Από Σουηδία μέχρι Εκουαδόρ…

Από Σουηδία μέχρι Εκουαδόρ...

Καλημέρα σε όλους και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε! Τι να πρωτοπώ για το Nations League… Είπαμε ότι τα ματς των εθνικών, ειδικά σε τέτοιες περιόδους, είναι δύσκολα για στοιχηματισμό. Οι Τούρκοι όμως δεν μπήκαν ποτέ στον αγώνα και αν δεν ήταν ο τερματοφύλακας τους και τα δοκάρια που σημάδεψαν δύο φορές οι Ούγγροι, ίσως είχαν χάσει με βαρύ σκορ.

Τελικά χρειάστηκε ένα απίστευτο φάουλ στο 80ο λεπτό για να φύγουν οι Μαγυάροι με τους τρεις βαθμούς και να χάσουμε τον άσο που προτείναμε. Από την άλλη χρειάζεται και τύχη… η οποία μας γύρισε την πλάτη στο ματς της εθνικής μας που παρόλα τα 7 κόρνερ του ημιχρόνου δεν επιβεβαιώθηκε το over 9,5 κόρνερ. Έτσι σήμερα επιστρέφουμε σε όσα πρωταθλήματα συνεχίζονται και συγκεκριμένα ταξιδεύουμε σε Σουηδία και Εκουαδόρ.

Ξεκινάμε από τη «ρεβάνς» του αγώνα Ακρόπολις – Λιουνγκσκίλε της προηγούμενης εβδομάδας. Οι δύο ομάδες συναντιούνται μέσα σε μια βδομάδα για δεύτερη φορά στην έδρα της Λιουνγκσκίλε. Η Ακρόπολις είχε κερδίσει με 1-0 πριν έξι μέρες, διατηρώντας την πολύ καλή φόρμα στην οποία βρίσκεται, σε αντίθεση με τη σημερινή της αντίπαλο που συνέχισε το τραγικό σερί της με μόλις μία νίκη στα τελευταία 10 ματς.

Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν και απόψε τον πρώτο λόγο απέναντι στη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Ωστόσο στα εκτός έδρας ματς δέχονται εύκολα το γκολ και με τον φόβο της ισοπαλίας, αφού είναι και η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, θα προτιμήσω το Χ2 & over 1,5 στο 2.05.

Μια ακόμα φορμαρισμένη ομάδα, η Γιόνσεπινγκ, υποδέχεται την πολύ κακή εκτός έδρας Εσκιλστούνα. Οι γηπεδούχοι έχουν ηττηθεί στην έδρα τους μόνο από την πρωτοπόρο Ντέγκερφορς στο φετινό πρωτάθλημα, τη στιγμή που η Εσκιλστούνα δεν έχει γευτεί τη νίκη μακριά από την έδρα της. Προβλέπω μια άνετη νίκη της Γιόνσεπινγκ, με παραπάνω από ένα γκολ στον αγώνα. Προτείνω λοιπόν 1 & over 1,5 στο 1.77.

Τέλος, ταξιδεύοντας στην άλλη μεριά του Ατλαντικού, θα ασχοληθώ με το παιχνίδι της Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα ντελ Εκουαδόρ με την Ολμέδο. Συγκρούεται η καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με τη χειρότερη άμυνα. Η Κατόλικα σκοράρει ακατάπαυστα, ειδικά εντός έδρας. Με την ίδια ευκολία δέχεται γκολ η Ολμέδο, η οποία τα πάει και πολύ καλά μπροστά έχοντας 17 γκολ σε 10 αγωνιστικές. Φαίνεται πως θα είναι ένα ματς με φάσεις και γκολ και για όποιον ψάχνει «καλά οβεράκια» τότε αυτό είναι μια καλή περίπτωση στο 1.77. Θα αποφύγω  το σημείο, επειδή η Ολμέδο σαν φιλοξενούμενη έφυγε με τη νίκη σε έδρες ομάδων του πρώτου μισού του βαθμολογικού πίνακα.

Καλή επιτυχία σε όλους σας!

Μονό

16:00 Λιουνγκσκίλε – Ακρόπολις: Χ2 & οver 1,5 (2.05)

Μονό

18:30 Γιόνσεπινγκ – Εσκιλστούνα: 1 & οver 1,5 (1.77)

Μονό

22:00 Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα ντελ Εκουαδόρ – Ολμέδο: Over 2,5 (1.77)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις