Mε combo του 3.50 στα Τίρανα

Mε combo του 3.50 στα Τίρανα

Καλημέρα σας κουβανέζοι! Η επιστροφή στην καθημερινότητα και τα συνηθισμένα προβλήματά της είναι γεγονός. Ο Σεπτέμβρης μπήκε για τα καλά, η θερμοκρασία εναρμονίστηκε επιτέλους με την εποχή και εύχομαι σε όλους σας καλή δύναμη με υγεία για τη νέα, δύσκολη σεζόν.  

Η προηγούμενη στήλη δεν πήγε όπως περίμενα, αλλά βγήκε ξανά κατιτίς, αφού τα τρία πέναλτι στο ματς της Βορείου Μακεδονίας με την Αρμενία επέφεραν ισάριθμα τέρματα επιβεβαιώνοντας το πολυπόθητο over με απόδοση κοντά στο 2.40!  

Σήμερα θα ασχοληθώ μονάχα με έναν αγώνα ξανά από τη διοργάνωση του Nations League, ρισκάροντας για τα καλά, καθώς επέλεξα μία απόδοση που αξίζει το ποντάρισμά μας. 

Γκραν φαβορί η Αλβανία, αλλά με αμυντικά κενά 

Στην «Κομπέταρε Αρένα» διεξάγεται απόψε ο αγώνας που θα μας απασχολήσει, μεταξύ της γηπεδούχου Αλβανίας, η οποία μπήκε με το δεξί στη φετινή διοργάνωση και της αδύναμης Λιθουανίας που είναι ίσως η επικρατέστερη ομάδα για την κατάληψη της τέταρτης και τελευταίας θέσης του ομίλου. 

Οι Αλβανοί στην πρεμιέρα κέρδισαν με το -φαινομενικά- άνετο 2-0 εκτός έδρας την περιορισμένων δυνατοτήτων Λευκορωσία, σε έναν αγώνα που ναι μεν ήταν ανώτεροι, αλλά κινδύνευσαν στο δεύτερο μέρος με την ισοφάριση σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις, πριν διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα με το γκολ του Μπάρε στο 79ο λεπτό.  

Αποτελεσματική στην επίθεση η ομάδα του Εντουάρντο Ρέτζα, αλλά στo αμυντικό κομμάτι θέλει δουλίτσα, καθώς έδειξε ότι δεν έχει αποκτήσει ακόμη την απαραίτητη συνοχή. Στην προηγούμενη διοργάνωση για τα προκριματικά του Euro 2020 εμφάνισε τα ίδια κενά σε όλες τις αναμετρήσεις, ενώ εντός έδρας μόλις σε έναν αγώνα κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.  

Εξαιρετικός ο μέσος της Μάλαγα και σκόρερ του 2ου γκολ, Κέιντι Μπάρε, ενώ ξεχώρισε ο πολύ καλός δεξιός μπακ της Νάπολι, Ελσεΐντ Χισάι. 

Η φιλοξενούμενη ομάδα της Λιθουανίας, από την άλλη μεριά, φαίνεται ότι θα πρέπει να κάνει τρομερή προσπάθεια ώστε να αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου. Ηττήθηκε στην πρώτη αγωνιστική του ομίλου από την αντίστοιχη του Καζακστάν με 0-2, μάλιστα εντός έδρας. Μετά την ψυχρολουσία του 4ου λεπτού και το 0-1, βγήκε μπροστά για την ισοφάριση, αλλά όντας φλύαρη επιθετικά δεν κατάφερε να κάνει σπουδαίες ευκαιρίες, πέρα από ένα, δύο επικίνδυνα σουτ.  

Οι περισσότεροι βασικοί παίκτες της ομάδας αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας. Μεγαλύτερο όνομα της βασικής ενδεκάδας, ο μεσοεπιθετικός Φεντόρ Τσέρνικ που αγωνίζεται στη Ρωσία για λογαριασμό της Δυναμό Μόσχας, αλλά στον αγώνα εναντίον του Καζακστάν ήταν κακός. Η προϊστορία των δύο ομάδων είναι μοιρασμένη, με τις δύο ομάδες να έχουν από δύο νίκες. Στα τρία από τα τέσσερα ματς εμφανίστηκε το over, παρέα με αμφίτερμα. 

Αξίζει να ρισκάρουμε στο συγκεκριμένο ματς, καθώς η Αλβανία είναι το λογικό φαβορί, αλλά τα αμυντικά της θεματάκια ίσως ευνοήσουν την πιθανότητα να σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι. Πάω με το over συνδυαστικά με το goal/goal που πληρώνει αδρά. 

Μονό, ρίσκο 

21:45 Αλβανία – Λιθουανία: Goal/goal & over 2,5 (3.50) 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις