Ο Γιάννης επιστρέφει στα στάνταρ του

Προγνωστικά NBA

Προγνωστικά NBA από τον Άκη Μπίμπα με Αντετοκούμπο και Σιακάμ να παίρνουν το ποντάρισμα σττις μεταμεσονύκτιες αναμετρήσεις.

Καλησπέρα στους φίλους του ΝΒΑ! Χθες δικαιώθηκα απόλυτα για την επιλογή μου με τον Τζέισον Τέιτουμ. Είχα επισημάνει ότι τελευταία εκτελεί αρκετές ελεύθερες βολές, ακόμα και σε διψήφιο αριθμό. Σχεδόν το ξαναέκανε (9). Αυτό τον βοήθησε να βγάλει το over 30,5 πόντων, πριν την παράταση μάλιστα. Στην δεύτερη επιλογή ήμασταν άτυχοι, μιας και ο Λούκα Ντόνσιτς τραυματίστηκε σχεδόν με την έναρξη του ματς.Π άμε όμως γρήγορα στις αποψινές μας επιλογές στα προγνωστικά NBA.

Ο Γιάννης επιστρέφει στα στάνταρ του

Προγνωστικά NBA: Πέισερς – Μπακς (02:30)

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο έχει επιστρέψει σχεδόν σε φουλ ρυθμούς μετά από την απουσία πέντε αγώνων. Χωρίς να έχει μάλιστα πολύ χρόνο συμμετοχής μετά την επιστροφή του (29 λεπτά) , καταφέρνει και πιάνει τον Μ.Ο πόντων του (31).Θα αντιμετωπίσει απόψε μια ομάδα που δεν έχει κανέναν παίκτη στα δικά του «κυβικά». Επιπροσθέτως, είναι μια ομάδα που στέλνει πάρα πολλές φορές τον αντίπαλο για ελεύθερες βολές (4η στην κατάταξη).Ο Γιάννης είναι ένας παίκτης που δεν γίνεται να κοπεί στο ένας εναντίον ενός. Αν γίνει αυτό, θα γίνει (συνήθως) μόνο με φάουλ. Στοιχειδώς εύστοχος να είναι, θα έχει μια πολύ αποδοτική βραδιά. Εκτιμώ ότι θα αυξηθεί ο χρόνος συμμετοχής του απόψε τουλάχιστον πέντε λεπτά επιπλέον, διευκολύνοντας την επιλογή του over 30,5 πόντων με απόδοση 1,80.

 

Προγνωστικά NBΑ: Γουόριορς – Ράπτορς (05:10)

Στο Chase Center θα πραγματοποιηθεί το πιο ενδιαφέρον, κατά την προσωπική μου άποψη, ματς της βραδιάς. Οι Ράπτορς είναι μια ομάδα που έχει σχετικά κλειστό ρόστερ.Ο Νικ Νέρς δείχνει πολύ ξεκάθαρα την εμπιστοσύνη του στους βασικούς του παίκτες. Ένας από αυτούς είναι φυσικά ο ηγέτης τους  Πασκάλ Σιάκαμ. Έχει από τους μεγαλύτερους χρόνους συμμετοχής στην Λίγκα, σχεδόν 39′ λεπτά. Θα τον μαρκάρει λογικά ο γκρινιάρης Ντρέιμοντ Γκριν.Ο Γκριν αν και πολύ καλός παίκτης, δύσκολα συγκρατεί την ψυχραιμία του. Αυτό του μειώνει την συγκέντρωση στην άμυνα, κάτι το οποίο πιστεύω εύκολα θα το εκμεταλλευτεί ο πολύ πιο γρήγορος Σιακάμ. Γενικότερα οι Γουόριορς έχουν θέμα μέσα στην ρακέτα, παρόλο που ο Σιάκαμ δεν είναι και το πεντάρι στυλ Εμπίντ. Θα σουτάρει πολύ καλά και από μέση και μεγάλη απόσταση. Εκτιμώ ότι μπορεί να φτάσει μέχρι και τους 30 πόντους. Θα αρκεστούμε στο βασικό όριο και θα επιλέξουμε over 24,5 πόντων με απόδοση 1,74.

Πιστεύω πολύ και τις δύο επιλογές μου, για αυτό θα τις ποντάρω και συνδυαστικά.

Novibet – Το Cash out* όπως θα ήθελες να είναι

Μονό
02:30
Πέισερς - Μπακς
Γιάννης Αντετοκούμπο over 30,5 πόντοι
1.80
BET: 30 units
Μονό
05:10
Γουόριορς - Ράπτορς
Πασκάλ Σιάκαμ over 24,5 πόντοι
1.74
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 3.14
02:30
Πέισερς - Μπακς
Γιάννης Αντετοκούμπο over 30,5 πόντοι
1.80
05:10
Γουόριορς - Ράπτορς
Πασκάλ Σιάκαμ over 24,5 πόντοι
1.74
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις