Η αξία στις εκπλήξεις

προγνωστικά Αγγλίας

Προγνωστικά Αγγλίας από τον #JImTsilo με ποντάρισμα στις χαμηλότερες κατηγορίες του Νησιού, με την αξία να βρίσκεται στις εκπλήξεις.

Καιρό είχαμε να τα πούμε, επιστροφή σήμερα Τρίτη σε μια μέρα ουσιαστικά Ευρωπαϊκή, με το Champions League να επιστρέφει. Εμείς μένουμε πιστοί στα προγνωστικά Αγγλίας, με το ενδιαφέρον στις χαμηλότερες κατηγορίες, με την αξία στα μάτια μου να βρίσκεται στις… εκπλήξεις.

Προγνωστικά Αγγλίας: Δε προκύπτουν από πουθενά

Εκκίνηση από την Championship για το παιχνίδι Νόριτς – Χαλ. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες, με τους μεν γηπεδούχους να διανύουν περίοδο ντεφορμαρίσματος, οι δε φιλοξενούμενοι να βρίσκονται στο καλύτερο σημείο τους στη σεζόν. Με τα τωρινά βαθμολογικά δεδομένα και οι δύο ομάδες έχουν βλέψεις για τις θέσεις των πλέι οφ. Για τη Νόριτς σαφέστατα είναι ο φετινός στόχος, αντίθετα η Χαλ αρχίζει σιγά σιγά να το πιστεύει. Δε μου βγαίνει ο άσος στο 1.80 και ας λήξει 3-0 το ματσάκι. Η Νόριτς δημιουργεί ευκαιρίες με το τσουβάλι, κάποια στιγμή θα της βγει, ενώ η Χαλ παραμένει ιδιαίτερα αποτελεσματική. Το goal/goal έχει αξία.

Στην ίδια κατηγορία η ΚΠΡ φιλοξενεί τη Σάντερλαντ. Ότι μπορεί κάνει ο Νιλ Κρίτσλι αλλά η ΚΠΡ δε μπορεί να σηκώσει κεφάλι και πλέον έχει φτάσει τα οκτώ σερί χωρίς νίκη. Η Σάντερλαντ παραμένει σε τροχιά πλει οφ και φυσικά θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο. Σε τιμές αουτσάιντερ το διπλό, αγωνιστικά δε προκύπτει από πουθενά με τις εμφανίσεις των δύο ομάδων, θα πληρώσω για μάθω, έστω σε διπλή ευκαιρία.

Οι φιλοξενούμενοι κάνουν τη ζημιά

Κατεβαίνουμε στη League One για το παιχνίδι Ντέρμπι – Λίνκολν. Η Ντέρμπι παραμένει σε θέση ισχύος για τα πλέι οφ και υπό προϋποθέσεις μπορεί να κοιτάει και ψηλότερα. Η ήττα από την Γουίκομ πόνεσε, οπότε θα ψάξει άμεση επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Η Λίνκολν τη στιγμή που έδειχνε να μπλέκει με τις χαμηλές θέσεις, πήρε συνεχόμενες νίκες, έφτιαξε ψυχολογία και κυρίως απομακρύνθηκε. Σαφές φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά η Λίνκολν στη μέρα της μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Δε βρίσκω το λόγο για τις τιμές στο αμφίτερμα και μπαίνει στις επιλογές μου. 

Την ίδια ώρα η Όξφορντ φιλοξενεί την Πλίμουθ. Δε θυμίζει σε τίποτα την περυσινή ομάδα η Όξφορντ και πρακτικά έχει μείνει εκτός στόχου που ήταν τα πλέι οφ. Πέντε σερί χωρίς νίκη για την ομάδα του Καρλ Ρόμπινσον, που φιλοξενεί την Πλίμουθ, η οποία ξανάπιασε κορυφή μετά τη νίκη απέναντι στη Πόρτσμουθ. Οι μέτριες επιδόσεις της Πλίμουθ εκτός έδρας συνηγορούν για τις τιμές στο διπλό, αλλά η φετινή Όξφορντ δε νομίζω ότι μπορεί να κοντράρει ομάδες της εξάδας.

Γιορτάζεις τον Άγιο Βαλεντίνο με δώρο* χωρίς κατάθεση από τη Fonbet

Δυάδα απόδοσης 2.82
21:45
Νόριτς - Χαλ
Goal/goal
1.80
21:45
ΚΠΡ - Σάντερλαντ
X2
1.57
BET: 20 units
Μονό
21:45
Ντέρμπι - Λίνκολν
Goal/goal
2.05
BET: 20 units
Μονό
21:45
Όξφορντ Γιουνάιτεντ - Πλίμουθ
2
2.50
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις