Φορμαρισμένη η Σεντ Πάουλι

προγνωστικά

Προγνωστικά από όλη την Ευρώπη με αρκετές δυάδες αλλά και ένα αρκετά καλό combo έχει σήμερα ο #Mertzanidis.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, κάτι κάναμε και χθες αφού πέρασε εύκολα η δυάδα της Φενέρμπαχτσε και της Αούστριας Βιέννης μιας και διέλυσαν τους αντιπάλους τους με 4 και 3-0 αντίστοιχα. Σήμερα πάλι θα πάμε με δυάδες και θα επικεντρωθούμε στο μεγάλο ντέρμπι της Β΄ Γερμανίας ανάμεσα σε Σεντ Πάουλι και Χάνσα Ροστόκ. Πάμε να δούμε όμως και τα υπόλοιπα σημερινά προγνωστικά μας.

Τα προγνωστικά

  • Όπως προαναφέρθηκε η Σεντ Πάουλι υποδέχεται στο Αμβούργο την Χάνσα Ροστόκ για ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της βόρειας Γερμανίας. Πολύ ιδιαίτερο ματς, ειδικά από τη στιγμή που στις εξέδρες θα βρεθούν και 3.000 οπαδοί της Χάνσα. Μιλάμε για δύο τελείως διαφορετικούς κόσμους σε νοοτροπία, αντίληψη και πολιτικές πεποιθήσεις. Μετά την διακοπή οι γηπεδούχοι κάνουν τρομερή πορεία αφού μετράνε τέσσερις σερί νίκες ενώ έχουν και την καλύτερη άμυνα στα εντός έδρας παιχνίδια. Πιστεύω θα επικρατήσει ο νόμος της έδρας και θα φύγουν νικητές οι «αριστεροί» ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο καρτών.

  • Μένουμε στην κατηγορία γιατί εκείνη την ώρα λίγο πιο νότια το Αννόβερο θα αντιμετωπίζει το Μαγδεμβούργο. Αρκετά επιθετικό και επιρρεπείς πίσω το Μαγδεμβούργο για αυτό εξάλλου έχει και την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Δύσκολα θα δω τους φιλοξενούμενους να μην σκοράρουν ή ακόμα πιο δύσκολα να μην δεχτούν γκολ. Ποντάρουμε στα γκολ και από τις δύο μεριές.

  • Στην Τουρκία τώρα παρά τα γεγονότα και την μικρή διακοπή, είδαμε πως οι ομάδες γυρίσανε ορεξάτες αφού χθες μας χάρισαν αρκετά γκολ και φυσικά ένα ωραίο ταμείο. Πάλι με ομάδα της Κωνσταντινούπολης θα ασχοληθούμε και συγκεκριμένα με την Ουμρανιγιεσπόρ που αντιμετωπίζει την Αδάνα Ντεμίρσπορ. Ακόμα ένα παιχνίδι που το βλέπω goal/goal και θα το συνδυάσουμε με το πάνω σημείο.

  • Συνεχίζουμε με τα μεσημεριανά μας ματς και πηγαίνουμε στην Ισπανία με την Χιρόνα να ταξιδεύει μέχρι το Μπιλμπάο για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Τρομερή χρονιά η Αθλέτικ και για αυτό βρίσκεται μία ανάσα από την θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Αρκετά καλή στα εντός όπως και η σημερινή αντίπαλός της. Η Χιρόνα διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (μετά από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα) και σίγουρα μπορεί να σκοράρει και να βοηθήσει στο να επαληθευτεί το over 2,5. Θα καλυφτούμε με το ασιατικό αφού προσφέρεται σε ικανοποιητική απόδοση.

  • Στο Άρνεμ της Ολλανδίας τώρα η Φίτεσε υποδέχεται τον Άγιαξ, ο οποίος καίγεται για βαθμούς. Ο «Αίαντας» βρίσκεται τρείς βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Φέγενορντ και θα κάνει τα πάντα ώστε να μην σκοντάψει για να κατακτήσει για ακόμα μία χρονιά το πρωτάθλημα. Διπλό σε καλή απόδοση για δυάδα.

  • Δράση έχουμε και στην Ελλάδα με την Λεβαδειακό να υποδέχεται τους σχετικά αδιάφορους Αγρινιώτες. Ο Παναιτωλικός φαίνεται πως έχει καθαρίσει την υπόθεση σωτηρίας αφού διαθέτει καλή διαφορά και θα είναι πιο χαλαρός στα επόμενα παιχνίδια. Η ομάδα της Λιβαδειάς από την άλλη είναι με την πλάτη στον τοίχο και από τα πρώτα φαβορί για υποβιβασμό. Μπορεί να είναι ουραγός αλλά θα δώσει μάχη για να πέσει. Επιλέγουμε την νίκη των γηπεδούχων με κάλυψη στο draw no bet.

  • Τέλος κλείνουμε με παιχνίδι από την γειτονική Ιταλία και συγκεκριμένα από το Ούντινε. Η γηπεδούχος όπως καταλάβατε είναι η Ουντινέζε η οποία θα κοντραριστεί με την Σπέτσια. Οι φιλοξενούμενοι δεν είναι σε καλό φεγγάρι αφού μετράνε έξι σερί παιχνίδια χωρίς τρίποντο ενώ διαθέτουν και το χειρότερο ενεργητικό στα εκτός έδρας ματς. Επιλέγουμε τον άσο χωρίς αμφιβολία.

Τι παίζουμε σήμερα

Μονό
14:30
Σεντ Πάουλι - Χάνσα Ροστόκ
1
1.85
BET: 35 units
Combo
14:30
Σεντ Πάουλι - Χάνσα Ροστόκ
1 & over 4,5 κάρτες
3.50
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.32
14:30
Αννόβερο - Μαγδεμβούργο
Goal/goal
1.55
15:00
Ουμρανιγιεσπόρ - Αδάνα Ντεμίρσπορ
Goal/goal
1.50
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 2.61
15:00
Φίτεσε - Άγιαξ
2
1.54
19:00
Ουντινέζε - Σπέτσια
1
1.70
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.52
15:00
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Χιρόνα
Over 2 AH
1.55
16:00
Λεβαδειακός - Παναιτωλικός
1 dnb
1.63
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις