Ομαδάρα «χτίζει» στην Τσέλσι ο Λάμπαρντ!

Ομαδάρα «χτίζει» στην Τσέλσι ο Λάμπαρντ!

Η πρώτη χρονιά τού, προπονητή πλέον, Φρανκ Λάμπαρντ στην Τσέλσι ήταν αναγνωριστικού χαρακτήρα. Δεν είχε εμπειρία από το κορυφαίο επίπεδο ο θρύλος των «μπλε», ωστόσο ακόμα κι έτσι τους οδήγησε στην έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και στον τελικό του Κυπέλλου. Στην Ευρώπη στάθηκε άτυχος, πέφτοντας επάνω στην τρομερή Μπάγερν νωρίς-νωρίς.

Ο Αγγλος είχε φυσικά και το ελαφρυντικό της απαγόρευσης μεταγραφών, η οποία όμως αποτελεί πλέον μακρινή άσχημη ανάμνηση, με τους «μπλε» να είναι υπερδραστήριοι στο παζάρι μέσα στο 2020. Πάνω από 200 εκατομμύρια ευρώ έχουν δαπανήσει μέχρι τώρα οι Λονδρέζοι, που απέκτησαν τον Κάι Χάβερτς με 80 εκατομμύρια από τη Λεβερκούζεν, τον Τίμο Βέρνερ με 53 από τη Λειψία, τον Μπεν Τσίλγουελ με 50 από τη Λέστερ, τον Χακίμ Ζιγέκ με 40 από τον Αγιαξ και ως ελεύθερους τους Σαρ και Σίλβα από Ρεν και Παρί Σεν Ζερμέν αντίστοιχα.

Ο Λάμπαρντ όμως δεν έχει τελειώσει ακόμη καθώς λέγεται ότι ψάχνει και για έναν τερματοφύλακα. Με τον ασταθή Κέπα και τον 39άρη πια Καμπαγέρο, η δουλειά δεν βγαίνει. Αντιλαμβάνεται λοιπόν κανείς ότι ο 42χρονος προπονητής έχει πλέον τα… υλικά για να φτιάξει την επόμενη μεγάλη Τσέλσι. Η περίοδος προσαρμογής τελείωσε και οι φίλοι των «μπλε» περιμένουν να δουν την ομάδα τους να πρωταγωνιστεί και πάλι…

Μεγάλο στοίχημα είναι το πόσο γρήγορα θα καταφέρει να «δέσει» το νέο αίμα στο ρόστερ της Τσέλσι: μιλάμε για τρεις νέους αμυντικούς και τρεις νέους επιθετικογενείς παίκτες, που καλούνται να χωρέσουν όλοι. Ηδη προκύπτουν ερωτήματα αναφορικά με τη συνύπαρξη των παλιών Πούλισιτς, Μάουντ, Μπάρκλεϊ, αλλά και Κόβατσιτς, Καντέ, Ζορζίνιο λίγο πιο πίσω μαζί με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Είναι πάντως σαφές ότι η νέα Τσέλσι ιντριγκάρει.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις