Λείπει ο Γιάννης, χορεύει ο Χόλιντει στο 3.50

προγνωστικά NBA

Προγνωστικά NBA: Στον Τζρου Χόλιντει κάνει...all in ο #Nash στα σημερινά του προγνωστικά που συμπληρώνει με δυάδα άνω του διπλασιασμού

Καλησπέρα φίλοι NBAers! Επιστροφή στην στήλη μας μετά την διακοπή  για το All Star Weekend με πολλά και ενδιαφέροντα σημεία στα προγνωστικά NBA.

Στο σημερινό πλούσιο πρόγραμμα θα κρατήσω δύο αγορές που αφορούν παίκτη και μια δυάδα άνω του διπλασιασμού σε ομάδες. Πάμε να τα δούμε!

Προγνωστικά NBA: Μιλγουόκι Μπακς – Μαϊάμι Χιτ

Με ανατολικό ντέρμπι ξεκινούν εκ νέου τις υποχρεώσεις τους οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που όμως θα παραταχθούν χωρίς τον Greek Freak λόγω του προβλήματος στον καρπό που αντιμετωπίζει.

Βρίσκουμε έτσι την δυνατότητα να ποντάρουμε στον Τζρου Χόλιντεϊ, ο οποίος όταν απουσιάζει ο Γιάννης κάνει… παπάδες! Ενδεικτικά σε εφτά παιχνίδια φέτος μετρά 23,9 πόντους και 10 ασίστ, με τα δύο εξ’ αυτών να είναι κόντρα στον αποψινό αντίπαλο, τους Μαϊάμι Χιτ. Κόντρα λοιπόν στο Μαϊάμι, χωρίς τον Γιάννη, ο Χόλιντεϊ σημείωσε 12 πόντους και 10 ασίστ στο πρώτο ματς και 24 πόντους με 11 ασίστ στο δεύτερο. Εννοείται πως δεν θα χάσουμε τέτοια ευκαιρία πάνω στον Τζρου.

Δυάδα στο 2.54

Από παίκτες δεν θα κρατήσω κάτι άλλο πέραν από τον Χόλιντεϊ, πάμε να δούμε και ποιες ομάδες θα εμπιστευτούμε στο αποψινό πρόγραμμα.

Ξεκινάω με τους Φοίνιξ Σανς που υποδέχονται τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Σχετικά εύκολο έργο αναμένεται να έχουν οι «Ήλιοι» που πλέον ζουν με την αύρα του Κέβιν Ντουράντ, παρότι εκείνος ακόμη δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Οι αξιόμαχοι φιλοξενούμενοι προέρχονται μάλιστα και από ένα πολύ δυνατό ματς με τη Γιούτα που το έχασαν στην παράταση, οπότε και η παράμετρος της κόπωσης θα παίξει το ρόλο της. Κρατάμε την νίκη των Σανς με το χάντικαπ των 3,5 πόντων.

Για το δεύτερο παιχνίδι που θα πλαισιώσει τη δυάδα μας θα πάω κόντρα στις αποδόσεις που έχουν φαβορί τους Σικάγο Μπουλς και θα κρατήσω τους ανανεωμένους Μπρούκλιν Νετς.

Ξεκούραστες και οι δύο ομάδες μπαίνουν και πάλι στη μάχη του πρωταθλήματος. Μου αρέσουν προσωπικά πολύ οι Νετς όπως διαμόρφωσαν το ρόστερ τους μετά τη φυγή των δύο σταρ Κέβιν Ντουράντ και Κάιρι Ίρβιν και μην ξεχνάμε πως βρίσκονται στην πέμπτη θέση της ανατολής μέσα στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

Από την άλλη οι γηπεδούχοι βρίσκονται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας βουτηγμένοι στη μετριότητα. Δεν πείθουν και τρέχουν ένα σερί έξι ηττών.

Θα κρατήσω το διπλό με χάντικαπ 5,5 πόντων για τους Νετς αλλά και ένα ποντάρισμα στην νίκη τους.

Κε τε λα Combo – Διπλό δώρο*, διπλή Fonbet απόλαυση!

Μονό
02:30
Μιλγουόκι Μπακς - Μαϊάμι Χιτ
Χόλιντει νταμπλ νταμπλ
3.50
BET: 10 units
Μονό
02:30
Μιλγουόκι Μπακς - Μαϊάμι Χιτ
Χόλιντει over 28,5 πόντοι & ασίστ
1.93
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.54
05:00
Φοίνιξ Σανς - Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ
1(-3,5)
1.58
03:00
Σικάγο Μπουλς - Μπρούκλιν Νετς
2(+5,5)
1.61
BET: 20 units
Μονό
03:00
Σικάγο Μπουλς - Μπρούκλιν Νετς
2
2.12
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις