος ποντάρεται κυρίως λόγω κινήτρου, αλλά είναι σημαντική και η συνύπαρξη των Μίσιτς, Λάρκιν, Κλάιμπερν που ανεβάζει επίπεδο την Εφές.

Στα ειδικά ψάχνουμε όπως πάντα τις ευκαιρίες. Ξεκινάμε από τον Μίσιτς. Ο Σέρβος παίρνει την ομάδα πάνω του στα μεγάλα ματς. Είναι ένα γκαρντ που ειδικεύεται στις διεισδύσεις, κερδίζει φάουλ και φυσικά είναι στο παρκέ στα δύσκολα. Το over 2,5 στις εύστοχες βολές του έχει μεγάλη αξία. Στην άλλη πλευρά έχω κυκλώσει τον Χάνγκα. Ο Ούγγρος είναι ένας πολυδιάστατος παίκτης, που μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις. Είναι φόργουορντ, αλλά τον έχουμε δει πολλές φορές να οργανώνει. Απόψε θα έχει λόγο να το κάνει, αφού θα λείπει και ο Γκος. Η βοήθειά του στους Σέρχι και Γιουλ θα είναι σημαντική. Πληρώνουν ανεξήγητα ψηλά οι ασίστ του. Ενδεικτικά στον αγώνα του πρώτου γύρου μοίρασε έξι και στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος τέσσερις. Εμείς σε πρώτη φάση θέλουμε δύο και αν θέλουμε να ρισκάρουμε… λίγες παραπάνω!

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Μακροχρόνια Euroleague: Θα ήταν υπέρβαση

Κλείνουμε με ένα μακροχρόνιο που αφορά τις ομάδες που θα μπουν στα play offs. Αν υποθέσουμε πως Ολυμπιακός, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μονακό και Φενέρ έχουν καπαρώσει τα πέντε εισιτήρια, τότε υπάρχουν αρκετοί μνηστήρες για τρεις ακόμα θέσεις. Μπασκόνια, Παρτιζάν, Μακάμπι, Εφές και… βλέπουμε! Από αυτές τις τέσσερις που είναι σε πρώτο πλάνο θεωρώ πιο δύσκολο το σενάριο της Ζαλγκίρις. Ήδη είναι υπέρβαση η σεζόν που έχει κάνει. Έχει 15 νίκες και λογικά θα χρειαστεί τουλάχιστον 3-4 για να ελπίζει στα επόμενα παιχνίδια. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Ολυμπιακό, Φενέρ, Μονακό, Βαλένθια, Μακάμπι και Μπάγερν. Δύσκολα λοιπόν…

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
19:30
Εφές - Ρεάλ Μαδρίτης
1
2.01
BET: 30 units
Ειδικό
19:30
Εφές - Ρεάλ Μαδρίτης
Μίσιτς over 2,5 εύστοχες βολές
2.01
BET: 20 units
Ειδικό
19:30
Εφές - Ρεάλ Μαδρίτης
Χάνγκα over 1,5 ασίστ
2.72
BET: 12 units
Fun Bet
19:30
Εφές - Ρεάλ Μαδρίτης
Χάνγκα over 3,5 ασίστ
13.00
BET: 5 units
Μακροχρόνιο
Είσοδος στα play offs
Ζαλγκίρις: Όχι
1.82
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις