Φόρμα και παράδοση για το 9.80!

προγνωστικά

Ο #TheMagician αποχαιρετάει τον Ιανουάριο με προγνωστικά τσεκάροντας δυάδες χαμηλού και υψηλού ρίσκου, για να συνεχιστούν τα κερδοφόρα αποτελέσματα.

Καλημέρα σας! Μεσοβδόμαδα πήγαμε καλά με τέσσερα σημεία σε πολύ καλές αποδόσεις και τώρα θ’ αναζητήσουμε το ίδιο και αυτό το σαββατοκύριακο ώστε να κλείσουμε ευχάριστα τον πρώτο μήνα του έτους. Ας ξεκινήσουμε την βόλτα στα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Νίκη για να έρθει η ηρεμία

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Ιταλία. Η Κρεμονέζε δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα και δικαίως βρίσκεται στην τελευταία θέση με οχτώ βαθμούς. Έχει το πιο χαμηλό σε αξία ρόστερ της κατηγορίας και ο υποβιβασμός χωρίς ουσιώδεις μετεγγραφές μοιάζει (αν και είναι νωρίς) σχεδόν βέβαιος. Στο τελευταίο της παιχνίδι πήρε την ισοπαλία απέναντι στην Μπολόνια εκτός έδρας με 1-1 αλλά αυτό φαίνεται να είναι το ταβάνι της. Έχει τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Από τις 15 Ιανουαρίου ανέλαβε νέος προπονητής, ο Νταβίντ Μπαλαρντίνι σε σκοπό να σώσει ότι μπορεί.

Από την άλλη η Ίντερ έχασε ανέλπιστα εντός έδρας από την Έμπολι με 0-1 την προηγούμενη αγωνιστική. Πίεσε από την αρχή αλλά η κόκκινη κάρτα που δέχτηκε ο Σκρίνιαρ στο 40′ την αποσυντόνισε χωρίς να έχει απάντηση στο τέρμα του Μπαλντάνζι στο 66ο λεπτό. Με 37 βαθμούς ισοβαθμεί με Λάτσιο και Ρόμα, ένα πόντο πίσω από την Μίλαν και δύο μπροστά από την Αταλάντα. Χωρίς περιθώρια απώλειας η ομάδα του Μιλάνου καθώς ο ανταγωνισμός είναι σκληρός για την τετράδα μιας και η Νάπολι έχει ξεφύγει στην πρώτη θέση και η Γιουβέντους μετά την τιμωρία της φαίνεται εκτός διεκδίκησης.

Μεγάλη ευκαιρία στην Ίντερ για νίκη απέναντι στην ουραγό Κρεμονεζε. Κρατάμε το διπλό και over 1,5 με απόδοση 1.74 στο Pamestoixima.gr

Της επίθεσης τα παιδιά

Το Λουγκάνο ξεκίνησε μετά την διακοπή εκεί όπου σταμάτησε πριν από αυτήν, δηλαδή με νίκη. Αυτή τη φορά επικράτησε με 3-2 στην έδρα της Σιον. Είναι στην δεύτερη θέση με 26 βαθμούς σε 17 αγώνες αλλά Σεν Γκάλεν και Σερβέτ βρίσκονται μόλις ένα πόντο πίσω. Βρίσκει δίχτυα στους τελευταίους εννέα αγώνες ενώ συνολικά μόνο μια φορά δεν κατάφερε να σκοράρει. Επιθετική ομάδα με κενά στην άμυνα, που επιθυμεί διακαώς να διατηρήσει την θέση της μιας και η πρώτη Γιουνγκ Μπόις έχει ξεφύγει με δώδεκα βαθμούς και η δεύτερη θέση δίνει εισιτήριο στα προκριματικά του Champions League.

Η Γκρασχόπερς με 20 βαθμούς είναι στην έβδομη θέση, έξι πίσω από την Λουγκάνο. Στο ίδιο μήκος κύματος με την σημερινή της αντίπαλο έχει σκοράρει στα 16 από τα 17 παιχνίδια πρωταθλήματος. Στο τελευταίο της παιχνίδι έπαιξε με την πρωτοπόρο χάνοντας εντός με 1-2. Δεν είναι μακριά από την πρώτη τριάδα αλλά ξέρει ότι θα πρέπει να μαζεύει βαθμούς και από τους εκτός έδρας αγώνες. Διαθέτει την τρίτη καλύτερη επίθεση αλλά ταυτόχρονα έχει την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Έχει δώδεκα over 2,5 σε 17 αγώνες.

Πολύ πιθανό να σκοράρουν και οι δυο ομάδες και να ανοίξει το παιχνίδι. Κρατάμε το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 1.80 Pamestoixima.gr

Pamestoixima.gr, πάμε προσφορές!

Προγνωστικά: Στήριξη στην έδρα

Η Βάλβααικ βρίσκεται στην ενδέκατη θέση, σε σύνολο 18 ομάδων με 19 βαθμούς. Στηρίζεται πολύ στην έδρα της έχοντας χάσει μόνο από τους μεγάλους (Άγιαξ και Φέγενορντ) ενώ κερδίζει σχετικά εύκολα τους αδύνατους. Τρεις νίκες εντός όλες με over 2,5. Εκτός παίζει κλειστά για να μην χάσει και τα κατάφερε την προηγούμενη αγωνιστική στην δύσκολη έδρα της Σπάρτα Ρότερνταμ (0-0). Θέλει την νίκη για να απομακρυνθεί περισσότερο από την ζώνη του υποβιβασμού.

Η Έμεν αν και έκανε την έκπληξη την προηγούμενη αγωνιστική κερδίζοντας εντός την Αϊντχόφεν με 1-0 βρίσκεται σε χειρότερη κατάσταση όντας με 15 βαθμούς στην 15 θέση οριακά πάνω από την ζώνη υποβιβασμού. Αποτελεί την χειρότερη έκτος έδρας ομάδα της κατηγορίας με μια νίκη και οχτώ ήττες σε εννέα αγώνες. Έξι από αυτές τις ήττες ολοκληρώθηκαν με τουλάχιστον τρία τέρματα. Αναμένεται να δεχτεί πίεση από την Βααλβαικ από το πρώτο λεπτό. Δέχτηκε τουλάχιστον δύο γκολ στις εκτός έδρας ήττες της.

Οι φιλοξενούμενοι χάνουν τα αυγά και τα πασχάλια εκτός έδρας ενώ οι γηπεδούχοι στηρίζονται στην έδρα τους. Θα τιμήσουμε το άσο και over 2,5 με απόδοση 3.70 στο Pamestoixima.gr

Με παράδοση στα γκολ

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας στην Ολλανδία. Η Άλκμααρ πέρασε εμφατικά από την έδρα της Γκόου Αχέντ Ιγκλς (η οποία ήταν αήττητη για έντεκα αγωνιστικές) με 4-1 και βρίσκεται στο -2 από την κορυφή. Τρέχει σερί 4-1-0 συνεχίζοντας την ανοδική της πορεία. Έχει βρει δίχτυα σε όλους τους αγώνες τους πρωταθλήματος και όσο οι υπόλοιπες μεγάλες ομάδες της χώρας αδυνατούν να εδραιωθούν στις πρώτες θέσεις έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το πρωτάθλημα ή τουλάχιστον να βρεθεί στις πρώτες τρεις θέσεις. Επιστρέφει στην έδρα της τώρα με στόχο την νίκη που μπορεί με το κλείσιμο της αγωνιστικής να βρει στην κορυφή. Μόνο την πρώτη αγωνιστική δεν δέχθηκε τέρμα εντός έδρας. Έκτοτε έχει επτά συνεχόμενα goal/goal.

Αντίπαλος της η έβδομη της βαθμολογίας με 29 βαθμούς Ουτρέχτη. Όσους πόντους έχει μαζέψει εντός (15), τόσους έχει βρει και εκτός (14) με την διαφορά ότι εκτός παίζει πολύ πιο ανοιχτά σε άμυνα και επίθεση έχοντας επτά over 2,5 σε εννέα αγώνες. Μάλιστα τα έξι από τα επτά ολοκληρώθηκαν με over 3,5! Δεν βρίσκεται μακριά από την τρίτη θέση (-6) αλλά η άμυνα της την προδίδει συνεχώς και χάνει βαθμούς. Σκόραρε στις πρώτες οχτώ εξόδους της και μόνο στην τελευταία εκτός έδρας αναμέτρηση δεν σκόραρε (Τβέντε 2-0). Θα κυνηγήσει τις οποίες ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της Άλκμααρ, η οποία αμυντικά δεν στέκεται καλά.

Τα παιχνίδια της φιλοξενούμενης απέναντι σε επιθετικές ομάδες, ειδικά όταν αγωνίζεται εκτός έδρας ανοίγουν σε σκορ. Μπορούν εύκολα και οι δυο ομάδες να σκοράρουν. Θα κρατήσουμε το goal/goal  και over 3,5 με απόδοση 2.65 στο Pamestoixima.gr

Καλή επιτυχία!

Δυάδα απόδοσης 3.13
19:00
Κρεμονέζε - Ίντερ
2 & over 1,5
1.74
19:00
Λουγκάνο - Γκρασχόπερς
Goal/goal & over 2,5
1.80
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 9.80
19:45
Βααλβάϊκ - Έμεν
1 & over 2,5
3.70
22:00
Άλκμααρ - Ουτρέχτη
Goal/goal & over 3,5
2.65
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις