Οι επόμενοι αντίπαλοι ΑΕΚ, Άρη και ΟΦΗ

Οι επόμενοι αντίπαλοι ΑΕΚ, Άρη και ΟΦΗ

Μεγάλη μέρα η Τρίτη, καθώς ο Ολυμπιακός θα μάθει το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο αντίπαλός του στα play offs του Champions League, ενώ ΑΕΚ, Άρης και ΟΦΗ θα δουν τι τους περιμένει στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Όλα αυτά την ώρα που ο ΠΑΟΚ γνωρίζει πως εάν περάσει τη Μπενφίκα, θα αναμετρηθεί με την Κράσνονταρ.

Για τους τρεις εκπροσώπους μας στο Europa, έγιναν γνωστά αργά το βράδυ της Δευτέρας τα υπογκρούπ από τα οποία θα βγουν οι αντίπαλοι.

Στο διάβα της ΑΕΚ, θα βρεθεί είτε η ελβετική Σεντ Γκάλεν, είτε μία από τις νικήτριες των αγώνων Μπόντο/Γκλιμτ-Ζαλγκίρις και Ντουνάισκα Στρέντα-Γιάμπλονετς.

Εάν περάσει ο Άρης την Κόλος Κοβαλίβκα, τότε θα βρει μπροστά του είτε τη Ριέκα, είτε μία νικήτρια από τις κόντρες Τέουτα-Γρανάδα και Σερβέτ-Ρεμς.

Τέλος, για τον ΟΦΗ, εάν φυσικά αποκλείσει τον Απόλλωνα Λεμεσού, θα περιμένει ο νικητής ενός από τα εξής ζευγάρια: Προγκρές Νίντερκορν-Βίλεμ, Μπάνια Λούκα-Ρίο Άβε και Χάμαρμπι-Λεχ Πόζναν.

Η κλήρωση του 3ου προκριματικού του Europa είναι προγραμματισμένη για τις 14:00, μία ώρα μετά από εκείνη της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις