Ολυμπιακός – Εφές προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ολυμπιακός - Εφές προγνωστικά

Ολυμπιακός - Εφές προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ολυμπιακός – Εφές ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Παρασκευής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ολυμπιακός – Εφές προγνωστικά

  • Γήπεδο: ΣΕΦ
  • Χωρητικότητα: 11.500
  • Α’ Γύρος (1/12): Ανατολού Εφές – Ολυμπιακός 82-71
  • Διαιτητές: Μπόρις Ρίζικ, Μιγκέλ Άνχελ Πέρες και Μίλαν Νέντοβιτς.
  • Προϊστορία: Στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις που έχουν δώσει μεταξύ τους οι δύο ομάδες, η Eφές μετράει οκτώ νίκες, ενώ ο Ολυμπιακός μόλις δύο.

Ολυμπιακός

Ρεπορτάζ: Ασταμάτητος. Μια ομάδα που απολαμβάνεις να βλέπεις και να χαζεύεις είναι ο φετινός Ολυμπιακός. Παίζοντας με τρομερή όρεξη και ελέγχοντας πλήρως τον ρυθμό του παιχνιδιού από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, ο Ολυμπιακός “έπνιξε” την Φενέρ μέσα στην έδρα της και πανηγύρισε ακόμα μια νίκη στην Ευρωλίγκα με σκορ 73-93. Με πρωταγωνιστές τους Κάναν, Βεζένκοφ, Ουόκαπ, οι “ερυθρόλευκοι” κατάφεραν και “παρέσυραν” την ομάδα του Ιτούδη, κά νοντας το 1/2 στην διαβολοβδομάδα που διανύουμε. Απέναντι στην πρωταθλήτρια Εφές, από την οποία ηττήθηκε στον πρώτο γύρο, ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, να εκμεταλλευτεί το γεμάτο ΣΕΦ και να παραμείνει στην κορυφή της Ευρωλίγκα.

Stat attack: Στα τελευταία δώδεκα ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ο Ολυμπιακός μετράει έντεκα νίκες και μια ήττα.

Απουσίες: Δεν θα αγωνιστεί ούτε σήμερα ο Κώστας Σλούκας, με τον άσσο του Ολυμπιακού να μην έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Σχεδόν απίθανο να πατήσει παρκέ και ο Πίτερς.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Εφές

Ρεπορτάζ: Αγχωτικά μεν, αποτελεσματικά δε, η Εφές επικράτησε της Ζαλγκίρις Κάουνας στην Κωνσταντινούπολη με 80-70, δείχνοντας ένα καλό πρόσωπο πριν το ματς-ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι πρωταθλητές Ευρώπης ακόμα δεν έχουν “πατήσει” οκτάδα, μιας και βρίσκονται στην 9η θέση της κατάταξης στην Ευρωλίγκα, ωστόσο ως γνωστόν διαθέτουν ένα εντυπωσιακό “κορμό” παικτών, πολλές λύσεις από τον πάγκο, προέρχονται από δύο σ υνεχόμενες νίκες έχοντας καλή ψυχολογία, και είναι δεδομένο πως θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό.

Stat attack: 2 ήττες και 4 ήττες ο απολογισμός για το σύνολο του Αταμάν στα ματς που η τριάδα Κλάιμπερν – Μίσιτς – Λάρκιν δίνει το παρών.

Απουσίες: Δεν παίζει ο Ντόγκους Μπαλμπάι για τους φιλοξενούμενους.

Ολυμπιακός - Εφές προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ολυμπιακός – Εφές προγνωστικά: Η χαρά του over το σημερινό παιχνίδι. Δύο ομάδες που λατρεύουν να σκοράρουν, δύο ομάδες με άπλετο επιθετικό ταλέντο στις τάξεις τους. Ο Ολυμπιακός, στα τρία τελευταία ματς που έχει δώσει στην Ευρωλίγκα, σκοράρει συνολικά 83 πόντους κατά μέσο όρο, και η Εφές 90.3 ανά αγώνα αντίστοιχα. Οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για την νίκη, και εμείς επιλέγουμε Συνολικοί Πόντοι αγώνα Over 163.5 στο 1.93 από την Novibet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
21:00
Ολυμπιακός - Αναντολού Εφές
Over 163,5
1.93
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις