Ώρα αποδείξεων στο 2.67

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Με αναμετρήσεις από τη BBL και την ελληνική Basket league κλείνει την εβδομάδα του ο #Dogass.

Καλημέρα σε όλους. Αυτοκτονικές τάσεις έδειξαν οι «ερυθρόλευκοι» και ένα εύκολο ταμείο μετατράπηκε σε κουβά για έναν πόντο. Σήμερα θα κλείσουμε την εβδομάδα μας με δύο αναμετρήσεις.

Προγνωστικά μπάσκετ: Καρδίτσα vs Απόλλων Πάτρας

Έντεκα σερί ήττες συμπλήρωσε η Καρδίτσα όμως οι μεταγραφές που κάνει δείχνουν πως η παραμονή θα κριθεί στο τέλος. Μετά τους πολύπειρους Λαμάρ Πίτερς, Τζέρι Γουέστ και Ρομπέρτο Γκάλινατ απέκτησε και τον σέντερ Σον Έβανς. Την αγωνιστική που μας πέρασε πάλεψε αλλά ηττήθηκε στη Ρόδο από τον Κολοσσό με 62-73. Πρώτος σκόρερ ήταν ο Ρομπέρτο Γκάλινατ με 20 πόντους.

Από την άλλη, ο Απόλλων έβγαλε ένα δύσκολο πρόγραμμα πέντε αγώνων χωρίς νίκη. Την αγωνιστική που μας πέρασε ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 61-69. Ο Μπόγρης με 14 πόντους και 11 ριμπάουντ ήταν εξαιρετικός για τους ηττημένους.

Εκτίμηση: Παιχνίδι με πρέπει και για τις δύο ομάδες. Η Καρδίτσα θελει τη νίκη για να ξεκολήσει από την τελευταία θέση ενώ, ο Απόλλων θα πάρει τεράστια βαθμολογική ανάσα.

Οι αποδόσεις του άσου είναι πολύ μικρές (κοντά στο 1.40) κάτι που μαρτυρά πως οι εταιρίες βλέπουν την αγωνιστική άνοδο των γηπεδούχων. Έτσι θα πάρουμε ένα combo. Την καθαρή νίκη των γηπεδούχων σε συνδυασμό με τα ομαδικά τους over 7,5 τρίποντα, σε απόδοση υπερδιπλασιασμού. Οι Πίτερς, Γκάλινατ είναι εξαιρετικοί σουτέρ και δεν θα μου κάνει εντύπωση να βγάλουν μόνοι τους αυτά τα όρια.

Μπράουνσβαϊγκ vs Κέμνιτζ

Η Μπράουνσβαϊγκ ξεκόλλησε από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα καθώς κέρδισε έβγαλε διπλό στους Τάουερς με 92-83. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Σλέβα, πέτυχε 20 πόντους.

Από την άλλη, η Κέμνιτζ πέτυχε τρίτη συνεχόμενη νίκη, αυτή τη φορά απέναντι στους Σκαϊλάινερς με 89-76. Ο Λιθουανός φόργουορντ Σασίνσκας πέτυχε 22 πόντους.

Εκτίμηση: Εξαιρετικό μπάσκετ παίζει η Κέμνιτζ με πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας. Σήμερα θα βρει απέναντί της μία ομάδα βελτιωμένη αλλά χωρίς νίκη ακόμη την έδρα της. Παρ’ όλα αυτά η ποιότητα των φιλοξενούμενων σε συνδυασμό με τη χημεία, τους δίνει το πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Το διπλό της Κέμνιτζ θα μπει στα προγνωστικά μπάσκετ.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Combo
17:00
Καρδίτσα - Απόλλων Πάτρας
1 & Καρδίτσα over 7,5 τρίποντα
2.67
BET: 25 units
Μονό
19:00
Μπράουνσβαϊγκ - Κέμνιτζ
2 (-2,5)
1.85
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις