Αποδόσεις Super League: Τώρα αρχίζει το καλό

Αποδόσεις Super League: Τώρα αρχίζει το καλό

Αποδόσεις Super League: Και τώρα μεταξύ τους. Τέσσερις διεκδικητές με τις αποστάσεις πλέον οριακές. Όλα θα κριθούν στα πλέι οφ.

Σίγουρα, πλέον, βλέπουμε το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα των τελευταίων, αρκετών ετών. Μετά και το φινάλε των 26 αγωνιστικών της κανονικής περιόδου οι ομάδες που διεκδικούν την κούπα του πρωταθλητή εξακολουθούν να είναι τέσσερις. Φυσικά δεν μπορούσαν να μείνουν ανεπηρέαστες οι αποδόσεις Super League.

Super League αποδόσεις

Το ιδανικό φινάλε μας επιφύλασσε η κανονική διάρκεια της Super League, με τα παιχνίδια να μας αποζημιώνουν και να κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον ενόψει πλέι οφ. Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστιο διπλό με 1-3 μέσα στην «OPAP Arena» και συνδύασε τη πρώτη νίκη του σε ντέρμπι φέτος, με τη πρώτη απώλεια της ΑΕΚ στο καινούριο της γήπεδο. Η ΑΕΚ έπεσε πλέον από τη κορυφή βρίσκεται στη δεύτερη θέση στο -2 από τον πρωτοπόρο πλέον Παναθηναϊκό. Οι αποδόσεις πάντως εξακολουθούν να τη στηρίζουν ως πρώτο φαβορί για το φετινό πρωτάθλημα στο 2.25. 

Ο Ολυμπιακός που πήρε αυτό που ζητούσε διακαώς εδώ και καιρό, δηλαδή μια νίκη σε ντέρμπι, το έκανε με το πλέον πειστικό και ουσιώδη τρόπο. Εξακολουθεί να βρίσκεται στη τρίτη θέση, αλλά πλέον η απόσταση απο τη δεύτερη ΑΕΚ είναι μόλις τρεις βαθμοί, ενώ από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό πέντε. Με φόρα στα πλέι οφ οι Πειραιώτες, οι οποίοι βρίσκονται στο 4.25 για ενδεχόμενη κατάκτηση του τίτλου. 

Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του και με το 0-2 στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο και σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ, ανέβηκε και πάλι μόνος πρώτος. Σχεδόν όλη τη χρονιά οι πράσινοι παρέμειναν πρώτοι και παρόλο που έπεσαν στη δεύτερη θέση δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, η τελευταία αγωνιστική του επιφύλασσε το φινάλε που ίσως δικαιούταν όλη τη σεζόν. Πάντως παραμένουν το δεύτερο φαβορί για τίτλο φέτος, σε οριακή απόσταση από την ΑΕΚ στο 2.50. 

Ο ΠΑΟΚ τελείωσε με στυλ τη κανονική διάρκεια και μετά τις ευρείες νίκες του, πήρε επαγγελματικό διπλό στο Βόλο με 0-1 και έκλεισε και αυτός νικηφόρα τις υποχρεώσεις του. Στη τέταρτη θέση παραμένουν οι Θεσσαλονικείς αλλά η απόσταση των επτά βαθμών από τη κορυφή τους επιτρέπει να παραμείνουν αισιόδοξοι για ένα θαύμα στα φετινά πλέι οφ. Φυσικά οι αποδόσεις κατάκτησης για το «δικέφαλο του Βορρά» απέχουν πολύ από τους υπόλοιπους διεκδικητές και το βρίσκουμε στο 13.00.

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις