Ηγέτης Πουλ, Κυρίαρχος Κάρτερ

Προγνωστικά NBA

Προγνωστικά NBA: Με ειδικά παικτών σε αποδόσεις έως 2.65 θα κινηθεί απόψε ο #Loverdose.

Επιστροφή της στήλης #DROP•PING_DIMES στα προγνωστικά NBA έπειτα από το διάλειμμα λόγω του All Star Game. Μετά από μία εβδομάδα ξεκούρασης για εμάς, όπως και για τους περισσότερους παίκτες, συνεχίζεται απόψε το πρόγραμμα του NBA με εννέα αναμετρήσεις. Λόγω αυτού του κενού, θα κινηθούμε πιο συντηρητικά στα σημερινά πονταρίσματα. Εστιάζω την προσοχή μου σε ειδικά, από τις αναμετρήσεις Ορλάντο Μάτζικ – Ντιτρόιτ Πίστονς και Λος Άντζελες Λέικερς – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

Ηγέτης Πουλ, Κυρίαρχος Κάρτερ

Προγνωστικά NBA: Ορλάντο Μάτζικ – Ντιτρόιτ Πίστονς

Το Ντιτρόιτ είναι πλέον στην τελευταία θέση της ανατολής, με σκορ 15-44. Το μόνο που στο οποίο ελπίζουν φέτος, είναι το No1 ντραφτ πικ του ’23, Βικτόρ Ουεμπανιαμά. Ομολογουμένως αποτελούν μία από τις χειρότερες ομάδες της λίγκας φέτος. Οι Πίστονς έχουν τη δεύτερη χειρότερη αμυντική βαθμολογία με 118.1 πόντους. Αστοχούν στο 54.5% των σουτ που επιχειρούν, το οποίο σημαίνει πως δημιουργούν 42 ευκαιρίες για αμυντικά ριμπάουντ. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι αντίπαλοι τους να μαζεύουν σχεδόν 45 ριμπάουντ ανά αγώνα, δεδομένο που τους κατατάσσει στην 25η θέση της σχετικής λίστας.

Κε τε λα Combo – Διπλό δώρο*, διπλή Fonbet απόλαυση!

Γουέντελ Κάρτερ Τζούνιορ

Ο 23χρονος Σέντερ αποτελεί την πιο αξιόπιστη επιλογή του Ορλάντο στο 5. Ο Κάρτερ φέτος πετυχαίνει 15.4 πόντους ανά αγώνα, τον υψηλότερο μέσο όρο στην εξαετή παρουσία του στη λίγκα. Ενώ έχει σημειώσει διψήφιο αριθμό πόντων, δώδεκα φορές στα τελευταία 13 παιχνίδια. Παράλληλα μαζεύει 8,5 ριμπάουντ, δηλαδή δύο λιγότερα από την περσινή σεζόν. Αυτό συμβαίνει επειδή αφήνει αρκετά από τα μη διεκδικήσιμα ριμπάουντ στο No1 ντραφτ του ΄22, Πάολο Μπαντσέρο. Στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις ο Κάρτερ συγκεντρώνει μόλις 6,2, επίδοση πολύ χειρότερη από τις δυνατότητες του.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να βρίσκουμε τα ριμπάουντ του σε εξαιρετικές αποδόσεις. Στις δύο συναντήσεις του με τους Πίστονς φέτος, συγκεντρώνει κατά μέσο όρο 9,5 ριμπάουντ και πετυχαίνει 13,5 πόντους. Θα επιλέξω το over 8,5 ριμπάουντ σε απόδοση 1.83 στη Stoiximan καθώς και το Double-Double σε απόδοση 2.65 στη Novibet.

Λος Άντζελες Λέικερς – Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς

Λέικερς και Γουόριορς, δύο από τις πιο «γρήγορες» ομάδες της φετινής λίγκας. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τον γρηγορότερο ρυθμό με 104.7, την στιγμή που οι γηπεδούχοι είναι τρίτοι με 104.1. Αμφότεροι οφείλουν σχεδόν όλες τις νίκες τους στην επιθετική τους επίδοση. Οι Λέικερς με 118,2 πόντους παθητικό, έχουν έχουν κατρακυλήσει στην 26η θέση. Όμως η ομάδα του Λος Άντζελες πετυχαίνει 117 πόντους, έτσι φιγουράρει στην έβδομη θέση της σχετικής λίστας.

Από την άλλη, οι Γουόριορς δέχονται 118,5 πόντους, 27η επίδοση στο NBA, ενώ πετυχαίνουν 118,6. Χάρη σε αυτή την επίδοση κατέχουν στη δεύτερη θέση, μόλις 0,9 πόντους πίσω από τους Κίνγκς. Θεωρώ πως ο δείκτης του σκορ θα πάει ψηλά απόψε.

Πάρτι… μασκέ με super προσφορά* χωρίς κατάθεση 

Τζόρνταν Πουλ

Ο 23χρονος γκαρντ από το Γουινσκόνσιν του Μιλγουόκι αποτελεί το μέλλον των Γουόριορς στον άσο, καθώς παρουσιάζει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον Στεφ Κάρι και βελτιώνει το παιχνίδι του χρόνο με το χρόνο. Με 20,9 πόντους και 2,7 τρίποντα ανά αγώνα, αποτελεί τον τρίτο καλύτερο σκόρερ των Γουόριορς. Ανεβάζοντας κατακόρυφα τα στατιστικά του στα παιχνίδια που λείπει ο ηγέτης της ομάδας, Στεφ Κάρι. Χαρακτηριστικά, στις πέντε αναμετρήσεις μετά τον τραυματισμό του Κάρι, ο Πουλ σημειώνει 26 πόντους με 4,2 τρίποντα. Με το σκορ ψηλά, θεωρώ πως ο Πουλ θα ξεχωρίσει απόψε, γι’ αυτό θα επιλέξω 25+ πόντους & 3+ τρίποντα σε απόδοση 1.93 στη Stoiximan.

Τα αποψινά προγνωστικά NBA

Ειδικό
02:10
Ορλάντο Μάτζικ - Ντιτρόιτ Πίστονς
Γουέντελ Κάρτερ over 8,5 ριμπάουντ
1.83
BET: 20 units
Ειδικό
02:10
Ορλάντο Μάτζικ - Ντιτρόιτ Πίστονς
Γουέντελ Κάρτερ Double-Double
2.65
BET: 7 units
Combo
05:10
Λος Άντζελες Λέικερς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς
Πουλ 25+ πόντοι & 3+ τρίποντα
1.93
BET: 23 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις