Champions League με σούπερ προσφορές* από τη Fonbet!

Champions League με σούπερ προσφορές* από τη Fonbet!

Το Champions League επιστρέφει με τις πρώτες, χρονικά, ρεβάνς για τη φάση των «16». Όλες οι διοργανώσεις, είναι τριπλές χάρη στο τριπλό δώρο* της Fonbet!

Κι απόψε δεσπόζει φυσικά ο επαναληπτικός ανάμεσα σε Τσέλσι και Ντόρτμουντ στο Λονδίνο. Οι Βεστφαλοί είχαν επιβληθεί με 1-0 στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» με ένα καταπληκτικό γκολ του Αντεγέμι, και σε αγώνα όμως όπου οι «μπλε» απώλεσαν σωρεία ευκαιριών για να σκοράρουν. Στο 2.25 η πρόκριση της Τσέλσι, στο 1.65 αυτή της Ντόρτμουντ.

Δείτε επίσης: Boomerang προσφορά* σε 0-0 και 1-1!

Ήταν μάλιστα η πρώτη νίκη της Μπορούσια επί αγγλικές ομάδας ύστερα από επτά χρόνια και δέκα αγώνες ενώ μετρά 11/11 νίκες μέσα στο 2023 στα επίσημα, έσχατη το 2-1 επί της Λειψίας. Ήταν, παράλληλα, η πρώτη ήττα της Τσέλσι μετά από 17 αγώνες στη φάση των «16», από όπου μετρά 11/16 προκρίσεις ενώ «ανάσανε» στο πρωτάθλημα με το 1-0 επί της Λιντς (πρώτη νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές).

Δείτε επίσης: Με τη Fonbet κερδίζεις*… χάνοντας!

Τυπική δείχνει η ρεβάνς ανάμεσα σε Μπενφίκα και Μπριζ στο «Λουζ», μετά την επικράτηση των Λουζιτανών με 2-0 στο «Γιαν Μπρεϊντέλ» με πέναλτι του Ζοάο Μάριο και γκολ του Νταβίντ Νέρες. Οι Πορτογάλοι έχουν σκοράρει μάλιστα και στα 9 φετινά ευρωπαϊκά τους παιχνίδια, όπου έχουν απολογισμό 8-2-0. Οι, δε, Βέλγοι, το τελευταίο 4μηνο έχουν μονάχα… μια νίκη, την προ 10 ημερών επί της Γάνδης.

—————————————————————————————————————————————————–

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις | Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκειται σε αλλαγές

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις