Έρωτας με την Λέιτον Όριεντ

Προγνωστικά Αγγλίας

Όλος ο κόσμος παίζει Champions League και ο #Nikolas43 προτιμάει ξεκάθαρα τις μικρές Αγγλίας σε δυάδα απόδοσης 4.05

Για κάποιους είναι η μέρα των ερωτευμένων, για άλλους βραδιά Champions League και για μένα έχει πρώτη και δεύτερη κατηγορία Αγγλίας. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Προγνωστικά: Συνήθεια και των δυο τα πολλά γκολ

Όξφορντ Γιουνάιτεντ – Πλίμουθ ή αλλιώς «κίτρινοι» απέναντι στους «προσκυνητές». Δυο ομάδες που μας έχουν πληρώσει ουκ ολίγες φορές στο over. Ειδικά οι φιλοξενούμενοι αν έχουν κέφια μας χαρίζουν και goal / goal από ημίχρονο αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο. Βαθμολογικά η Πλίμουθ είναι στην κορυφή της League One ενώ η Όξφορντ στην 16η θέση. Εντός στόχων και οι δυο αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι τα γκολ. Με μέσο όρο κάτι παραπάνω από ένα γκολ ανά παιχνίδι και οι δυο, λογικά θα γίνει ακόμα ένα over 2,5 σε απόδοση 1.93 στη Novibet.

Η ευκαιρία της Λέιτον Όριεντ

Πάμε τώρα στα ζόρικα. Παραμένει στην κορυφή της League Two η Λέιτον Όριεντ με οκτώ βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Στίβενεϊτζ και τρία παιχνίδια περισσότερα. Μπάχαλο με απλά λόγια, σφίγγουν τα γάλατα. Σημερινή αντίπαλος η κολλημένη στον πάτο της βαθμολογίας Ρότσντεϊλ. Must win παιχνίδι για την Όριεντ που αν θέλει να βγει πρωταθλήτρια πρέπει να το καθαρίσει από ημίχρονο. Μας κάνει κάτι νερά τώρα τελευταία με τα γκολ, καθώς κάνει νίκες με ένα δυο γκολ. Με την τελευταία παίζεις όμως μωρή Λέιτον, δείξε μας τι ξέρεις να κάνεις. Ο άσος του 1.64 δεν μου αρέσει, αν κολλήσω όμως δίπλα και το over 1.5 κάτι γίνεται. 1 & over 1.5 στο 2.10 και είναι όλοι χαρούμενοι, μαζί τους κι εγώ.

Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση από τη Fonbet

Δυάδα απόδοσης 4.05
21:45
Όξφορντ Γιουνάιτεντ - Πλίμουθ
Over 2,5
1.93
21:45
Λέιτον Όριεντ - Ρότσντεϊλ
1 & over 1,5
2.10
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις