«Πτήση» με Βούσεβιτς έως το 12.00

Προγνωστικα

Τα σημερινά προγνωστικά NBA του #loverdose εστιάζουν στην αναμέτρηση Χόρνετς - Μπουλς με μπόλικες επιλογές ειδικών και combo σημείων

Καλησπέρα NBAερς! Τα σημερινά προγνωστικά ΝΒΑ της στήλης μας θα περιοριστούν στην αναμέτρηση των Χόρνετς με τους Μπουλς και τα… «τερτίπια» του Νίκολα Βούσεβιτς εστιάζοντας στα ριμπάουντ και τις ασίστ του.

Προγνωστικά ΝΒΑ: Σάρλοτ Χόρνετς – Σικάγο Μπούλς

Μοναδικός μας προορισμός για απόψε το Σπέκτρουμ Σέντερ, για την αναμέτρηση μεταξύ Σάρλοτ Χόρνετς και Σικάγο Μπουλς.

Με γνώμονα τη φόρμουλα Χούλινγκερ, οι Χόρνετς αποτελούν τη λιγότερο αποδοτική ομάδα στο NBA. Διατηρούν έναν αρκετά γρήγορο ρυθμό και επιχειρούν 92.6 σουτ ανά αγώνα, δηλαδή τα τρίτα περισσότερα στη λίγκα. Αυτό δικαιολογεί τα 91 ριμπάουντ που συλλέγονται κατά μέσο όρο στα παιχνίδια τους.

Ο Νίκολα Βούσεβιτς  που διανύει τον καλύτερο μήνα της φετινής σεζόν, είναι αυτός που ηγείται στην κατηγορία των ριμπάουντ για τους Μπουλς. Τον Ιανουάριο συγκεντρώνει 13.4 ριμπάουντ ανά αγώνα σε 37 λεπτά συμμετοχής. Αξιοποιείται σε τόσο μεγάλο βαθμό, επειδή αποτελεί τη μοναδική αξιόπιστη επιλογή γύρω από το ταμπλό για την ομάδα του Σικάγο. Έχει ξεπεράσει το όριο των 12.5 ριμπάουντ 11 φορές, στους 14 αγώνες του Ιανουαρίου. Στην προηγούμενη συνάντηση των δύο ομάδων μάζεψε 13 ριμπάουντ σε 32 λεπτά. Αξίζει να σταθούμε και στα υπόλοιπα στατιστικά του μέσα στον Ιανουάριο, όπου πετυχαίνει 20,3 πόντους και μοιράζει 4,6 ασσίστ.

Το Pamestoixima.gr δίνει αξία στο παιχνίδι σου!

Μονό
02:40
Σάρλοτ Χόρνετς – Σικάγο Μπούλς
Νίκολα Βούσεβιτς over 12,5 ριμπάουντ
1.83
BET: 35 units
Combo
02:40
Σάρλοτ Χόρνετς – Σικάγο Μπούλς
Νίκολα Βούσεβιτς over 20.5 πόντοι & οver 14.5 ριμπάουντ & o3.5 ασσίστ
12.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις