California dreaming… έως 2.69!

Προγνωστικά τένις

Δυνατές επιλογές στα προγνωστικά τένις από τον #bilias1974 και το Masters 1000 τουρνουά στο Indian Wells των ΗΠΑ.

Καλησπέρα σε όλους και όλες. Η επιλογή της νίκης, στα προγνωστικά τένις, του Τόμι Πολ στον τελικό του Ακαπούλκο την περασμένη εβδομάδα δεν βγήκε παρότι πήρε το πρώτο σετ, μιας ο Ντε Μινορ αντέδρασε, βελτιώθηκε και έκανε την ανατροπή.

California dreaming... έως 2.69!

Τα άστρα δεν είναι με το μέρος μας τον τελευταίο καιρό και παρότι έχουμε κάνει πετυχημένες προτάσεις στο Telegram του koubanezos.gr, οι επιλογές που δίνονται στα άρθρα έχουν αστοχίες αφήνοντας μας χαμηλά στη βαθμολογία του Tipster’s League. Συνεχίζουμε όμως με το ίδιο σκεπτικό αφού ξέρουμε εκ των προτέρων ότι η ενασχόληση μας με το στοίχημα έχει και καλές και κακές περιόδους.

Αυτήν και την επόμενη εβδομάδα στα προγνωστικά τένις θα ασχοληθούμε κυρίως με το πρώτο Masters 1000 της χρονιάς, το επονομαζόμενο και ως πέμπτο Grand Slam, το τουρνουά στο Indian Wells των ΗΠΑ. Το πρώτο από τα δύο συνεχόμενα Masters που γίνονται σε ανοιχτά γήπεδα σκληρής επιφάνειας στην Αμερική και είναι μέρος του λεγόμενου Sunshine Double αφού ακολουθεί αυτό του Μαϊάμι σε περίπου δέκα μέρες.

Προγνωστικά τένις: Masters ATP 1000 Indian Wells

Στο Indian Wells λοιπόν, είμαστε ήδη στον τρίτο γύρο και οι εκπλήξεις δεν έχουν λείψει προεξάρχοντάς του αποκλεισμού του εμφανώς ανέτοιμου Στέφανου Τσιτσιπά από τον Αυστραλό  Τζόρνταν Τόμπσον στο δεύτερο μόλις γύρο.

Οι συνθήκες του τουρνουά παρότι γίνεται σε γήπεδα σκληρής επιφάνειας όπως είπαμε προσομοιάζουν πιο πολύ αγώνες σε χώμα μιας και τα courts είναι αρκετά «αργά» και οι μπάλες έχουν υψηλό bounce δίνοντας το πλεονέκτημα σε τενίστες που έχουν καλύτερες επιδόσεις στο χώμα.

Με αυτό το σκεπτικό αρχικά θα στηρίξουμε έναν τενίστα που έχει έφεση στο χώμα αλλά και καλές επιδόσεις και στη σκληρή επιφάνεια. Πρόκειται για το Χιλιανό Αλεχάντρο Τάμπιλο που ξεκίνησε το τουρνουά από τα προκριματικά και στο δεύτερο γύρο απέκλεισε το δυνατό σέρβερ Αμερικανό Μαξίμ Κρεσσί σε δύο τάι μπρέικ. Αντιμετωπίζει τον Τζόρνταν Τόμπσον που εκτός του Τσιτσιπά στον πρώτο γύρο απέκλεισε τον επίσης ανέτοιμο και με μεγάλη αποχή Γκαέλ Μονφίλς.

Η εκτίμηση μας στα προγνωστικά τένις σήμερα είναι ότι ο Τάμπιλο, παρότι αουτσάιντερ, μπορεί να πιέσει αρκετά τον Τόμπσον και σίγουρα να στείλει το παιχνίδι σε αρκετά games και γιατί όχι και σε τρία σετ. Θα επιλέξουμε το over 22,5 games σε απόδοση 1.87 όπως το βρίσκουμε στη Fonbet, επιλογή που βγαίνει και σε δύο μεγάλα σετ.

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Δυάδα του 2.69

Για τη δεύτερη μας επιλογή θα κινηθούμε σε δυάδα ξεκινώντας από τον αγώνα του Κάσπερ Ρουντ εναντίον του Χιλιανού Κριστιάν Γκαρίν. Ο Χιλιανός έχει ξεκινήσει από τα προκριματικά και παρότι η σκληρή επιφάνεια δεν είναι η αγαπημένη του, έχει τέσσερις νίκες έως εδώ αντιμετωπίζοντας βέβαια είτε ντεφορμέ αντιπάλους (Νισιόκα, Γκαλάν) είτε άπειρους για αυτό το επίπεδο (Τιέν). Ο Ρουντ από την άλλη, έχει αποδείξει από πέρσι με τις δύο του παρουσίες σε τελικούς Grand Slam ότι παρότι έχει τους περισσότερους του τίτλους στο χώμα είναι παίκτης που παίζει σε κάθε επιφάνεια και είναι σίγουρα ένα επίπεδο πάνω από τον Γκαρίν. Θα επιλέξουμε τη νίκη του Ρουντ σε straight sets σε απόδοση 1.68 που βρίσκουμε στη Fonbet.

Την παραπάνω επιλογή θα την συνδυάσουμε σε δυάδα στα προγνωστικά τένις, με επιλογή από τον αγώνα του Αμερικανού Φράνσις Τιαφό εναντίον του Αυστραλού Τζέισον Κούμπλερ. Ο Αυστραλός έφτασε ως εδώ αποκλείοντας δυνατά ονόματα όπως τον Ντιμιτρόφ και τον Σόνεγκο ενώ ο Αμερικανός απέκλεισε τον συμπατριώτη του Γκιρόν. Στη μοναδική τους συνάντηση ως τώρα ο Τιαφό κέρδισε μεν με 3-0 σετ (US OPEN 2022) αλλά και τα τρία σετ ήταν πολύ κλειστά με δύο τάι μπρέικ και ένα σετ στα 7-5. Η εκτίμηση εδώ είναι ότι ο Κούμπλερ μπορεί να το κρατήσει ξανά ανταγωνιστικό και για αυτό θα του δώσουμε +4,5 games handicap σε απόδοση 1.60 που επίσης βρίσκουμε στη Fonbet.

Έκπληξη για όλους! Δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Με τις γνωστές μας ευχές για καλή επιτυχία θα σας αφήσουμε σήμερα και με μια αφιέρωση που έχει σχέση με το καλιφορνέζικο τουρνουά στο Indian Wells από την καταπληκτική ερμηνεία της Diane Krall στο αξεπέραστο California Dreaming….

Καλή επιτυχία σε ό,τι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Οι επιλογές μου

Μονό
04:00
Ταμπίλο - Τόμσον
Over 22,5 συνολικά games
1.87
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.69
20:00
Γκαρίν - Ρουντ
Σετ σκορ: 0-2
1.68
22:30
Τιαφόε - Κούμπλερ
Χάντικαπ games: Κούμπλερ +4,5
1.60
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις