Με πίστη στον «Unkle Drew»

προγνωστικά nba

Προγνωστικά NBA: Ο #Bibas αναλύει δύο αναμετρήσεις από το αποψινό πρόγραμμα, καταλήγει σε δύο μονά αποδεκτά, αλλά και μία δυάδα του 3.40.

Χθες με δικαίωσε απόλυτα ο Γιάννης Αντετοκούμπο. Για άλλη μια φορά! Θέλαμε να βάλει 31+ πόντους και έβαλε 50 ο αθεόφοβος. Ήταν να μην πάρει μπρος, για να κλείσει στόματα που άνοιξαν, όταν πέτυχε μόλις επτά πόντους, όντας όμως τραυματίας. Από την άλλη ο Τζα Μοράντ, πρόσθεσε άλλο ένα triple double, αλλά χάθηκε το over πόντων του για μόλις ένα καλάθι. Πάμε όμως τώρα στο ενδιαφέρον αποψινό πρόγραμμα και στα προγνωστικά NBA.

Προγνωστικά NBA: Νετς – Λέικερς

Απόψε θα εμπιστευτώ τον «Unkle Drew», εννοώντας φυσικά τον Κάιρι Ίρβινγκ. Έναν παίκτη που ενώ ανήκει (κατά την ταπεινή μου άποψη) πραγματικά στους κορυφαίους, φαίνεται σχεδόν πάντα «ένα βήμα πίσω». Το 2016 στην πραγματικότητα αυτός χάρισε το πρωτάθλημα στους Καβαλίερς, αλλά τα εύσημα τα πήρε ο Λεμπρόν Τζέιμς. Φέτος «μετράει» πιο πολύ το όνομα του Κέβιν Ντουράντ, παρόλο που κάνει τρομερή χρονιά ο Ίρβινγκ. Τώρα μάλιστα που λείπει ο Ντουράντ με τραυματισμό, είναι σε κατάσταση god mode.

Στον τελευταίο αγώνα πέτυχε 40 πόντους απέναντι στους Πίστονς, πάρα πολύ εύκολα. Θα μου πείτε «έχουν άμυνα οι Πίστονς;» και θα έχετε δίκιο. Αλλά έχουν μήπως οι Λέικερς καλύτερη άμυνα; Τώρα ειδικά που θα λείπει και ο Λεμπρον Τζέιμς και ο Άντονι Ντέιβις (πρωτοφανές…) θα βρει πολύ πιο εύκολα ανοικτούς διαδρόμους προς το αντίπαλο καλάθι. Όχι ότι δεν θα σουτάρει από την περιφέρεια… δώδεκα εκτέλεσε απέναντι στους Πίστονς. Έχει έξι συνεχόμενους αγώνες με 30+ πόντους. Γιατί όχι σε ακόμα έναν; Over 30,5 πόντων η επιλογή μου.

Σπερς – Γουίζαρντς

Από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Κάιλ Κούζμα θέλει να φύγει από τους Γουίζαρντς, κάνει πραγματικά φοβερές εμφανίσεις .Έχει τέσσερα συνεχόμενα ματς με 25+ πόντους. Στον τελευταίο απέναντι στο Χιούστον πέτυχε 33.Κάτι ανάλογο περιμένω και απόψε, απέναντι στο ακόμα χειρότερο αμυντικά Σαν Αντόνιο. Οι Σπερς έχουν την χειρότερη αμυντική περιφέρεια στο ΝΒΑ. Και ο Κούζμα παίρνει πολλές προσπάθειες από την περιφέρεια. Από την στιγμή μάλιστα που θα λείπει ο Πορζίνκις, σχεδόν «αναγκαστικά» θα κουβαλήσει επιθετικά την ομάδα του. Ξεκάθαρο over 23,5 πόντων.

Και δώρο* χωρίς κατάθεση και τριπλή προσφορά* με την πρώτη κατάθεση!

Μονό
02:30
Νετς - Λέικερς
Κ. Ίρβινγκ over 30,5 πόντοι
1.87
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 3.40
02:30
Νετς - Λέικερς
Κ. Ίρβινγκ over 30,5 πόντοι
1.87
03:00
Σπερς - Γουίζαρντς
Κ. Κούζμα over 23,5 πόντοι
1.82
BET: 10 units
Μονό
03:00
Σπερς - Γουίζαρντς
Κ. Κούζμα over 23,5 πόντοι
1.82
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις