Δυνατές έδρες και ειδικά παικτών στο 7.50!

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague στην πρώτη βραδιά της 26ης αγωνιστικής, ποντάροντας σε ειδικά παικτών και combos.

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά Euroleague. Στη σκιά της τραγωδίας στη χώρα μας, η μπασκετική δραστηριότητα συνεχίζεται και στα σημερινά παιχνίδια προκύπτουν αξιόλογα σημεία.

Δυνατές έδρες και ειδικά παικτών στο 7.50!

Προγνωστικά Euroleague: Μπαρτσελόνα – Ζαλγκίρις

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Ζαλγκίρις. Τα είπαμε και την προηγούμενη εβδομάδα για τους Λιθουανούς. Είναι αξιοπερίεργο που έχουν φτάσει μέχρι εδώ και μάλιστα με τόσα προβλήματα. Θα πάρει εκδίκηση η Μπάρτσα για την ήττα στο Κάουνας και είναι θέμα διάθεσης των γηπεδούχων το πόσο θα ανοίξει η διαφορά. Ωστόσο προκύπτει αξία σε ένα ειδικό. Ο Τέιλορ επέστρεψε στον αγώνα με τη Ρεάλ και πέτυχε οκτώ πόντους σε 18 λεπτά. Δεδομένων των προβλημάτων στα γκαρντ των Λιθουανών, το όριο των 5,5 πόντων μου φαίνεται κάτι παραπάνω από εφικτό. Θα μπορούσαμε να ρισκάρουμε και σε μεγαλύτερο line.

Παρτιζάν – Άλμπα Βερολίνου

Συνεχίζουμε στο Βελιγράδι με την αναμέτρηση της Παρτιζάν με την Άλμπα.  Οι Γερμανοί έδειξαν  ότι ειδικεύονται στις ζημιές την περασμένη εβδομάδα στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα. Θεωρώ ότι κανείς δεν πρέπει να τους υποτιμά και ο Ζοτς το ξέρει ακόμα καλύτερα. Στην έδρα του δεν χαρίζεται σε κανέναν και είναι δίκαια το φαβορί. Ωστόσο η Παρτιζάν υστερεί αμυντικά, ειδικά στην περιφέρεια. Ένας από τους πιο επικίνδυνους σουτέρ της Άλμπα είναι ο Μπλατ και αξίζει το ποντάρισμα στους πόντους του.

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Προγνωστικά Euroleague: Μονακό – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Στο πιο αμφίρροπο ίσως ματς της βραδιάς, η Μονακό υποδέχεται τη Μακάμπι στο Πριγκιπάτο. Μετά την απώλεια του κυπέλλου, η παρέα του Τζέιμς ηττήθηκε και στη Βαρκελώνη. Αν θέλει να παραμείνει σε επαφή με την τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας, πρέπει να κερδίσει απέναντι σε μία από τις χειρότερες εκτός έδρας ομάδες της διοργάνωσης. Η Μακάμπι άλλωστε χαρακτηρίζεται από αστάθεια. Μπορεί να επέστρεψε ο Λορέντζο, αλλά πιστεύω πως δε θα είναι αρκετό. Στα ειδικά έχω κυκλώσει τον Μάρτιν. Η αθλητικότητά του θα χρειαστεί απέναντι στην front line των γηπεδούχων και το over στο όριο των 7,5 πόντων έχει αξία.

Όλα τα προγνωστικά μου

Ειδικό
20:00
Μπαρτσελόνα - Ζαλγκίρις
Τέιλορ over 5,5 πόντοι
2.05
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 7.50
20:00
Μπαρτσελόνα - Ζαλγκίρις
Τέιλορ over 7,5 πόντοι
3.10
22:00
Παρτιζάν - Άλμπα Βερολίνου
Μπλατ over 7,5 πόντοι
2.42
BET: 12 units
Ειδικό
22:00
Παρτιζάν - Άλμπα Βερολίνου
Μπλατ over 6,5 πόντοι
2.02
BET: 25 units
Ειδικό
22:00
Μονακό - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Μάρτιν over 7,5 πόντοι
2.05
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.89
22:00
Μονακό - Μακάμπι Τελ Αβίβ
1 & over 153,5
1.75
22:00
Παρτιζάν - Άλμπα Βερολίνου
1 (-2,5) & over 155,5
1.65
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις