Δυάδα από Λατινική Αμερική στο 2.40

Προγνωστικά

Προγνωστικά από τη μακρινή Λατινική Αμερική και τα πρωταθλήματα της Αργεντινής και της Βολιβίας έχει ο #Mertzanidis.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Δεν βρήκα κάτι αξιοσημείωτο μέσα στην εβδομάδα για αυτό δεν ασχολήθηκα και ιδιαίτερα. Σήμερα μπορεί να είναι μία μέρα με γεμάτη αγωνιστική δράση, όμως θα ασχοληθώ με τα νυχτερινά παιχνίδια της Λατινικής Αμερικής. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

  • Ξεκινάμε με το παιχνίδι της Ρασίνγκ Κλουμπ που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Αργεντίνος Τζούνιορς. Αμφότερες ήταν καλύτερες από τους αντιπάλους τους, αλλά καμία δεν κατάφερε να νικήσει. Η Ρασίνγκ έμεινε στο 0-0 με την Μπελγκράνο ενώ η Αργεντίνος έχασε από την Ροζάριο Σέντραλ. Θεωρώ τους φιλοξενούμενους καλύτερους με ένα αρκετά έμπειρο ρόστερ και σίγουρα η προσθήκη του έμπειρου Πάολο Γκερέρο θα βοηθήσει πολύ την ομάδα για το κυνήγι του πρωταθλήματος. Διπλή ευκαιρία προς το διπλό σε ικανοποιητική απόδοση.

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

  • Επίσης, θα ασχοληθούμε με ένα πρωτάθλημα που ξεκινάει σήμερα και σίγουρα θα μας απασχολήσει στη συνέχεια της χρονιάς αφού τα γκολ εκεί είναι αρκετά. Ο λόγος για το πρωτάθλημα της Βολιβίας ενώ το ματς που θα ασχοληθούμε σήμερα είναι το Οριέντε ΠετρολέροΝασιονάλ Ποτόσι. Κάνει ποδαρικό η ομάδα του Σάντα Κρουζ με έναν σχετικά ισάξιο και λίγο χειρότερο αντίπαλο θα λέγαμε για αυτό θα επιλέξω για τα προγνωστικά τα δύο γκολ των γηπεδούχων.

Δυάδα απόδοσης 2.40
02:00
Οριέντε Πετρολέρο - Νασιονάλ Ποτόσι
Οριέντε Πετρολέρο over 1,5
1.55
02:30
Αργεντίνος Τζούνιορς - Ρασίνγκ Κλουμπ
Χ2
1.55
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις