UEFA Europa League & UEFA Europa Conference League: Τα playoffs κάνουν «σέντρα» ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV

UEFA Europa League & UEFA Europa Conference League: Τα playoffs κάνουν «σέντρα» ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το UEFA Europa League και το UEFA Europa Conference League κάνουν την επανεκκίνησή τους την Πέμπτη 16/2, με αποκλειστικό προορισμό την COSMOTE TV. Η βραδιά αναμένεται να είναι γεμάτη δράση, αφού το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των play-offs των δυο ευρωπαϊκών διοργανώσεων περιλαμβάνει 10 αναμετρήσεις, οι οποίες θα καθορίσουν τη λίστα των ομάδων που θα αγωνιστούν στη φάση των «16».

Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT θα βρίσκεται μέσα σε κάθε φάση, για να μεταφέρει πλούσιο υλικό, όλα τα highlights και ολοκληρωμένο ρεπορτάζ, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από κάθε αγώνα.

 

UEFA Europa League

Στο μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται στο «Καμπ Νου» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε ένα ματς με «άρωμα» πρόωρου τελικού (19.45, COSMOTE SPORT 2HD). Οι «κόκκινοι διάβολοι» δίνουν την πρώτη τους ευρωπαϊκή μάχη μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ οι «μπλαουγκράνα» των Τσάβι – Λεβαντόφσκι είναι αποφασισμένοι να θέσουν τις βάσεις για την πρόκριση.

Στις 22.00, Σεβίλλη και PSV Αϊντχόβεν διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους (COSMOTE SPORT 3HD), με το «αστέρι» των Ολλανδών Λουκ ντε Γιόνγκ να βρίσκεται απέναντι στην πρώην ομάδα του, με την οποία κατέκτησε το τρόπαιο το 2020. Λίγες ώρες νωρίτερα (19.45, COSMOTE SPORT 3HD) η Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο ταξιδεύει στην Αυστρία για την αναμέτρηση με τη Σάλτσμπουργκ.

UEFA Europa Conference League

Η ΑΕΚ Λάρνακας έχει μια ακόμη ευκαιρία στην Ευρώπη, την οποία φιλοδοξεί να αξιοποιήσει κόντρα στην ουκρανική Ντνίπρο (22.00, COSMOTE SPORT 7HD). Οι δυο ομάδες ανταμώνουν για δεύτερη φορά φέτος μετά τα play-offs του φετινού UEFA Europa League, όπου οι Κύπριοι ήταν εκείνοι που «χαμογέλασαν» τελευταίοι. Την ίδια ημέρα, Μπράγκα και Φιορεντίνα αναμετρώνται στην Πορτογαλία στις 19.45 (COSMOTE SPORT 5HD), με τους Πορτογάλους να θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία φέτος απέναντι στους Ιταλούς.

Η δημοσιογραφική κάλυψη των καναλιών COSMOTE SPORT

Από τις 18.30 η δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT θα βρίσκεται στις επάλξεις, με την εκπομπή «European Football Show» (COSMOTE SPORT 1HD) και τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα. Τα μεσάνυχτα η εκπομπή θα επιστρέψει με κορυφαία highlights, ρεπορτάζ και ψηφιακή ανάλυση των αναμετρήσεων της ημέρας.

Η εκπομπή «European Football Λεπτό προς Λεπτό» με τον Τόλη Χριστοφοράκη θα «ξεναγήσει» (19.45, COSMOTE SPORT 1HD) τους τηλεθεατές της COSMOTE TV στα ευρωπαϊκά γήπεδα, παρουσιάζοντας όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα της βραδιάς από το UEFA Europa League και το UEFA Conference League.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων της Πέμπτης 16/2:

UEFA Europa League

ΠαιχνίδιΏραΚανάλι
Μπαρτσελόνα- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 

19.45

 

COSMOTE SPORT 2HD
Σάλτσμπουργκ- ΡόμαCOSMOTE SPORT 3HD
Άγιαξ- Ουνιόν ΒερολίνουCOSMOTE SPORT 4HD
Γιουβέντους- Ναντ 

22.00

 

COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT 4K
Σεβίλη- PSV ΑϊντχόβενCOSMOTE SPORT 3HD
Λεβερκούζεν- ΜονακόCOSMOTE SPORT 4HD

 

UEFA Europa Conference League

ΠαιχνίδιΏραΚανάλι
Μπράγκα- Φιορεντίνα 

19.45

COSMOTE SPORT 5HD
Τράμπζονσπορ- ΒασιλείαCOSMOTE SPORT 7HD
Λάτσιο- Κλούζ 

22.00

COSMOTE SPORT 5HD
ΑΕΚ Λάρνακας- ΝτνίπροCOSMOTE SPORT 7HD
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις