Ριμπάουντ, φάουλ, τρίποντα και ασίστ στο 2.50!

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague στην δεύτερη βραδιά της 22ης αγωνιστικής ποντάροντας σε ειδικά για όλα τα γούστα.

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά Euroleague. Αρκετά καλά ξεκινήσαμε χθες με δυνατά ταμεία και καλό κέρδος. Σε μια αλλοπρόσαλλη διοργάνωση όπως η φετινή και δεδομένου ότι είναι δύσκολο το πρόγραμμα για όλες τις ομάδες, θα προτιμήσω ειδικά στοιχήματα και θα αποφύγω τα χάντικαπ.

Προγνωστικά Euroleague με πολλά ειδικά!

Μόλις τρεις αναμετρήσεις απόψε, αλλά μπορούμε να βρούμε πολλές αξιόλογες επιλογές. Ξεκινάμε από την Κωνσταντινούπολη και το παιχνίδι της Εφές με τη Ζαλγκίρις. Ακόμα η ομάδα του Αταμάν δεν αποδίδει καλά και έχει αρκετά νεκρά διαστήματα. Πολλά με λίγα το βλέπω το παιχνίδι, αλλά επειδή ακολουθεί το παιχνίδι στο ΣΕΦ, δεν ξέρω που θα σταματήσουν οι Τούρκοι. Πάμε λοιπόν σε ειδικά ξεκινώντας από το Λάρκιν. Παίρνει αρκετά τρίποντα και ψάχνει να βρει ρυθμό. Μπορεί να πετύχει τουλάχιστον τρία και αξίζει σε απόδοση διπλασιασμού. Στην άλλη πλευρά, κύκλωσα και πάλι τις ασίστ του Ουλανόβας. Μας πλήρωσε την περασμένη εβδομάδα και θεωρώ ότι πάλι θα τα καταφέρει δεδομένων των απουσιών στα γκαρντ. Όσο για τα ειδικά ομάδων, δεν μπορώ να καταλάβω το 1.60 στα περισσότερα τρίποντα της Εφές. Μίσιτς, Λάρκιν, Μπομπουά, Κλάιμπερν, απέναντι σε μια ομάδα γεμάτη φόργουορντ. Δώρο…

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Πεταγόμαστε στη Μαδρίτη για τη δύσκολη αποστολή του Παναθηναϊκού απέναντι στη Ρεάλ. Για τους ίδιους λόγους θα αποφύγω τα χάντικαπ υπέρ των Ισπανών και θα πάω σε ειδικά. Ξεκινάω από ένα Η2Η στα ριμπάουντ του Ταβάρες με τον Παπαγιάννη για να το δέσω σε δυάδα με τα τρίποντα της Εφές. Ο σέντερ της Ρεάλ δεν είχε ποτέ λιγότερα ριμπάουντ από τον αρχηγό του Παναθηναϊκού σε μεταξύ τους μονομαχία. Δεύτερη επιλογή τα φάουλ του Ντεκ. Ο Αργεντίνος θα αναλάβει το μαρκάρισμα του Μπέικον. Δε χρειάζεται να πούμε πόσο επιδιώκει τις επαφές ο παίκτης του Παναθηναϊκού. Μας φτάνουν τρία φάουλ για μία πολύ καλή απόδοση.

Κλείνουμε με ένα παιχνίδι που γίνεται λίγο νωρίτερα στο Βερολίνο, ανάμεσα στην Άλμπα και τη Μονακό. Αρχίζει να ανεβαίνει η παρέα του Τζέιμς και είναι πιο δυνατή με τους Μονέκε και Λόιντ. Έχει ψυχολογία μετά και τη νίκη στο ντέρμπι με τη Βιλερμπάν. Ακολουθεί το μεγάλο ματς με τη Ρεάλ και αυτό σημαίνει πως θέλει μια άνετη επικράτηση επί της Άλμπα για να κάνει το απαιτούμενο ροτέισον και να χτίσει σερί και μομέντουμ.

Ειδικό
19:30
Εφές - Ζαλγκίρις
Λάρκιν over 2,5 τρίποντα
2.10
BET: 15 units
Ειδικό
19:30
Εφές - Ζαλγκίρις
Ουλάνοβας over 3,5 ασίστ
2.50
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.51
19:30
Εφές - Ζαλγκίρις
Εφές περισσότερα τρίποντα
1.60
21:45
Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός
Η2Η ριμπάουντ Ταβάρες - Παπαγιάννης: 1
1.57
BET: 25 units
Μονό
21:30
Άλμπα Βερολίνου - Μονακό
2 (-3,5)
1.85
BET: 20 units
Ειδικό
21:45
Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός
Ντεκ over 2,5 φαουλ
2.50
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις