Στο σημαιάκι με τριπλασιασμό

προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος από τον Jim Tsilo με την Ολλανδία να έχει τη τιμητική της και τις επιλογές μας να κινούνται στο... σημαιάκι.

Δεν έχω λόγια πλέον για αυτό που τραβάω στις στήλες μου. Η Μπόλτον (φυσικά) δέχθηκε κόκκινη κάρτα πριν το ημίχρονο και μας στέρησε δύο ωραία σημεία, αφού αρκέστηκε να κρατήσει τη νίκη στη συνέχεια. Η δε Μόρκαμ δέχθηκε τέσσερα τέρματα από ημίχρονο χωρίς να βγάλει εγωισμό ούτε στο ελάχιστο. Για τα αναβληθέντα λόγω κακοκαιρίας δε σχολιάζω. Προχωράω σήμερα Πέμπτη σε ένα φτωχό κουπόνι, αλλά με προγνωστικά στοιχήματος από Ολλανδία που μας πάει.

Προγνωστικά στοιχήματος: Ποντάρισμα στο σημαιάκι

Δύο Ολλανδικά παιχνίδια στο μενού, Γκρόνινγκεν – Καμπούρ και Άγιαξ – Φόλενταμ. H Γκρόνινγκεν φιλοξενεί τη Καμπούρ στο «Γιούρομποργκ» με στόχο να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Σε κακή κατάσταση και οι δύο ομάδες, τρέχουν μεγάλα αρνητικά σερί, οπότε το θέμα σημείο ή γκολ κρίνεται επίφοβο. Η Καμπούρ παραχωρεί κατά μέσο όρο σχεδόν 4,6 κόρνερ στα πρώτα ημίχρονα όταν παίζει εκτός. Η Γκρόνινγκεν αναμένω να πιέσει στην έδρα της και να πιάσει αυτά που κυνηγάμε στο ημίχρονο.

Ο Άγιαξ φιλοξενεί τη Φόλενταμ με στόχο να κάνει επιτέλους νίκη μετά από έξι παιχνίδια. Υπάρχει διαφορά στην δυναμικότητα, αλλά ο «Αίαντας» δε δείχνει στο καλύτερο φεγγάρι του. Μένω μακριά από σημείο και γκολ, καθώς οι αποδόσεις είναι ενδεικτικές. Και εδώ στα κόρνερ θα πορευτούμε, με τον Άγιαξ να έχει το μεγαλύτερο μέσο όρο στα πρώτα ημίχρονα του, ενώ και η Φόλενταμ εκτός έδρας παραχωρεί κάτι παραπάνω από τέσσερα μέσο όρο.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μονό
19:45
Γκρόνινγκεν - Καμπούρ
Γκρόνινγκεν over 2,5 κόρνερ στο 1ο ημίχ.
1.88
BET: 15 units
Μονό
19:45
Γκρόνινγκεν - Καμπούρ
1ο ημίχ. κόρνερ χάντικαπ: Γκρόνινγκεν -1
3.00
BET: 10 units
Μονό
22:00
Άγιαξ - Φόλενταμ
Άγιαξ over 3,5 κόρνερ στο 1ο ημίχ.
1.84
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις