Champions League αποδόσεις: Ραντεβού στους «8»

Champions League αποδόσεις: Ραντεβού στους «8»

Champions League αποδόσεις, με τις ρεβάνς των υπόλοιπων ζευγαριών να δίνουν προκρίσεις στις οκτώ κορυφαίες αυτή τη βδομάδα.

Οι τελευταίες ρεβάνς των «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είναι στη σέντρα αυτή την εβδομάδα, με τα  ζευγάρια να  κλείνουν τους λογαριασμούς τους. Champions League αποδόσεις, με τις προκρίσεις στο πιάτο σας.

Champions League αποδόσεις: Ανοιχτοί λογαριασμοί

Μάντσεστερ Σίτι – Λειψία: Ανοιχτοί λογαριασμοί για το εν λόγω ζευγάρι μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στη Γερμανία. Ισορροπημένο το πρώτο ματς, με τη Σίτι να μη μπορεί να κρατήσει το υπέρ της 1-0, και να παίζει τη πρόκριση στο σπίτι της. Χωρίς φόβο πάει η Λειψία που στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στη Γερμανία, έδειξε ότι μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τους «πολίτες». Μεγάλο φαβορί για πρόκριση η Σίτι στο 1.16, ενώ η Λειψία βρίσκεται στο 5.20.

Μάντσεστερ Σίτι – Λειψία 1:1.38 Χ:5.00 2:7.90

Πόρτο – Ίντερ: Προβάδισμα πρόκρισης για τους «νερατζούρι» με το 1-0 του πρώτου αγώνα στην Ιταλία. Δεν είναι πάντως σε καλή κατάσταση η ομάδα του Ιντζάγκι και το απέδειξε και στην ήττα απέναντι στη Σπέτσια. Η Πόρτο είναι άλλη ομάδα εντός έδρας και θα εξαντλήσει τις πιθανότητες της. Φαβορί φυσικά για πρόκριση η Ίντερ στο 1.30, αλλά το μεγάλο 3.45 των υπολογίσιμων Πορτογάλων δε περνάει απαρατήρητο. 

Πόρτο – Ίντερ 1:2.60 Χ:3.40 2:2.65

Νάπολι – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης η Νάπολι με το 0-2 του πρώτου αγώνα στη Γερμανία. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες φέτος, με τους Ιταλούς να μοιάζουν ασταμάτητοι. ενώ οι Γερμανοί κινούνται στη μετριότητα. Δε θα το παρατήσει η Άιντραχτ, αλλά δύσκολα κοντράρεται η κατάσταση της Νάπολι. Φυσικά οι αποδόσεις πρόκρισης δεν είναι προς συζήτηση, με τη Νάπολι να κινείται στο 1.01 και την Άιντραχτ στο 26.00. 

Νάπολι – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1:1.50 Χ:4.40 2:6.60

Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπουλ: Το ματς του πρώτου γύρου έγινε στην Αγγλία με την Ρεάλ να διασύρει τη Λίβερπουλ με 2-5, ενώ οι κόκκινοι είχαν προηγηθεί με 2-0 νωρίς στο παιχνίδι. Η Λίβερπουλ ψάχνει για ένα θαύμα στην Ισπανία, όμοιο με αυτό που είχε κάνει κόντρα στη Μπαρτσελόνα, αλλά ο βαθμός δυσκολίας είναι τεράστιος. Δεν πείθει πως μπορεί να τα καταφέρει η ομάδα του Κλοπ, στο 1.01 η πρόκριση για τους «μερένχες» στο 18.00 αυτή των «ρεντς». 

Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπουλ 1:12.30 Χ:3.85 2:2.80

 

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις