Πληρώνουν τίμια τα γκολ

Scorakias

Ο #Scorakias επανέρχεται με προγνωστικά από την την δεύτερη βραδιά του Champions League ποντάροντας σε γκολ.

Ο Scorakias επιστρέφει με προγνωστικά από το Champions League, σε μια βραδιά, που περιμένουμε γκολ, με στήριγμα τους γηπεδούχους.

O Scorakias… κουνάει σεντόνι!

Μας εμπνέει το Champions League και για δεύτερη σερί βραδιά θα ποντάρουμε στα παιχνίδια της πρώτης νοκ άουτ φάσης της σεζόν. Ξεκινάμε από το παιχνίδι της Ντόρτμουντ με την Τσέλσι. Σε εξαιρετικό μομέντουμ βρίσκονται οι Γερμανοί, που τρέχουν ένα σερί συνεχόμενων νικών και μάλιστα σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία. Από την άλλη η Τσέλσι μπορεί να ενισχύθηκε στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά ακόμα δεν είδαμε αποτελέσματα. Φαβορί οι γηπεδούχοι, ακόμα και για την πρόκριση στα δικά μου μάτια. Θα προτιμήσω για αρχή όμως να ποντάρω πάνω τους στο πρώτο ματς, αφού πιστεύω ότι θα βρουν πρώτοι το δρόμο για τα δίχτυα, θέλοντας να βάλουν τις βάσεις για μια νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στην πρόκριση.

Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση

Την ίδια ώρα, στο Βέλγιο, η Μπριζ υποδέχεται την Μπενφίκα. Τι είδαμε από τις δυο ομάδες στην φάση των ομίλων; Αφενός οι Βέλγοι είναι πολύ δυνατοί στην έδρα τους και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο καταφέρνουν να σκοράρουν. Όσο για τους Πορτογάλους, ήταν εξαιρετικοί, αποδίδοντας όμορφο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Πολύ πιθανό να δούμε γκολ και από τις δυο πλευρές στο συγκεκριμένο ματς.

Μονό
22:00
Ντόρτμουντ - Τσέλσι
Anytime score: 1-0
1.95
BET: 20 units
Μονό
22:00
Μπριζ - Μπενφίκα
Goal/goal
1.80
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις