Ασίστ και combo στο 15.50

Προγνωστικά Euroleague

Προγνωστικά Euroleague: Έναρξη διαβδολοβδομάδας και ο #Dogass ασχολείται με δύο αναμετρήσεις και ένα μακροχρόνιο μέχει το 15.50

Καλημέρα σε όλους. Έναρξη διαβολοβδομάδας και θα ασχοληθούμε με δύο αναμετρήσεις στα προγνωστικά Euroleague.

Προγνωστικά Euroleague: Περνάει ντεφορμάρισμα ο Ολυμπιακός

Οι «ερυθρόλευκοι» έπεσαν, μετά από καιρό, από την πρώτη θέση μετά την ήττα τους στο Μιλάνο με 83-62. Σήμερα θα αντιμετωπίσουν την Μπαρτσελόνα. Στον αγώνα του πρώτου γύρου είχαν κερδίσει εύκολα 80-70. Μετά το Μιλάνο, κέρδισε με buzzer beater του Σάσα Βεζένκοφ τον Κολοσσό με 80-79. Οι «μπλαουγκράνα» έχουν πέντε σερί νίκες. Σαν σημείο θεωρώ υπερβολικά χαμηλό τον άσο του Ολυμπιακού οπότε δεν θα μπλέξουμε με σημείο.

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Θα πάμε σε ειδικά παικτών. Σαν βασική επιλογή θα παρουμε το combo των over 12,5 πόντων του Νίκολα Μίροτιτς με την over 0,5 ασίστ του Σάσα Βεζένκοφ. Ο Μίροτιτς είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δεν είχε παίξει στον αγώνα του πρώτου γύρου. Θεωρώ πως θα πονοκεφαλιάσει τον coach Μπαρτζώκα. Όσον αφορά την ασίστ του Βεζένκοφ, θεωρώ πως η άμυνα θα είναι προσαρμοσμένη πάνω του. Η εξαιρετική επιθετική λειτουργία του Ολυμπιακού θα τον βοηθήσει να βγάλει τουλάχιστον μία ασίστ.

Δεύτερη επιλογή είναι το over 0,5 τρίποντο του Σακίλ Μακίσικ. Ο Γιασικεβίτσιους θα του δώσει ελεύθερα σουτ, αφού δεν είναι το δυνατό του σημείο. Εμείς θέλουμε να βρει ένα το στόχο.

Τέλος θα πάρουμε σαν fun bet επιλογή την over 0,5 τάπα του Τόμας Γουόκαπ. Εξαιρετικός αμυντικός ο Αμερικανός, δεν θα μου κάνει εντύπωση να κάνει ένα κόψιμο σε κάποιον αιφνιδιασμό. Έτσι κι αλλιώς αναφερόμαστε σε fun bet επιλογή που με λίγη τύχη μπορεί να αποδειχθεί… χρυσάφι

Με Μπόγιαν δημιουργό

Στην αναμέτρηση της Βαλένθια με την Αρμάνι μου αρέσει ακόμη ένα ειδικό. Ο Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς είναι εξαιρετικός δημιουργός (κατά την άποψή μου ο καλύτερος δημιουργός στη θέση 5). Φέτος δίνει από μία έως πέντε ασίστ στα παιχνίδια του με μέσο όρο 1,4 . Θεωρώ τεράστια απόδοση το over 1,5 ασίστ για έναν παίκτη που κύριο γνώρισμά του είναι η δημιουργία έξω από τη ρακέτα. Έτσι θα μπει στα προγνωστικά Euroleague μας.

Μίνι μακροχρόνιο

Ο τραυματισμός του Ταβάρες «δείχνει» ακλόνητο φαβορί στη μάχη των συνολικών ριμπάουντ και αυτό είναι ο Ματίας Λεσόρτ. Ο Γάλλος σέντερ της Παρτιζάν εκτόξευσε τα νούμερά του φέτος. Μέχρι στιγμής έχει 190 ρινπάουντ έναντι 184 του Σάσα Βεζένκοβ και 176 του Βάλτερ Ταβάρες. Ο τραυματισμός του Ταβάρες πλέον ανοίγει το δρόμο για τους δυο πρώτους. Ο Βούλγαρος φόργουορντ θεωρώ πως θα αναλλωθεί στο εξαιρετικό επιθετικό του παιχνίδι. Έτσι ο Λέσορτ θα μπορέσει να αυξήσει τη διαφορά του και να τερματήσει πρώτος σε αυτή την κούρσα.

Δείτε τα προγνωστικά Euroleague

Combo
21:00
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα
Μίροτιτς over 12,5 ποντοι & Βεζένκοβ over 0,5 ασίστ
1.98
BET: 25 units
Ειδικό
21:00
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα
Μακίσικ over 0,5 τρίποντο
2.15
BET: 30 units
Fun bet
21:00
Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα
Γουόκαπ over 0,5 κόψιμο
15.50
BET: 5 units
Ειδικό
21:30
Βαλένθια - Αρμάνι
Ντούμπλιεβιτς over 1,5 ασίστ
2.67
BET: 30 units
Μακροχρόνιο Euroleague
Πρώτος ριμπάουντερ της κανονικής περιόδου
Ματίας Λεσόρτ
1.75
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις