Μονόδρομος ο Τζέισον Τέιτουμ

προγνωστικά NBA

Η απουσία του Τζέιλεν Μπράουν προμηνύει όργια Τέιτουμ στα σημερινά προγνωστικά NBA που δίνει ο #Bibas.

Καλησπέρα στους φίλους του ΝΒΑ! Απολύτως επιτυχημένες και οι 2 τελευταίες επιλογές μας μιας και πέρασαν τα over πόντων του Τέιτουμ και του Γιόκιτς. Πάμε γρήγορα στα σημερινά προγνωστικά NBA, μικρό μεν, με πιθανό κέρδος δε.

Προγνωστικά ΝΒΑ: Φιλαδέλφεια Σίξερς – Μαιάμι Χιτ

Στον τελευταίο αγώνα οι Σίξερς έχασαν ένα ματς που είχαν στοχεύσει ως ένα που θα δείξει τον στόχο τους ως διεκδικητές του τίτλου, απέναντι στους Σέλτικς. Απόψε θα αντιμετωπίσουν τους Χιτ, ομάδα που πέρσι τους απέκλεισε στα πλέι οφ. Πιστεύω ότι η ψυχοσύνθεση παικτών όπως ο Εμπίντ και ο Χάρντεν, είναι κατάθεση αποδείξεων πως αξίζουν το κάτι παραπάνω. Μπορεί οι Χιτ να είναι δύσκολος αντίπαλος, ειδικά αμυντικά, αλλά δεν γίνεται να παραβλέψω την δαιμονιώδη φόρμα του Τζοέλ Εμπίντ. Αντίθετα, ο Μπαμ Αντεμπάγιο που θα κληθεί να τον μαρκάρει, είναι εκτός φόρμας. Over 32,5 πόντους.

Προγνωστικά ΝΒΑ: Νιου Γιορκ Νικς – Μπόστον Σέλτικς

Στον τελευταίο αγώνα των Σέλτικς, ο Τζέισον Τέιτουμ χωρίς να είναι σε παραγωγική βραδιά ανάλογη της κλάσης του, πέτυχε συνεχόμενα καλάθια στο τέλος της αναμέτρησης με τους Σίξερς. Ευστόχησε και στο νικηφόρο buzzer beater. Απόψε, απέναντι στους Νικς, θα απουσιάσει ο Τζέιλεν Μπράουν. Σε 11 αγώνες που αγωνίστηκαν οι Σέλτικς χωρίς τον Μπράουν, ο Τζέισον Τέιτουμ έχει Μ.Ο πόντων 34+. Έχει πετύχει δύο 40άρες και μία 50άρα. Είμαι απολύτως βέβαιος ότι θα “τραβήξει κουπί”. Over 31,5 πόντους.

Τριπλή προσφορά* από τη Fonbet!

Όλα τα προγνωστικά μου

Μονό
02:00
Φιλαδέλφεια Σίξερς - Μαιάμι Χιτ
Τζοέλ Εμπίντ over 32,5 πόντους
1.95
BET: 30 units
Μονό
02:30
Νιου Γιορκ Νικς - Μπόστον Σέλτικς
Τζέισον Τέιτουμ over 31,5 πόντους
1.87
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις