Διαμάντι τα γκολ στην Ουαλία

προγνωστικά

Η Κάρντιφ αγνοεί τη νίκη, η Ρέντινγκ βρέθηκε από την κορυφή σχεδόν στον πάτο, και ο #Nikolas43 γυρεύει διαμάντι σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση.

Με το παιχνίδι Κάρντιφ – Ρέντινγκ ανοίγει η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Championship. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά

Προγνωστικά: Σκοράρουν και χαρίζουν διαμάντι στο 2.55 

Κάπου τον Οκτώβριο θυμάμαι την Ρέντινγκ να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις καθώς έχανε μόνο με αίτηση. Όπως ήταν λογικό έκανε μια αγωνιστική κοιλιά αλλά έμεινε εντός πλέι οφ. Από εκεί και μετά κατηφόρα. Ξαφνικά η σημερινή μέρα βρίσκει τους «βασιλικούς» από το Ρέντινγκ στη 15η θέση μετά από αρκετά άσχημα αποτελέσματα και νίκες δίχως βαθμολογικό αντίκρισμα. Από την άλλη η Κάρντιφ έχει καταφέρει να μείνει δυο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού παρά το γεγονός πως αγνοούσε τη νίκη εδώ και μήνες μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική. Μένει να φανεί αν η νίκη απέναντι στην Μπέρμιγχαμ ήταν πυροτέχνημα ή επανεκκίνηση. 

Νέα σούπερ προσφορά* χωρίς κατάθεση

Τα παιχνίδια της συνήθως έχουν γκολ περισσότερα όμως έχουν αυτά της Ρέντινγκ. Βασικό μου ποντάρισμα το goal/goal & over 2,5 στο 2.55 της FonbetΑξίζει να σημειώσω πως το over 2,5 είναι στο 2.20 επίσης στη Fonbet, και θα το βάλω ως κάλυψη στην απληστία μου. Θεωρώ όμως πολύ πιθανό να δούμε γκολ και από τις δυο πλευρές. Σαν σημείο μου αρέσει το διπλό που είδα μέχρι και στο 3.75 αλλά με σημεία δεν θέλω να μπλέκω. 

Καλή συνέχεια σε όλους.

Combo
22:00
Κάρντιφ - Ρέντινγκ
Goal/goal & over 2,5
2.55
BET: 16 units
Μονό
22:00
Κάρντιφ - Ρέντινγκ
Over 2,5
2.20
BET: 16 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις