Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός με ενισχυμένες αποδόσεις

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός με ενισχυμένες αποδόσεις

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός με ενισχυμένες αποδόσεις

Έφτασε η ώρα για τη «μητέρα των μαχών» στην 24η αγωνιστική της Super League! Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους το Σάββατο (20:30) στο «Γ. Καραϊσάκης» σ’ ένα ντέρμπι που κόβει την ανάσα. 

Οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι «καίγονται» για το «τρίποντο» σε μια μονομαχία που ο νικητής θα παραμείνει γερά στο κόλπο του τίτλου και ο ηττημένος θα χάσει έδαφος. 

Ο Ολυμπιακός απέχει πέντε βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας και φιλοδοξεί μέσα στην «καυτή» του έδρα να αποδείξει ότι είναι ικανός να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή. 

Ο «ερυθρόλευκοι» υπό τις οδηγίες του Μίτσελ «τρέχουν» το μεγαλύτερο αήττητο σερί 15 αναμετρήσεων στη Super League, αφού έχουν να ηττηθούν από τις 17 Οκτωβρίου με τον ΠΑΟΚ (1-2) στο Φάληρο. Μάλιστα, τα δύο τελευταία δείγματα γραφής με Παναιτωλικό (6-1) και Λαμία (3-0) ήταν εντυπωσιακά με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπακαμπού. Ο 31χρονος επιθετικός με 11 γκολ είναι πρώτος σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα και στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει σημειώσει τέσσερα γκολ. 

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1:2.00 X:3.35 2:4.00

Ο Παναθηναϊκός οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας και με νίκη θα κάνει μεγάλο άλμα για τον τίτλο. Οι «πράσινοι» για πρώτη φορά μετά τον Νοέμβριο του 2011 θα πατήσουν το χορτάρι του «Γ. Καραϊσκάκης» ως πρωτοπόροι της βαθμολογίας, ενώ υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχουν πάρει τον αέρα του Ολυμπιακού. 

Συγκεκριμένα, το «Τριφύλλι» υπό την καθοδήγηση του Σέρβου προπονητή μετράει τρεις ισοπαλίες (0-0, 0-0 πέρυσι και 1-1 φέτος) και δύο νίκες (2-1 και 1-2 πέρυσι). Οι «πράσινοι» στα τελευταία δύο παιχνίδια τους επανεμφάνισαν το καλό τους πρόσωπο. Τη νίκη (2-1) κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» διαδέχθηκε η επικράτηση απέναντι στον Βόλο (2-0) στη «Λεωφόρο». Η έλευση του Μαντσίνι και η αγωνιστική άνοδος του Παλάσιος αποτελούν πλέον σημείο αναφοράς στην επιθετική λειτουργία.

Στα τελευταία 10 ντέρμπι στο Φάληρο ο Ολυμπιακός μετράει 6 νίκες (τελευταία ήταν τον Απρίλιο του 2021), ο Παναθηναϊκός μία (2-1 πέρσι) και τρία παιχνίδια ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή. 

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα μεγάλα ντέρμπι της Super League όπως θα ήθελες να είναι…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις