Γερμανικά γκολ έως 5.00

προγνωστικά

Εξάδα επιλογών για τον #Psyradios με φόντο τα γερμανικά γήπεδα, με επιλογές σε γκολ, σκόρερ, αλλά και σημεία από τη αγωνιστική.

Καλημέρες παικταράδες μου. Τρία εν τέλει τα γκολ στο Ντόρτμουντ, επιστροφή η βασική μου επιλογή, ο δε Μπραντ σκόραρε, αλλά το κοντρόλ, πριν σπρώξει τη μπάλα στα δίκτυα, βρήκε στο χέρι του και ορθώς ακυρώθηκε. Πλήρωσε όμως η νίκη με ένα γκολ διαφορά, οπότε την λες και μια χαρά επάνοδο για τη στήλη μετά από τόσο καιρό.

Ας μην χρονοτριβώ πάμε στα προγνωστικά της 23ης αγωνιστικής στη Bundesliga με επιλογές για όλα τα γούστα.

  • Φαντάζει ακλόνητο φαβορί η Μάιντζ που πάει τρένο στο 2023 με συνεχείς νίκες και πρώτη σε παραγωγή γκολ στο δεύτερο γύρο, αλλά η Χόφενχαιμ έδειξε σημάδια ζωής στο τελευταίο ματς απέναντι στη Ντόρτμουντ και δεν είναι ομάδα για να μπλέκει σε υποθέσεις υποβιβασμού. Δεν αποκλείω έκπληξη σήμερα, μένω στα γκολ σαν στήριγμα σε ένα παρολί και στον «νίντζα» Γιάε Λι των γηπεδούχων, ο οποίος έχει ξεσαλώσει εσχάτως.
  • Απόλυτο ντέρμπι παραμονής αλλά και τοπικού χαρακτήρα στο Μπόχουμ. Κακό θαρρώ το τάιμινγκ για τους οικοδεσπότες, δυνατοί μεν εντός, παντελώς δε ντεφορμέ και η Σάλκε έρχεται με φορά μετά τη μεγάλη της νίκη με τη Στουτγκάρδη, για να φωνάξει παρούσα στη μάχη της παραμονής.
  • Ψιλοφιλικό το λες και το ματς στο Βερολίνο, καθώς ο Μπάουγκαρντ επιστρέφει στο ποδοσφαιρικό του σπίτι. 4-4 είχε λήξει το ματς στη Κολωνία, ανάλογη φιλοξενία βλέπω και εδώ από την Ουνιόν, αδικαιολόγητα ψηλά το εκατέρωθεν σκοράρισμα.
  • Περιπλανώμενος θίασος και φέτος η Γκλάντμπαχ, γιγαντώνεται εντός έδρας, αλλά με το Φράιμπουργκ φορμαρισμένο εν όψει και των ματς με τη Γιουβέντους, αλλά και με νωπή την εξάρα στη τελευταία συνάντησή τους στο ίδιο γήπεδο δεν βλέπω προς αριστερά. Γκολ όμως και εδώ θα έχουμε.
  • Πελάτισσα την έχει τη Βέρντερ η Άουγκσμπουρκ, αλλά η φιλοξενούμενη είναι η άνετη βαθμολογικά και μπορεί σκοράροντας πρώτη, να βάλει δύσκολα στους Βαυαρούς.
  • Οι άλλοι Βαυαροί μετράνε ώρες μακριά από τον επαναληπτικό με τη Παρί, αλλά πρέπει να ξεμπερδέψουν πρώτα με τη Στουτγκάρδη. Όχι δεν βλέπω έκπληξη, μάλλον πρόβα τζενεράλε για τη Μπάγερν και πιθανότατα πετυχημένη μυρίζομαι.

Όλα τα προγνωστικά μου

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

 

Δυάδα απόδοσης (2.69)
16:30
Μάιντζ - Χόφενχαιμ
Goal/goal
1.65
16:30
Άουγκσμπουρκ – Βέρντερ Βρέμης
Goal/goal
1.63
Σκόρερ
16:30
Μάιντζ - Χόφενχαιμ
Anytime σκόρερ: Γιάε Σουνγκ Λι
5.00
Δυάδα απόδοσης 4.45
16:30
Μπόχουμ - Σάλκε
2 dnb
2.12
16:30
Ουνιόν Βερολίνου - Κολωνία
Goal/goal
2.10
Μονό
16:30
Μπόχουμ - Σάλκε
Under 1,5 και στα δύο ημίχρονα
2.45
Μονό
19:30
Στουτγκάρδη - Μπάγερν Μονάχου
2 ημίχ. / 2 τελ.
2.10
Μονό
19:30
Στουτγκάρδη - Μπάγερν Μονάχου
Over 1,5 και στα δύο ημίχρονα
3.30
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις